HOROSCOPUL CRĂCIUNULUI 2018. Cum îți este CRĂCIUNUL în funcție de ZODIE?

horoscopul craciunului 2018
HOROSCOPUL CRĂCIUNULUI 2018. Cum îți este CRĂCIUNUL în funcție de ZODIE?

HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2018. Craciunul 2018 este cu adevarat foarte special pentru ca aceste zile magice si profund spirituale au loc sub lumina puternica a Lunii care pe 22 decembrie, deci cu doar 2 zile inainte de Ajunul Craciunului, a fost Luna plina si nu in orice semn zodiacal ci in Rac, raspunzatorul emotiilor si relatiei cu familia si casa.

HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2018. Craciunul 2018 este cu adevarat foarte special pentru ca aceste zile magice si profund spirituale au loc sub lumina puternica a Lunii care pe 22 decembrie, deci cu doar 2 zile inainte de Ajunul Craciunului, a fost Luna plina si nu in orice semn zodiacal ci in Rac, raspunzatorul emotiilor si relatiei cu familia si casa. Daca la acest fapt mai adaugam si solstitiul de iarna ca anul acesta a fost fix in aceeasi zi cu Superluna plina albastra in Rac – eveniment astral ce a avut loc doar de 10 ori din 1793 pana in prezent –

vom avea tabloul astrologic complet pentru un Craciun cum rar apare.

horoscopul craciunului 2018

Ultima Luna plina a anului a avut loc sambata 22 decembrie in Rac si inca este un eveniment mare!

De ce? Pentru ca o Luna plina in Rac este mereu foarte crescuta emotional. In timp ce lucrurile si starile sunt destul de intense in emotii acum, chiar exacerbate, ele contin si promisiunea pentru mult progres, transformare si solutii noi creative.

Cosmosul ne promite un Craciun magic, desi cam emotional. Simte iubirea, imparte magia, mananca, bea cu masura si veseleste-te!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Horoscop COMPLET IANUARIE 2019- Dragoste, Bani, Carieră, Sănătate

Luna raspunde de sentimentele, nevoile si reactiile noastre instinctive; cand este Plina este la puterea sa maxima iar cand este si in Rac, zodia emotiilor, efectul sau este exploziv emotional.

Ne putem astepta ca Luna plina sa fie un veritabil roller coaster de lacrimi de bucurie sau suparare, de urcusuri si coborasuri!

O Luna festiva vegheaza un Craciun fericit!

Acesta este un Craciun facut pentru distractie sub dragostea de casa si cei dragi, din pricina Lunii pline festive in Rac – semnul casei si familiei – din 22 decembrie. Practic, Luna cea care oricum raspunde de emotiile oamenilor este acum la ea acasa in semnul Racului, iar meniul de la masa de Craciun ar trebui sa inceapa cu romantism, sensibilitate si nostalgie.

Asteapta-te la varfuri mari emotionale, ba sus ba jos dar si la sentimente delicate si vulnerabile la orizont, uneori tasnite din senin sau din maruntisuri provocate voit sau nu de anumiti membri de familie sau de anumite amintiri. Iar daca ti se intampla sa fii luat de val, nu te ingrijora, totul face parte din spectacolul astral ce ne insoteste de acest Craciun!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

HOROSCOP. Runele pentru săptămâna 23-29 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Leii vor afla un adevăr fantastic. Gemenii vor fi protejați pe toate planurile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies