Horoscopul dragostei în luna martie 2023. Planetele sunt aliniate pentru o zodie de apă!

horoscop dragoste martie 2023
Dragostea plutește în aer și în luna martie

Dragostea plutește în aer și în luna martie. Însă știați ce vă rezervă horoscopul iubirii în această lună?

Aflați din rândurile următoare care sunt previziunile lunii martie, în materie de dragoste. În plus, descoperiți și care sunt cele două zodii care vor avea o lună martie, mai mult decât bună!

 

Cum arată horoscopul dragostei în luna martie 2023 pentru fiecare zodie

Zodia Berbec

Luna martie este o lună foarte bună pentru nativii zodiei Berbec. Vei fi romantic, senzual, dar și îndrăzneț.

Atunci când vine vorba despre sentimentele tale pe care le ai față de partenerul de viață, se pare că devin din ce în ce mai intense. Cu toate acestea, în cazul în care ești singur, ar trebui să cauți un moment bun pentru a acționa.

Zodia Taur

Luna martie este o lună în care trebuie să existe multă răbdare pentru nativii zodiei Taur. Vor există momente de tensiune și iritare, din cauza faptului că există anumite lipsuri în relația ta din prezent.

Acesta este și motivul pentru care se instalează nesiguranța. Cu toate acestea, în cazul în care ești singur, ar trebui să te bucuri de fiecare moment.

Zodia Gemeni

Luna martie este o lună pasională, pentru nativii zodiei Gemeni, care vor avea parte de trăiri emoționale intense. Vei trece printr-o perioadă cu adevărat benefică alături de partenerul de viață. Acesta este și motivul pentru care ai început să îți exprimi mult mai ușor sentimentele.

Cu toate acestea, dacă ești singur, ar trebui să nu mai fii atât de insistent.  

Zodia Rac

Luna martie este o lună care vine cu planetele aliniate favorabil pentru nativii zodiei Rac. Se pare că sentimentele pe care le ai pentru partenerul de viață, devin din ce în ce mai puternice. Acesta este momentul potrivit în care poți să renunți la rutină.

În cazul în care ești singur, ar trebui să fii mai îndrăzneț.

horoscop martie 2023
Dragostea plutește în aer și în luna martie[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Certurile în cuplu scurtează viața

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Zodia Leu

Luna martie este o lună destul de minunată pentru nativii zodiei Leu.

Adevărul este să te pricepi foarte bine să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine. Dacă ești deja într-o relație, îți vei răsfăța partenerul de viață cum poți tu mai bine. Dacă ești singur, vei avea trăiri pe care le credeai uitate de mult.

Zodia Fecioară

Luna martie este o lună în care sentimentele nativilor Fecioară vor fi mult mai intense, motiv pentru care vei reuși cu greu să-ți păstrezi cumpătul.

Vei avea parte de anumite schimbări de stare, având momente în care vei fi foarte romantic, dar și foarte rece. În cazul în care ești singur, ar trebui să-ți faci curaj și să spui ce simți.

Zodia Balanță

Luna martie este o lună plină de pasiune și dorință, pentru nativii zodiei Balanță. Ies la suprafață emoții puternice față de partenerul de viață.

În cazul în care ești singur, nu ar trebui să lași pe nimeni din jurul tău să stea în calea fericirii tale.

Zodia Scorpion

Luna martie este o lună plină de strălucire și mister, pentru nativii zodiei Scorpion. Se pare că vei uimi partenerul de viață de modul în care îți vei manifesta trăirile amoroase. Simți nevoia tot mai des să îți arăți sentimentele față de el, motiv pentru care pot apărea totodată și motive de posesivitate. În cazul în care ești singur, ar trebui să iei o hotărâre cu inima.

horoscop 2023
Dragostea plutește în aer și în luna martie[Sursa foto: unsplash]

Zodia Săgetător

Luna martie este o lună destul de calmă, pentru nativii zodiei Săgetător, însă și cu momente pline de pasiune. Vei petrece mai mult timp cu partenerul de viață și te vei revanșa pentru momentele în care ai fost ocupat cu planul profesional. În cazul în care ești singur, ar trebui să faci cumva să atragi mai mult atenția asupra ta.

Zodia Capricorn

Luna martie este o lună destul de romantică pentru nativii zodiei Capricorn și partenerul lor de viață. Așadar, a venit momentul să ieși mai mult în oraș și să accepți surprizele din partea acestuia. În cazul în care ești singur, caracteristica ta de a atrage persoanele din jurul tău, poate dispărea din diverse motive.

Zodia Vărsător

Luna martie este o lună fără griji, pentru nativii zodiei Vărsător. Ar trebui să te bucuri de emoțiile pe care le trăiești și să te axezi mai mult pe relația ta cu partenerul de viață. Vei avea parte de anumite experiențe cu adevărat puternice și profunde. În cazul în care ești singur, ar trebui să acorzi atenție la loialitate.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zodia Pești

Luna martie este o lună în care nativii zodiei Pești ar trebui să își joace cărțile în mod cinstit. Ar trebui, de asemenea, să ai mai multă încredere în tine, pentru a ajunge acolo unde îți dorești, cu partenerul de viață. În cazul în care ești singur, ar trebui să te axezi mai mult pe dragoste, decât pe bani.

horoscop zilnic dragoste
Dragostea plutește în aer și în luna martie[Sursa foto: unsplash]

 

Pentru Berbec și Gemeni, martie va fi cea mai bună lun ă

Pe lângă faptul că nativii din zodia Berbec vor avea o lună plină de romantism și momente unice alături de partenerul de viață, aceștia se vor axa mai mult pe a-i demonstra cât de mult contează pentru ei. Astfel, luna martie este luna în care vor experimenta fel de fel de trăiri cu partenerul de viață, tocmai pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru ei.

Atunci când vine vorba despre nativii din zodia Gemeni, se pare că aceștia vor avea o lună pasională, iar pe lângă acest aspect, nativii se vor bucura și de trăiri una și una alături de partenerul de viață. Vor avea parte de o perioadă benefică, în care vor reuși să se înțeleagă mult mai bine cu acesta. În plus, se pare că vei reuși, într-un final, să îți exprimi mult mai ușor sentimentele. 

horoscop kfetele azi
Dragostea plutește în aer și în luna martie[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Tabelul cu zodiacul chinezesc. Află repede ce zodie ești!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce ne rezervă anul 2023?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies