Horoscopul Leului mai 2023 - Horoscopul lunii viitoare

Horoscopul Leului mai 2023
Horoscopul Leului mai 2023

Leul este un semn masculin în mișcare și înflăcărat și este deținut de Soare. Nativii născuți sub acest semn sunt rapizi în abordarea lor.

Leul este un semn masculin în mișcare și înflăcărat și este deținut de Soare. Nativii născuți sub acest semn sunt rapizi în abordarea lor. Ei sunt rapizi în luarea deciziilor și fac acest lucru cu grație. Angajamentul este cuvântul cheie pe care îl vor urmări în ei și vor acționa în conformitate cu acesta. S-ar putea să fie mai dedicați în munca lor și să acționeze în conformitate cu principiile lor.


Această lună ar putea fi extrem de favorabilă pentru nativii aparținând acestei zodii, deoarece Jupiter este prezent în casa a noua în această lună și aspectează semnul lunii. Saturn se află în casa a șaptea și aspectează semnul lunii și din această cauză ar putea fi posibile probleme în relațiile cu partenerii de viață pe care nativii aparținând acestei zodii le-ar putea experimenta.
Pentru a rezuma planetele majore-Saturn nu se află într-o poziție fină, dar Jupiter vă va binecuvânta cu rezultate bune în ceea ce privește banii și evenimente de bun augur să se întâmple sub formă de căsătorie,
începerea oricărei noi întreprinderi etc, realizarea de noi investiții și astfel de lucruri ar putea servi scopului. De asemenea, prezența lui Jupiter în casa a noua ar putea spori norocul pentru acești nativi sub forma unei promovări pe care ar putea să o obțină în carieră.
Ketu este prezent în casa a treia și primește aspectul benefic al lui Jupiter și datorită acestui fapt ar putea exista mai multe călătorii pentru acești nativi în ceea ce privește scopurile spirituale și astfel de călătorii pentru acești nativi ar putea fi foarte benefice.

Venus, planeta benefică, este plasată într-o poziție favorabilă în această lună și datorită acestui fapt dezvoltarea personală ar putea fi posibilă pentru acești nativi și datorită acestui fapt cariera pentru acești nativi ar putea fi înfloritoare.

Horoscopul Leului mai 2023
Horoscopul Leului mai 2023[Sursa foto: PixaBay]

Cariera

Pentru persoanele care sunt născute sub acest semn zodiacal Leu, nativii vor avea rezultate bune în ceea ce privește cariera-job datorită prezenței lui Jupiter în casa a noua și a aspectului lui Jupiter în semnul Lunii.


Saturn, stăpânul sarcinilor, ocupă casa a șaptea și aspectează semnul tău lunar și din această cauză ar putea exista unele provocări în carieră. Nativii aparținând acestui semn s-ar putea confrunta cu provocări din partea colegilor și a superiorilor lor, ceea ce ar putea reprezenta o problemă. Singurul lucru este că nativii aparținând acestui semn ar putea avea nevoie să își planifice sistematic traseul profesional, ceea ce ar putea duce la un progres bun și, astfel, la obținerea de satisfacții.

Acum, situația din cariera nativilor aparținând acestui semn zodiacal se va schimba în bine în această lună, deoarece planeta benefică Jupiter se va muta în casa a noua și va aspecta semnul lunii. Datorită mișcării bune de mai sus a lui Jupiter, rezultatele favorabile se vor întâmpla pentru nativii născuți în acest semn zodiacal și binecuvântările ar putea fi prezente. Aspectul lui Jupiter asupra semnului lunii ar putea menține nativii într-o poziție de pază și le-ar putea permite nativilor să urmărească decizii concrete.

Cei care fac afaceri ar putea considera această lună ca fiind profitabilă, deoarece mișcarea de tranzit a lui Jupiter va fi într-o poziție favorabilă. Nativii care fac sau doresc să urmeze mai mult de o linie de afaceri ar putea face acest lucru în această lună și o astfel de linie de afaceri suplimentară ar putea fi profitabilă.

Finanțe

Cei din Leu pot avea o șansă frumoasă de a câștiga bani frumoși, deoarece Jupiter ocupă casa a noua și aspectează semnul lunii.

De asemenea, Mercur, stăpânul casei a doua, ocupă casa a noua cu puternicul Soare.
Doar plasarea lui Saturn în casa a șaptea ar putea da probleme în a face față unor cheltuieli uriașe. Uneori, acest plasament al lui Saturn îi face pe acești nativi să ia decizii în grabă și, din această cauză, ar putea exista cheltuieli inutile făcute de nativi.
Dar nativii din această lună vor fi confortabili datorită plasamentului lui Jupiter în casa a noua și acest lucru îi ajută pe nativi să fie mai confortabili pentru a câștiga un nivel ridicat de bani, iar nativii din această lună ar putea să se folosească de acest lucru.
Pentru cei care fac afaceri, obținerea de profituri ar putea fi posibilă în această lună, iar nativii care fac afaceri ar putea fi în măsură să concureze cu concurenții. Noile strategii în afaceri ar putea fi formulate de nativi și datorită acestui fapt vor fi în măsură să obțină profituri bune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscopul Leului mai 2023
Horoscopul Leului mai 2023[Sursa foto: PixaBay]

Sănătate

Persoanele care se nasc sub acest semn zodiacal Leu vor fi în formă, deoarece Jupiter ocupă casa a noua din semnul Lunii și aspectează semnul.
Nativii aparținând acestui semn vor avea mai multă energie și entuziasm în această lună și acest lucru i-ar putea ghida să își mențină stabilitatea.
În același timp, Saturn este prezent în casa a șaptea și aspectează semnul lunii și din această cauză, nativii ar putea fi nevoiți să cheltuiască bani pentru sănătatea partenerului de viață.

Dragoste/Căsătorie/Relații personale

Nativii vor avea probabil rezultate bune în ceea ce privește dragostea și viața de cuplu în această lună. Acest lucru s-ar putea datora prezenței lui Jupiter în casa a noua și influenței sale asupra semnului lunar.
Venus, planeta iubirii, este plasată favorabil pentru această lună și datorită acestui fapt vor exista rezultate bune pentru cei care sunt îndrăgostiți și același lucru va fi posibil și cu persoana iubită.
Nativii care sunt îndrăgostiți vor găsi această lună flexibilă și vor fi să se căsătorească cu iubitul lor. Viața amoroasă va fi fantastică.
Nativii care doresc să se căsătorească vor avea succes în această lună. Nativii care sunt deja căsătoriți se vor apropia și vor construi relații de succes cu valori bune.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Familie și prieteni

Nativii din Leu vor observa rezultate pozitive în această lună, deoarece Jupiter benefic este plasat în casa a noua, Soarele, ca stăpân al semnului, este plasat în casa a zecea, într-o poziție bună, iar Mercur, ca stăpân al casei a doua, este plasat în casa a noua. Datorită poziției de mai sus a planetelor- nativii aparținând acestui semn ar putea fi capabili să își asigure fericirea în viața de familie.
Dar, în același timp, deoarece Saturn este prezent în casa a șaptea, ar putea exista probleme legate de relații și de ego în familie. Dar acestea pot fi rezolvate datorită influenței benefice a lui Jupiter din casa a noua.

Citește și: Horoscopul Racului mai 2023- Horoscopul Racului din luna următoare

Citește și: Horoscopul Gemenilor mai 2023- Horoscopul lunii viitoare



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies