Horoscopul lunii mai 2021! Ce zodie are șanse să își găsească dragostea?

Horoscopul lunii mai 2021! Ce zodie are șanse să își găsească dragostea?
Horoscopul lunii mai 2021! Ce zodie are șanse să își găsească dragostea?

Iată ce prevestesc astrele pentru luna Mai 2021, în funcție de zodie.

Taur (21 aprilie- 21 mai)

Luna Mai îţi va aduce probleme în dragoste şi toate vor fi rezultatul lipsei de comunicare dintre tine și persoana iubită. Începi să ai tot mai multe dubii cu privire la sentimentele tale, pentru că nu simți nevoia să le arăți. Starea ta de spirit nu este grozavă în această lună și se pare că vei transmite acest lucru persoanelor din jurul tău.

Gemeni (22 mai- 21 iunie)

Dragostea nu este prioritatea ta în luna Mai, îți vei dori să te focusezi pe carieră și pe activități care să te ajute să evoluezi în plan spiritual. Dacă ai un cuplu, partenerul va fi dispus să îți accepte prioritățile, însă în cazul în care ești singur, în luna Mai nu se întrevede o nouă relație la orizont.

Rac (22 iunie- 21 iulie)

Dacă ești într-o relație stabilă, trebuie să te aștepți la certuri şi discuţii tot mai dese. Nu trebuie să îți faci griji însă, pentru că toate aceste neînțelegeri nu vor aduce o despărțire. Este foarte posibil ca stresul din viața personală să aibă efecte asupra carierei sau asupra relațiilor cu prietenii, deci ai grijă să nu aduci la job problemele de acasă!

horoscop luna mai

Citeste si: Horoscop dragoste: 2 zodii se despart de partener în luna mai

Leu (22 iulie- 22 august)

Trebuie să aveți foarte mare grijă la aspectele legate de starea voastră de sănătate în luna Mai, pentru că se vor resimți efectele obiceiurilor nesănătose pe care le aveți în rutina zilnică. Chiar dacă până acum nu ați avut probleme din cauza consumului excesiv de sare sau nu ați fost afectați de faptul că nu consumați lichide, lucrurile se vor schimba în mod radical în

perioada următoare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Schimbările se țin lanț, iar tu ești pe drumul spre maturizare. Lași în spate copilăriile și viața de celibatar și începi să te gândeşti la o familie. Inveți să iubești din ce în ce mai intens, ești din ce în ce mai implicat în viața de cuplu și lupți pentru a obține stabilitatea la care râvnești de atâta timp.

Horoscopul lunii mai 2021! Ce se întâmplă cu nativii zodiei Săgetător?

Balanţă (23 septembrie- 22 octombrie)

Astrele vor aduce linişte şi iubire în viața ta. În luna mai simți mai mult ca niciodată nevoia de iubire, ai nevoie de cineva în viața ta. Starea ta de spirit este din ce mai bună și astfel atragi în viața ta persoane noi, care îți vor aduce și mai multă liniște și bucurie.

Dacă ești singur, este momentul în care îți scoți toate armele la înaintare pentru a-ți găsi partenerul.

Citeste si: Horoscop financiar: Zodia care riscă să piardă tot la finalul lunii aprilie

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Scorpionii vor fi destul de sensibili în luna Mai, aşa că sfatul astrelor este să vă protejați de orice v-ar putea afecta emoțional în mod excesiv.

Trebuie să vă acceptați problemele și să vorbiți despre ceea ce vă apasă pentru a putea depăși momentele dificile.

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)

Aveți parte de multe momente neașteptate aşa că trebuie să fiți pregătiți pentru orice. Vă veți certa, vă veți împăca, veți călători şi veți trăi momente intense în viața de cuplu. Încrederea de sine atinge cote maxime și veți fi ținta privirilor celor din jur.

Capricorn (22 decembrie- 20 ianuarie)

Aveți nevoie de o pauză în relația de cuplu, întrucât realizați că partenerul nu vă împărtășește planurile de viitor. Aveți nevoie de momente de singurătate pentru a vă pune ordine în gânduri şi pentru a decide ce veți face pe viitor. Sunteți destul de radicali și în cazul în care nu vi se oferă ceea ce vă doriți, veți pune stop relațiilor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

horoscop luna mai

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Nu trebuie să vă stresați inutil în luna Mai, deși simțiți că vă aflați la capătul puterilor. Nu încercați să folosiți mâncarea pentru a vă înlătura nervii. Exagerările culinare vă vor da o stare de spirit și mai proastă. Este posibil să aveți parte de câștiguri neașteptate și astfel toate momentele de stres îți vor fi răsplătite.

Peşti (19 februarie- 20 martie)

Nu vor apărea schimbări în plan personal dacă sunteți deja într-o relaţie. Totul va decurge la fel ca până acum. Pentru cei singuri, în schimb, situația este diferită, pretenţiile tale te vor face să devii din ce în ce mai selectiv. Nu vei accepta orice doar pentru a avea pe cineva lângă tine.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies