HOROSCOPUL lunii iunie. Situatia financiara a acestor nativi va scapa de sub control. Ii asteapta zile grele

HOROSCOPUL lunii iunie. Situatia financiara a acestor nativi va scapa de sub control. Ii asteapta zile grele
HOROSCOPUL lunii iunie. Situatia financiara a acestor nativi va scapa de sub control. Ii asteapta zile grele

HOROSCOPUL LUNII IUNIE 2018. Potrivit prognozelor astrologilor, luna iunie va fi pentru toate zodiile Horoscopului maimult decat pozitiva. Pentru Berbec si Varsatori, prima luna de vara va insemna multa energie, ceea ce le permite sa faca un pas urias in cariera, dar si sa se bucure de viata. 

 

In acelsi timp, o atentie deosebita trebuie acordata propriei sanatati. Nimic grav, cate o raceala, niste dureri de spate, stari de oboseala.

 

Berbec

 

Multe evenimente interesante. Exista toate sansele ca in viata reprezentantilor acestui semn zodiacal sa apara interese noi. Nu trebuie insa sa treceti de la una la alta la mijloc de drum. Daca veti proceda asa, nu veti reusi nici intr-o directie, nici in cealalta. Astrologii va sfatuiesc sa profitati de toate oportunitatile care vi se deschis.

Este o perioada ideala pentru noi descoperiri.

 

Taur

 

Prima luna a verii le va oferi Taurilor o mare surpriza. Este foarte posibil o avansare in cariera. Problema este ca nu va puteti baza exclusiv pe noroc, pentru ca soarta va zambi numai celor puternici si perseverenti. Iunie va fi, prin urmare, o luna a carierei profesionale.

Pe plan personal se observa o criza, un fel de acalmie. Sunt posibile certuri in cupluri sau familie, care va vor strica ziua.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Clatite sanatoase cu banane si ovaz - Reteta pentru pofticiosi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies