Horoscopul Mistic: Ce culoare are aura zodiei tale

Horoscopul Mistic: Ce culoare are aura zodiei tale
Horoscopul Mistic: Ce culoare are aura zodiei tale

Aura este campul electromagnetic prezent in jurul corpului uman, precum si in jurul celorlalte fiinte din Univers.

Acesta se intinde de regula cam la 1 metru in toate directiile, pana deasupra capului si mai jos de picioare, in pamant.

Aura este formata din 7 straturi cu o frecventa si o densitate unica. Acestea interactioneaza unele cu celelalte si influenteaza starile, emotiile, gandirea, comportamentul si starea de sanatate a omului. Prin urmare, atunci cand cele 7 straturi ale aurei sunt in dezechilibru, persoana este afectata.

Fiecare zodie are in aura generala o culoare predominanta.

Pentru a scapa de datoriile karmice si pentru a atinge Fericirea Absoluta, fiecare dintre noi trebuie sa se inconjoare mai des de culoarea specifica.

Citeste si: Horoscop integral MIHAI VOROPCHIEVICI pentru FEBRUARIE. Zodiile care vor avea o lună MAGICĂ. Sexualitatea va fi la cote înalte, iar banii apar de nicăieri

Rosu

Zodii: Berbec, Scorpion

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cele doua zodii au numeroase trasaturi de caracter comune. Berbecii si Scorpionii sunt oameni care tin foarte mult la orgoliul lor. Sunt spirite cultivate dar uneori, cad in pacatul arogantei.

O tonalitate foarte puternica de rosu duce la un caracter relativ agresiv si foarte energic.

Ambele zodii se agita usor si traiesc numeroase perioade de incordare nervoasa. In acelasi timp, sunt oameni foarte realisti si au foarte multa vointa.

Atat din punct de vedere fizic dar si psihic, aura rosie le da multa putere si taria de a trece peste orice obstacol. Pun foarte mult pret pe viata amoroasa si este un aspect major in destinul lor. Insa de cele mai multe ori, au ochii legati si confunda pasiunea cu dragostea adevarata.

Citeste si: Horoscop COMPLET 2019 pentru fiecare zodie: carieră, dragoste, bani, sănătate

Roz

Zodie: Taur

In general, Taurii sunt oameni onesti si usor de multumit. Bstiu sa vada partea plina a paharului chiar si atunci cand situatia devine critica. De regula cauta armonia si echilibrul, asa cum o arata si aura lor.

Rozul este combinatia ideala dintre albul puritatii si rosul pasional.

Cei mai multi dintre Tauri sunt oameni foarte iubitori si sensibili dar isi ascund cu multa maiestrie latura fragila. Tin foarte mult la oamenii din jurul lor insa daca se simt raniti, iar acest lucru se intampla destul de des, au tendinta sa se interiorizeze si sa stranga multa energie negativa.

Se vor achita de datoriile karmice doar atunci cand vor invata sa se deschida mai mult si sa isi insuseasca lectii de viata din fiecare lovitura data de destin.

Cei cu aura roz sunt persoane foarte speciale si au de multe ori abilitati extrasenzoriale de factura auditiva. Fiind insa o trasatura atat de subtila, putini dintre ei ajung sa o dezvolte. Pot percepe cuvinte, soapte sau fragmente muzicale din alte planuri de existenta pe care altii nu le aud.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cele trei zodii care urăsc Ziua Îndrăgostiților. Nici nu vor să audă de ea

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies