Horoscopul lunii Aprilie de la Oana Hanganu: Doua zodii sunt norocoase, doua pierd totul

Horoscopul lunii Aprilie de la Oana Hanganu: Doua zodii sunt norocoase, doua pierd totul
Horoscopul lunii Aprilie de la Oana Hanganu: Doua zodii sunt norocoase, doua pierd totul

Mercur revine la mersul direct, dar Saturn şi Pluton îşi încep tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Apar noi provocări pentru zodii.

BERBEC

Berbecii  vor pune accent pe carieră şi bani, chiar dacă  în prima parte a lunii vor avea sentimentul că bat pasul pe loc.

În 15 aprilie va începe o perioadă excelentă pentru noi proiecte sau noi direcţii în viaţă.

Horoscopul lunii aprilie 2018 pentru zodia Berbec începe sub marcajul Lunii Albastre din ultima zi de martie, care a pus accent pe nevoia de echilibru şi armonie în relaţiile nativilor şi al intrării Micului Benefic Venus în casa Banilor din astrograma lor, care anunţă noroc în plan financiar.

Primele două săptămâni, cu Mercur încă retrograd în zodia lor, vor fi dificile pentru Berbeci.

Aceştia vor fi nevoiţi să îşi adapteze ritmul de viaţă sau de muncă la  ritmul celorlalţi, se vor confrunta cu amânări, întârzieri sau dificultăţi în negocieri şi în colaborările profesionale, iar în cuplu pot să apară probleme de comunicare.

În 15 aprilie, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec, iar a doua zi, Luna Nouă va avea loc în aceeaşi zodie.

Pentru nativi, mijlocul lunii aprilie se anunţă a fi prielnic pentru schimbare şi înnoire, pentru demararea de noi proiecte  sau pentru intrarea, cu dreptul, în noi relaţii.

Soarele aflat în zodia lor le va da energie, vitalitate şi încredere în forţele proprii, în timp ce planeta Uranus, ”pe ultima sută de metri” în zodia lor, îi va motiva să fie originali, independenţi şi creativi.

La mijlocul lui mai, Uranus va intra în zodia Taur.

În 17 aprilie, asteroidul Chiron va intra în zodia Berbec şi îi va ajuta pe nativi să se vindece de eventuale răni emoţionale pe care le-au ţinut ascunse din teama de a nu deveni vulnerabili. Va fi un proces lent şi deloc uşor, dar absolut necesar şi eliberator.

În 18 aprilie, Saturn (planeta Responsabilităţii) şi în 22 aprilie, Pluton, (planeta Transformării) îşi vor începe tranzitul retrograd în zodia Capricorn, provocând schimbări majore în cariera nativilor Berbec.

Aceste schimbări pot însemna, pentru unii nativi, schimbarea domeniului de activitate şi îmbrăţişarea adevăratei vocaţii.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop zilnic AstroCafe - 1 aprilie. Ziua de Florii aduce surprize pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies