Horoscopul BANILOR in APRILIE 2017! Doua zodii se imbogatesc, doua fac datorii uriase!

Horoscopul BANILOR in APRILIE 2017! Doua zodii se imbogatesc, doua fac datorii uriase!
Horoscopul BANILOR in APRILIE 2017! Doua zodii se imbogatesc, doua fac datorii uriase!

Luna aprilie este o lună profitabilă pentru unii nativi, care ar putea să încheie afaceri sau tranzacţii neaşteptate.

Berbec

Îţi merge foarte bine la serviciu şi eşti mulţumit de salariul tău, însă trebuie să ai grijă pe ce îl cheltuieşti. Vei ieşi în oraş mai des decât de obicei şi vei lăsa mai mult de jumătate din sumă prin restaurante şi cafenele. E bine să te distrezi, dar încearcă să fii mai cumpătat.

Taur

Îţi plac banii şi munceşti din greu pentru a avea cât mai mulţi. Luna aprilie îţi va aduce o sumă frumuşică de bani din afacerile pe care le închei. Ai grijă cum o cheltuieşti deoarece nu eşti o persoană economă şi s ar putea să fi muncit degeaba.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscopul DRAGOSTEI pentru APRILIE 2017. Doua zodii isi gasesc sufletul pereche si alte doua termina o relatie toxica

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies