Horoscopul Taurului mai 2023 - Horoscopul lunii viitoare

Horoscopul Taurului mai 2023
Horoscopul Taurului mai 2023

Taurul este o zodie feminină guvernată de Venus. Persoanele născute sub acest semn sunt pasionale din fire

Taurul este o zodie feminină guvernată de Venus. Persoanele născute sub acest semn sunt pasionale din fire și le place foarte mult frumusețea. De asemenea, mulți dintre nativii din Taur manifestă interes pentru a învăța muzică. Inclusiv acest lucru, sunt persoane simpatice cu care este ușor să te înțelegi. Acești nativi s-ar putea strădui din greu să câștige bunăvoința prietenilor lor.
Această lună ar putea fi considerată nici rea, nici bună, deoarece Jupiter este plasat în casa a douăsprezecea din semnul Lunii și împreună cu alte planete- Soarele și Rahu.

Saturn se află în casa a zecea și Ketu în casa a șasea pentru acești nativi. Din cauza poziției planetelor de mai sus, acești nativi s-ar putea confrunta cu unele obstacole în dezvoltarea lor în ceea ce privește cariera, obținerea de mai mulți bani și obstacole în întâlnirea cu averile. Dezvoltarea în carieră ar putea fi posibilă pentru acești nativi, dar aceasta ar putea veni pentru ei în urma unor eforturi grele și susținute.

Cheltuielile ar putea fi în creștere, deoarece patru planete- Jupiter, Rahu, Soare- sunt prezente în casa a douăsprezecea.
Acești nativi ar putea avea tulburări de somn în această lună, după ce Jupiter, Rahu, Soarele și Mercur sunt plasate în casa a douăsprezecea.
Pe de altă parte, datorită prezenței lui Jupiter în casa a douăsprezecea, acești nativi s-ar putea implica mai mult în activități spirituale și ar putea călători mai mult în locuri religioase în această lună.
Saturn, plasat în casa a zecea, le va permite acestor nativi să aibă acces la o dezvoltare în carieră.

Horoscopul Taurului mai 2023
Horoscopul Taurului mai 2023[Sursa foto: PixaBay]

Cariera

Pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal Taur- Saturn este plasat în casa a zecea, iar a zecea este destinată carierei. Saturn fiind o planetă provocatoare, nativii aparținând acestui semn ar putea fi nevoiți să depună mai multe eforturi pentru a fi bine plătiți.


Mai departe, din a doua jumătate a lunii, planetele- Jupiter cu Rahu, Soarele și Mercur ocupă casa a douăsprezecea din semnul Lunii și din această cauză nativii s-ar putea confrunta cu întârzieri în obținerea beneficiilor sub formă de promovare pentru munca lor asiduă și, de asemenea, unii dintre nativi s-ar putea confrunta cu transferuri nedorite la locul de muncă.
Nativii care se ocupă de afaceri ar putea găsi această lună mai puțin favorabilă și nu vor fi în măsură să anticipeze sau să se aștepte la profituri mari.
S-ar putea să existe o concurență ridicată cu care acești nativi s-ar putea confrunta cu concurenții.

Finanțe

În ceea ce privește finanțele, nativii ar putea găsi această lună puțin dificilă, deoarece după data de 15 a acestei luni cheltuielile lor ar putea crește datorită prezenței combinate a Soarelui cu Rahu în casa a XII-a și a lui Jupiter care tranzitează și el această lună pe 22 aprilie 2023.

De asemenea, Mercur, ca stăpân al celei de-a doua case, va fi plasat în casa a douăsprezecea în această lună.

Prezența combinată a lui Jupiter, Rahu, Soare și Mercur în casa a douăsprezecea ar putea da acestor nativi întârzieri în obținerea beneficiilor și ar putea exista mai multe fluctuații în ceea ce privește norocul bănesc. Cheltuielile de sănătate ar putea crește și ar putea exista șanse medii ca acești nativi să economisească bani și chiar dacă vor încerca să facă acest lucru, nativii ar putea să nu fie în măsură să îi rețină.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Plasarea favorabilă a stăpânului de zodie Venus în această lună ar putea să le permită acestor nativi și să le ofere o șansă de a câștiga bani.

Cei care se ocupă de afaceri ar putea să nu obțină profituri mari și ar putea exista o concurență acerbă cu concurenții. De asemenea, nativii care se ocupă de afaceri s-ar putea confrunta cu pierderi din cauza planificării insuficiente și a lipsei de sprijin din partea partenerilor.

Sănătate

În luna mai, starea de sănătate a nativilor va fi moderată. Dar prezența lui Jupiter în casa a XII-a împreună cu Rahu ar putea face ca situațiile să fie puțin dificile. De asemenea, Soarele va fi prezent în casa a douăsprezecea până în casa a cincisprezecea, iar mai târziu, după a cincisprezecea, se va muta în casa întâi și ar putea da anxietate și stres.
Saturn prezent în casa a zecea ar putea da o energie considerabilă pentru sănătate. Dar, în același timp, aspectul lui Saturn va fi prezent pentru casa a patra în ceea ce privește semnul dvs. și, din această cauză, ar putea exista o reducere a confortului. De asemenea, din moment ce Saturn este aspectat pentru casa a patra în ceea ce privește semnul lunii, acești nativi trebuie să cheltuiască bani pentru sănătatea bătrânilor lor. Dar, din moment ce Saturn este o planetă bună în raport cu semnul lunii- acești nativi s-ar putea să nu se confrunte cu probleme majore de sănătate.

Horoscopul Taurului mai 2023
Horoscopul Taurului mai 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Dragoste/Căsătorie/Relații personale

Nativii Taur cei care sunt îndrăgostiți s-ar putea să nu găsească această lună potrivită pentru ca dragostea să devină reală. S-ar putea să existe o lipsă de înțelegere cu persoana iubită. De asemenea, există mai puține șanse de succes în dragoste în această lună.
Fericirea esențială ar putea lipsi pentru acești nativi în dragoste din cauza combinației dintre Jupiter, Rahu în casa a XII-a. Mai departe, nativii care doresc să se căsătorească ar putea să nu găsească această lună ca fiind flexibilă și ar putea duce la mai puțină satisfacție.
Nativii care sunt deja căsătoriți ar putea găsi această lună puțin dificilă în ceea ce privește viața de cuplu, deoarece esența fericirii ar putea lipsi.

Familie și prieteni

Nativii aparținând semnului zodiacal Taur s-ar putea confrunta cu unele constrângeri în familie din cauza prezenței combinate a lui Jupiter, Rahu, Soare, Mercur în casa a douăsprezecea. Din cauza poziției de mai sus a planetelor, ar putea să prevaleze confuzia în ceea ce privește disputele legate de proprietate în familie.
S-ar putea să fie nevoie de multe ajustări în familie între membrii familiei pentru a fi martori ai fericirii. Acest lucru s-ar putea datora faptului că ar putea fi posibile certuri într-o manieră nedorită și acest lucru ar putea reduce armonia în familie.

Citește și: Horoscopul Berbecului mai 2023- Horoscopul lunii viitoare

Citește și: Zodiac 1 mai 2023. Află ce zodie se conectează cu prietenii



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies