Horoscopul iubirii pentru saptamana 25 - 31 decembrie 2017: O zodie se desparte, alta descopera un adevar grav

Horoscopul iubirii pentru saptamana 25 - 31 decembrie 2017: O zodie se desparte, alta descopera un adevar grav
Horoscopul iubirii pentru saptamana 25 - 31 decembrie 2017: O zodie se desparte, alta descopera un adevar grav

Horoscop dragoste. Iata ce va rezerva astrele in plan amoros in saptamana 25-31 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Daca esti casatorit sau implicat intr-o relatie, te bucuri de mai multa apreciere din partea partenerului de cuplu. Cooperati excelent si te simti mai apropiat ca niciodata de persoana iubita.

Taur

Esti impulsiv si pasional, actionezi asa cum iti dicteaza instinctul, emotiile si nu iti asculti deloc mintea. De aceea, poti fi considerat copilaros.

Insa esti cat se poate de natural si creativ, iar partenerul de cuplu va fi incantat.

Gemeni

Debordezi de energie si de incredere de sine, esti gata sa accepti orice provocare. Nu te mai agati de oameni si esti pregatit sa stai pe propriile tale picioare. Partenerul de cuplu este incantat de aceasta noua abordare.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Georgiana Lobonț despre momentele de cumpănă din familie și gestionarea lor. „Nu vedem doar roz! Sunt unele lucruri care trebuie ținute acasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies