Horoscopul Karmic - 5 zodii vor avea o mare surpriză

karma
Imagine karma

Cuvântul "karma" în limba sanscrită înseamnă acțiune. Karma se referă la toate acțiunile pe care le înfăptuim, bune sau rele, și care se reflectă mai apoi în viața noastră, într-un mod sau altul.

Dacă facem fapte bune de-a lungul vieții, bunătatea ni se va întoarce! Dacă suntem puși pe fapte rele, vom avea parte doar de ghinion.

Horoscopul Karmic este un fel de judecător cosmic și pune în balanță faptele bune sau rele ale fiecărei zodii în parte

BERBEC

Starea de calm care te caracterizează îți va aduce numai lucruri bune în 2020. Un lucru important de menționat ar fi să-ți faci timp și pentru tine.

TAUR

Pentru nativii din zodia TAUR, un sfat pentru anul 2020 ar fi să-și facă ordine în toate aspectele vieții pentru a avea un an împlinit. Echilibru este cuvântul de ordine pentru tauri. Totul trebuie să fie în armonie pentru a fi fericiți.

Horoscopul Karmic! Leul trebuie să fie mai optimist

GEMENI

Pentru anul 2020 horoscopul karmic îți sugerează să te calmezi.

Totul se poate rezolva cu calm și răbdare. Chiar dacă vei avea multe lucruri de rezolvat, ia-le pe toate pas cu pas.

Citeste si: Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici, omul cu runele de la emisiunea Adevăruri Ascunse

RAC

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Karma funcționează în favoarea ta. Având în vedere eforturile pe care le-ai făcut pentru ceilalți, și tu vei fi răsplătit. Dar ai grijă, nu ți-o lua în cap, karma funcționează în ambele moduri.

LEU

Karma îți dă semne că trebuie să revii pe drumul tău. Fii mai optimist și vei vedea cum horoscopul karmic lucrează pentru tine.

FECIOARĂ

Horoscopul karmic lucrează în favoarea ta dacă și tu poți ieși din zona ta de confort. Gândește-te bine ce vrei și acționează. Riscă și ia viața în piept, dacă așa îți vei atinge obiectivele.

Horoscop
Horoscop karmic

BALANȚĂ

Tot ceea ce vezi tu ca fiind echilibru și calm, pentru alții nu înseamnă mare lucru. Important este să-ți vezi de viață și să te bucuri de lucrurile pe care le realizezi fără să-ți pese ce spun cei din jur.

SCORPION

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Nativii din zodia scorpion vor avea parte de un an productiv dacă vor știi să aleagă fix lucrurile care le fac plăcere.

Oamenii din viața nativilor scorpion sunt foarte importanți. Trebuie să știe exact pe care să-i țină aproape și pe care să-i retragă din viața lor.

SĂGETĂTOR

Anul 2020 îți aduce numai reușite dacă reușești să faci totul cu calm și răbdare. Încearcă să iei toate provocările pas cu pas pentru a nu fi prea aglomerat și astfel recompensele vor veni mult mai ușor.

CAPRICORN

Încrederea în sine pe care ți-o aduce anul 2020 va juca un rol foarte important in viața ta. Totul va merge ca pe roate datorită acestei noi însușiri pe care ți-ai descoperit-o. În ceea ce privește relațiile, dacă ai deja un partener, totul va trece la un alt nivel, dacă ești singur, încearcă să fii relaxat, totul vine atunci când te aștepți mai puțin.

VĂRSĂTOR

Toate lucrurile pe care le vei face în anul 2020, vor fi spre binele tău. Chiar dacă anumite acțiuni vor atrage după sine ghinion, încearcă să nu te pierzi. Tu știi ce ai de făcut și mergi pe linia de plutire până la final.

PEȘTI

Tot ceea ce îți va oferi anul 2020 va fi în avantajul tău. Inspirație, iubire, fericire, toate vor fi ale tale dacă vei știi să fii deschis și receptiv la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație: „Lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies