Horoscopul Iubirii: în ce zodie s-a născut sufletul tău pereche

Horoscopul Iubirii: în ce zodie s-a născut sufletul tău pereche
Horoscopul Iubirii: în ce zodie s-a născut sufletul tău pereche

În ce zodie se află sufletul tău pereche?

Balanţă

Îţi este greu să iei deciziile de una singură, dar asta nu înseamnă că nu eşti o persoană descurcăreaţă. Ştii foarte bine ce vrei dar de cele mai multe ori socoteală de acasă nu se potriveşte cu cea din târg.

De aceea bărbatul potrivit pentru ţine ar trebui să fie generos, creativ şi foarte atent cu ţine. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Gemeni.

Mai eşti compatibilă cu bărbaţi născuţi în zodiile: Vărsător, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Leu, Fecioara.

Scorpion

Eşti foarte energică, creativă şi spontană. Mereu îţi construieşti cel mai bun plan de atac şi-ţi place să ştii că ai de câştigat.

Nu-ţi place să te lauzi cu victoriie obţinute, însă atunci când ai ocazia, le dai peste nas celor care te-au supărat.

Bărbatul potrivit pentru ţine ar trebui să fie sigur pe el dar în acelaşi timp sensibil faţă de ţine şi să pună foarte mare preţ pe detalii.

Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Peşti. Mai eşti compatibilă cu bărbaţi născuţi în zodiile: Rac, Balanţă, Fecioara, Capricorn, Săgetător.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Mercur a intrat în Scorpion. Află cum îţi influenţează zodia şi cât de mult vei avea de suferit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies