Horoscopul Iubirii: în ce zodie s-a născut sufletul tău pereche

Horoscopul Iubirii: în ce zodie s-a născut sufletul tău pereche
Horoscopul Iubirii: în ce zodie s-a născut sufletul tău pereche

În ce zodie se află sufletul tău pereche?

Săgetător

Eşti o persoană foarte sigură şi încrezătoare în forţele proprii şi nimeni nu ştie cât de tandră şi de sensibilă poţi fi în intimitate.

Îţi place să afişezi o altă masca şi de foarte puţine ori te laşi descoperită. Pentru ţine este foarte important să nu te dezarmezi în faţă unui bărbat. Bărbatul potrivit pentru ţine trebuie să fie sigur pe el, să fie atent cu ţine dar niciodată să nu-ţi dea de înţeles că va fi alături de ţine mereu.

Să nu te facă geloasă şi nici să nu te facă să suferi. Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Leu. Mai eşti compatibilă cu bărbaţi născuţi în zodiile: Berbec, Capricorn, Vărsător, Balanţă, Scorpion.

Capricorn

Îţi place să fii mereu cea mai bună indiferent de domeniul în care ai lucra sau de persoanele pe care le ai în jurul tău.

Eşti foarte sigură pe ţine şi de multe ori ai tendinţa să-ţi acorzi nişte merite pe nedrept. Eşti perfecţionistă din fire dar nu-ţi lipseşte simţul umorului. Bărbatul potrivit pentru ţine trebuie să-ţi ofere libertate dar să te asigure că tu eşţi singură persoană importantă din viaţă să.

Sufletul tău pereche este bărbatul născut în zodia Fecioara. Mai eşti compatibilă cu bărbaţi născuţi în zodiile: Taur, Vărsător, Peşti, Scorpion, Săgetător.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Mercur a intrat în Scorpion. Află cum îţi influenţează zodia şi cât de mult vei avea de suferit

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies