Horoscopul de Paște! Cum ne influențează conjuncția Luna Neagră - Lună. Iată previziunile specialistului în astrologie Ioan Burculeț

Horoscopul de Paște! Cum ne influențează conjuncția Luna Neagră - Lună. Iată previziunile specialistului în astrologie Ioan Burculeț
Horoscopul de Paște! Cum ne influențează conjuncția Luna Neagră - Lună. Iată previziunile specialistului în astrologie Ioan Burculeț

În zilele de Paște, aspectele astrologice sunt, la prima vedere, în armonie, dar privind mai atent și dincolo de ele, pot fi o serie de nuanțe mai puțin plăcute, cum ar fi conjuncția Luna Neagră – Luna, în prima zi de Paște.

Ce simbolizează această ecuație? Iată previziunile specialistului în astrologie Ioan Burculeț pentru Paște.

”Va trebui să avem în vedere subtilitățile și tendințele de manipulare care vor fi prezente în jurul nostru. Mai mult, avem tendința de a crește latura generozitații și acest lucru ne poate dăuna, pentru că unii din jurul nostru pot fi oportuniști. Însă, dacă vom echilibra aceste aspecte, ne vom proteja.

Pe de altă parte, a doua zi de Paște vine cu o încărcătură și dinamică ce predispune la dorința de a evada din cotidian și din realitate. Pentru mulți care se vor destinde la un pahar poate fi o normalitate, însă va trebui să evităm excesele dacă nu ne dorim emoțiile negative, mahmureala sau alte nuanțe care pot dăuna în urma consumului!

Un interval în planul exprimării personalității care va aduce o liniște și tihnă aparentă, pentru că de fapt lucrurile pot degenera ușor în alte direcții.

Horoscopul de Paște pentru cele 12 zodii, conform specialistului în astrologie Ioan Burculeț

Berbec: incercati sa aveti in vedere oamenii din jurul dumneavoastra, anturajele si toate evenimentele la care veti fi prezenti, pentru ca de aici risca sa degenereze totul.

Taur: lasati deoparte preocuparile si grijile profesionale daca vreti ca sarbatorile sa va tihneasca, atentie in raporturile si relatiile cu socrii pentru ca acestia au tendinta sa va reproseze.

Gemeni: pentru persoanele aflate in strainatate va trebui sa fiti prudenti in raporturile si relatiile cu cetatenii din tara in care va aflati pe parcursul acestor doua zile, pentru ceilalti sa luati in calcul sanctiunile din trafic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop de Paste. Racii pot primi o veste neplacuta

Rac: o stare emotionala atipica va pune stapanire pe dumneavoastra daca o sa consumati alcool dincolo de limita, orice discutie in planul finantelor va trebui evitata si pentru unii ar putea sa fie ”vestea” despre un eveniment mai putin placut.

Citeste si: MESAJE DE PAȘTE. Cele mai tari mesaje, urări, SMS-uri, felictări de Paște pentru cei dragi

Citeste si: Horoscop Urania pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2019. Ce aduce Luna Neagră în Pești pentru zodii

Citeste si: HOROSCOP arhangheli pentru zodii săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2019. Berbecii au idei geniale, Gemenii au parte de ordine divină

Citeste si: HOROSCOP chinezesc săptămâna 29 aprilie- 5 mai 2019. Bivolii au parte de momente dificile, Tigrii se concentrează pe distracție

Leu: planul sentimental va poate fi afectat si de aici se poate strica totul in cele doua zile de Paste, daca doriti sa va tihneasca, evitati polemicile si nuantele de gelozie exagerata.

Fecioara: aveti in vedere masa de Paste, la dumneavoastra tulburarile digestive, problemele de nutritie va pot afecta si nu numai, latura neurovegetatita, va pot face insuportabili in raporturile cu ceilalti.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Balanta: copii dumneavoastra pot avea de suferit in prima si de Paste si de aici supararile iar pentru ziua de luni aveti in vedere suprasolicitarea.

Scorpion: o stare sufleteasca atipica si emotiile negative care va dau tarcoale si pe care va trebui sa le eliminati, o gandire pozitiva va aduce mai multa liniste si tihna; riscati sa va suparati in raporturile si relatiile cu familia.

Horoscop de Paste. Sagetatorii se pot accidenta

Sagetator: aveti grija in contextul deplasarilor la accidente usoare, accidentari domestice indiferent de unde v-ati afla, pe munte, la mare sau orice destinatie chiar si in afara tarii, pentru ca aici riscul este crescut; incercati sa nu aventurati.

Capricorn: banii, cheltuielile pot provoca discutii si certuri de moment pe care va trebui sa le evitati daca doriti sa aveti liniste; aveti in vedere ca trebuie sa fiti mai precauti cu valorile dumneavoastra si sa nu le lasati la vedere pentru ca exista riscul sa fiti furati.

Varsator: o indispozitie totala pe care va trebui sa o transformati in emotii pozitive, asta daca doriti sa evitati crizele la nivel de proprie identitate si sa aveti parte de sarbatori cu adevarat fericite.

Pesti: starea de sanatate precara in prima zi de Paste, aveti in vedere alimentatia si consumul de substante care va pot face sa evadati din planul real; a doua zi va reveniti dar daca sunteti mahmuri ar fi recomandata plimbarea in aer liber.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019. Semene bune pentru zodii, grijă la cei dragi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies