Horoscopul banilor pentru august 2018. Urania avertizeaza ca doua zodii vor trece prin cumpene mari!

Horoscopul banilor pentru august 2018. Urania avertizeaza ca doua zodii vor trece prin cumpene mari!
Horoscopul banilor pentru august 2018. Urania avertizeaza ca doua zodii vor trece prin cumpene mari!

Citeste Horoscopul pentru vara 2018 Bani şi carieră, previziuni făcute de Urania pentru fiecare zodie.

 

Horoscop 2018 Berbec bani şi carieră

Cel puţin din punct de vedere financiar, anul precedent a fost unul destul de încărcat pentru tine. Probabil că bugetul tău a fluctuat considerabil, cu atât mai mult dacă îţi câştigi traiul lucrând în asociere cu alte persoane. Nu te aştepta ca 2018 să fie mai puţin animat pe acest plan, dar şi în ceea ce priveşte cariera.

Caută să ţii pasul.

 

În lunile de vara ale anului, ai putea da dovadă de un randament profesional de invidiat. Cu toate acestea, este posibil ca veniturile tale să oscileze destul de mult din august încolo. Vestea bună este însă că, începând cu luna septembrie, înaintezi mai puţin greu în carieră. Încrede-te în beneficiile de durată ale paşilor mici pe care-i faci.

 

În ultimul trimestru al anului, se complică lucrurile pentru cei/le care sunt implicaţi/te într-un parteneriat profesional. Lipsa de transparenţă care pare să marcheze relaţia cu asociaţii perioada aceasta riscă să vă aducă în pragul unor litigii. Poate că dacă aţi da dovadă de mai multă deschidere unii faţă de ceilalţi, aţi putea evita astfel de scenarii.

 

După cum reiese din rândurile de mai sus, anul 2018 se întrevede a fi unul dinamic şi ofertant atât din punct de vedere profesional, cât şi financiar.

Acest lucru nu înseamnă însă că nu vei da de greutăţi: se vor arăta destule obstacole, dar dacă nu le laşi să te doboare, totul va fi bine. Caută să nu cazi pradă deznădejdii şi nu accepta eşecul.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscopul dragostei august 2018: Iubiri renascute, pasiuni nebanuite, dar si despartiri dureroase

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies