Horoscopul banilor si iubirii 2018: Doua zodii sunt zguduite puternic. Se schimba destine

Horoscopul banilor si iubirii 2018: Doua zodii sunt zguduite puternic. Se schimba destine
Horoscopul banilor si iubirii 2018: Doua zodii sunt zguduite puternic. Se schimba destine

Anul 2018 va fi marcat de două aspecte importante. Retrogradarea lui Marte, planeta acţiunii, în Capricorn şi Vărsător, în perioada 29 iunie – 28 august.

Asta înseamnă că toate planurile referitoare la schimbarea statutului vor fi remixate. Tot ceea ce credem noi despre o anumită funcţie, o autoritate va căpăta noi valenţe vara viitoare, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Al doilea aspect marcant va fi retrogradarea planetei Venus, în Balanţă şi Scorpion, între 5 octombrie şi 16 noiembrie. Când Venus retrogradează, dragostea durează trei luni. Vă recomand să nu intraţi în nicio relaţie serioasă la finalul anului viitor.

Puteţi trăi pasiunea foarte intensă şi vă puteţi face o mulţime de alteptări. Însă degeaba.

Jupiter va tranzita felia Scorpionului până în noiembrie şi va impulsiona toate domeniile care sunt legate de sex, banii altora, moşteniri, secrete şi planuri de manipulare.

Saturn, planeta profesor va tranzita semnul Capricornului încă de la finalul lui 2017. Ceea ce înseamnă că fiecare dintre noi îşi va reevalua cu răspundere reuşitele, dacă a construit autentic şi solid totul în viaţă.

Uranus, planeta rebelă, va intra pentru scurt timp în Taur şi va zgudui activitatea financiară. Banii se vor face altfel şi se vor duce către noi iniţiative, a spus astrologul pentru dcnews.ro.

Berbec. Un an bun în care vei renunţa la partenerii care te limitează şi nu îţi oferă nimic. 2018 este potrivit pentru investiţii financiare şi pentru o schimbare de funcţie.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop complet Astrocafe 23 martie. Zi cu mari neintelegeri pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies