Horoscopul iubirii pentru saptamana 12-18 martie 2018. Cine are deceptii, tradari sau surprize in functie de zodie

Horoscopul iubirii pentru saptamana 12-18 martie 2018. Cine are deceptii, tradari sau surprize in functie de zodie
Horoscopul iubirii pentru saptamana 12-18 martie 2018. Cine are deceptii, tradari sau surprize in functie de zodie

Horoscopul RELATIILOR. In fiecare clipa avem de-a face cu oameni sub toate formele; rude, prieteni, colegi, parinti, vecini, bunici, copii, necunoscuti. Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata. Prin ei ne ies la iveala ranile si tot prin ei evoluam. Relatiile cu ceilalti sunt si ele influentate de configuratiile astrale ale momentului.

Horoscopul saptamanii 12-18 martie 2018 are drept eveniment astral principal Luna Noua din Pesti.

O Luna noua reprezinta finalul unui ciclu si inceputul altuia nou cu durata de 28 zile.Luna Noua aduce o portie de vigoare, energie si initiativa atat de benefica.

Luna Noua din 17 martie 2018 din Pesti va aduce energia proaspata a unui nou inceput – generat si de energia sosirii primaverii, alt nou inceput – dar ne va expune si in fata unor rani dureroase datorita alinierii apropiate de micuta planeta Chiron, supranumita si Vindecatorul de rani.


Iata cum arata horoscopul relatiilor pentru saptamana 12-18 martie 2018 la fiecare zodie in parte. Cu cine te vei intelege, cu cine poti avea conflicte sau provocari, cine iti ridica mingea la fileu, afla mai jos!

Horoscopul RELATIILOR BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca esti nascut sub semnul Berbecului, saptamana aceasta vei experimenta evenimente importante sau emotii puternice legate de o femeie apropiata tie: mama, bunica, sora, prietena sau altcineva.

Aceasta femeie pare a fi mai in varsta decat tie sau are o autoritate mare asupra ta chiar daca nu este mai in varsta, ori o pozitie sociala mai mare.
In timpul saptamanii vei primi vesti sau vei urmari evenimente in legatura cu o separare in familia unor prieteni sau vecini.Drama emotionala din vietile lor poate fi cauzata de o serie de greseli, infidelitati sau o problema de sanatate.

Saptamana aceasta vei avea asteptari realiste legat de veniturile tale si banii pe care trebuie sa ii primesti. Afacerile tale financiare se vor dezvolta asa cum astepti.

Atentia saptamanii implica si actiunile unui copil sau unei persoane mai tinere din familie care este secretos fata de tine. Daca ai pierdut comunicarea cu copiii tai in ultimele luni sau ultimii ani, acum este un bun moment sa armonizezi relatia din nou.

O problema mai serioasa de sanatate poate aparea in legatura cu un barbat tanar sau baiat ce probabil nu locuieste in casa ta, dar iti poate fi ruda.
Unii Berbeci se pot implica in actiuni caritabile legate de un baiat sau barbat tanar.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Zodii de femei care isi gasesc marea iubire in 2018

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies