Horoscopul dragostei pentru săptămâna 11-17 aprilie

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 11-17 aprilie
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 11-17 aprilie

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si cum te vei simti in relatia cu partenerul tau.

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 11-17 aprilie. Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si cum te vei simti in relatia cu partenerul tau.

Berbec

Astrele sunt aliniate de partea ta in aceasta saptamana astfel ca tot sentimental de tensiune pe care l-ai resimtit pana acum se va diminua, pana la disparitie. Este fix ceea ce ai nevoie, intrucat iti doresti o viata linistita si implinita.

Prea multa schimbare iti poate aduce dezechilibre.

Taur

Saptamana aceasta iti va adduce probleme de comunicare in cuplu. Nu te descuraja, lasa lucrurile sa mearga de la sine si vei descoperi cum se vor regla. Incearca sa nu devii un overthinker. Nu este nimic grav.

Gemeni

Vei avea parte de conversatii interesante cu persoane noi in aceasta saptamana si sunt foarte mari sansele sa se lege ceva, din pura chimie.

Fii deschisa so optimista. Dragostea este la usa ta. Se anunta o situatie interesanta.

Rac

Viata ta amoroasa este pe val. Esti extrem de fericita si privesti catre viitor cu mult optimism. Evenimentele care se vor desfasura in aceasta saptamana iti vor aduce multe oportunitati.

Leu

Posibil ca in aceasta saptamana sa nu reusesti sa iti duci planurile la bun sfarsit.

Nicio problema, ambitia si curajul tau te vor ajuta sa le scoti la liman. Tot ce trebuie sa faci este sa iti pui bazele si in parrtenerul tau, care este alaturi de tine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fecioara

Cauti sa iti multumesti partenerul care pare constant deranjat de ceva.

Decat sa fii umila in fata lui, mai bine il pui putin la punct si ii aduci aminte cat de norocos este sa aiba o persoana ca tine in viata sa. Sa termine odata.

Balanta

Este o saptamana creativa pentru tine si vei simti asta din plin langa partener. Vei pune in practica cateva idei romantice si veti avea momente frumoase impreuna. Bucura-te de aceste zile care iti vor aduce multa implinire.

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 11-17 aprilie
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 11-17 aprilie[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Simti nevoia sa porti discutii serioase cu partenerul tau in aceasta saptamana, intrucat relatia voastra nu a fost miere in ultima perioada. E normal in viata sa mai ai si momente meh, nu te descuraja, comunica intens si va veti rezolva problemele.

Sagetator

Este o problema intre tine si partenerul tau si nu ar trebui sa o ascunzi sub pres.

Ar trebui sa munciti impreuna la rezolvarea acesteia. Ai nevoie de dedicare si implicare in relatie. Cu bunavointa, veti readuce linistea in vietile voastre.

Capricorn

Vei avea o saptamana tensionata si lucrurile nu par sa se rezolve pe plan sentimental. Indiferent de ce ai inccerca, conflictual ramane active. E timpul sa gandesti despre tine ca le-ai incercat pe toate pentru a iesi din situatie si ar tebui sa scapi de sentimental de vina.

Uneori se intampla ceea ce se intampla fara ca tu sa fii factorul declansator si ar trebui sa intelegi ca daca apare despartirea, este ok. Trebuie sa te respecti pe tine.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Varsator

Este o saptamana speciala in care toate iti merg bine pe plan sentimental. Vei obtine tot cee ace este mai bun de la partenerul tau si vei fi cu adevarat fericita. Traiesti zile de sarbatoare alaturi de el. Bucura-te de ceea ce ai.

Pesti

Te vei indragosti si mai mult de el in aceasta saptamana. Este un om minunat care iti ofera tot ceea ce ai nevoie si poti dormi linistita noaptea pentru ca esti pe drumul cel bun.

Citeste si: Horoscop 15 aprilie 2022. O zodie se gândeşte la căsătorie

Citeste si: Horoscop chinezesc 16 Aprilie 2022. Află ce zodie va fi părăsită de partener

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies