Horoscopul Peștilor mai 2023 - Horoscopul lunii viitoare

Horoscopul Peștilor mai 2023
Horoscopul Peștilor mai 2023

Peștii sunt un semn comun de apă deținut de Jupiter. Nativii născuți sub acest semn sunt mai disciplinați și mai largi la minte.

Peștii sunt un semn comun de apă deținut de Jupiter. Nativii născuți sub acest semn sunt mai disciplinați și mai largi la minte. Ei pot fi egoiști în abordarea lor. Acești nativi au o putere intuitivă puternică. Nativii născuți sub aceasta sunt adesea religioși și posedă trăsături spirituale. Acești nativi au multe șanse de a călători în viața lor. Nativii care aparțin acestei zodii ar putea fi mai interesați de a face afaceri.

Nativii care aparțin acestui semn ar putea avea nevoie să se concentreze mai mult pe sănătate, bani, carieră și relație, precum și din cauza poziției nefavorabile a planetelor- Rahu/Ketu și Saturn. Saturn este plasat în casa a XII-a și asta indică vraja lui Sade Sati pentru acești nativi. Jupiter este planeta care poate oferi beneficii acestor nativi în această lună, deoarece Jupiter este primul lord al casei plasat în casa a treia din această lună.
Datorită celor de mai sus, acești nativi s-ar putea întâlni cu mai multe cheltuieli. Nodurile Rahu-Ketu vor fi plasate în casa a doua și a opta și le-ar putea oferi acestor nativi unele greutăți în a câștiga mai mulți bani și, prin urmare, a economisi. Plasarea lui Saturn în propriul său semn în casa a XII-a ar putea face ca acești nativi să se confrunte cu provocări grele în carieră, mai multe responsabilități în cariera lor etc.
și schimbarea bruscă a locului de muncă, pierderea locului de muncă etc. În general, îngrijirea sănătății este esențială pentru acești nativi în această lună. Citește horoscopul în detaliu pentru a ști cum va fi luna mai pentru viața ta și cum vei obține rezultate în domeniile familiei, carierei, sănătății, dragostei etc.

Horoscopul Peștilor mai 2023
Horoscopul Peștilor mai 2023[Sursa foto: PixaBay]

Carieră

Pentru persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal Pești, nativii ar putea avea o perioadă dificilă din cauza poziției lui Rahu și Ketu în casa a doua și, respectiv, a opta.

Saturn va fi plasat în casa a XII-a și este planeta pentru carieră. Datorită poziției lui Saturn, nativii s-ar putea confrunta cu provocări grele din partea colegilor și a superiorilor. S-ar putea să se confrunte cu suișuri și coborâșuri în această lună în ceea ce privește cariera. Având în vedere că majoritatea planetelor cheie nu sunt plasate într-o poziție bună, acești nativi ar putea întâmpina provocări mari în această săptămână.
Unii ar putea fi forțați să-și schimbe locul de muncă din cauza situațiilor și a presiunii crescânde în munca curentă. Ar putea exista probleme de la colegi cu care s-ar putea confrunta acești nativi și, de asemenea, ar putea exista unele obstacole cu care acești nativi s-ar putea confrunta în executarea lucrării. Nativii care fac afaceri s-ar putea, de asemenea, să găsească această lună a fi extrem de provocatoare și ar putea avea pierderi în anumite situații.
S-ar putea să se confrunte cu o anumită duritate din partea concurenților. Deci, obținerea de profituri și pierderi ar putea fi posibilă în afaceri. Datorită situațiilor de mai sus, nativii trebuie să posede anticipare în conducerea afacerilor, astfel încât să se întâlnească cu eficiență.

Finanţe

Pentru persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal Pești, nativii s-ar putea confrunta cu provocări pentru a câștiga bani buni.

Saturn este în casa a XII-a, Rahu și Ketu sunt în casa a doua și a opta. Datorită plasării planetelor de mai sus, acești nativi s-ar putea confrunta cu mai puțin timp și provocări sub forma unor cheltuieli mai mari, care ar putea să nu fie ușor de evitat. Cheltuielile casnice în familie ar putea crește pentru acești nativi. Cei care fac acțiuni ar putea găsi randamente bune datorită lui Jupiter plasat în casa a doua din zodia Berbec din această lună. Dar profiturile pe care acești nativi ar putea câștiga bani treptat și nu într-un ritm ridicat. Nativii ar putea trebui să evite așteptările excesive cu privire la câștigarea de mai mulți bani, deoarece acest lucru ar putea să nu fie ușor posibil în această lună. Scopul și tendința de a economisi bani pentru acești nativi ar putea să nu fie ridicate în această lună și, în același timp, ar putea fi într-un ritm gradual. Pe scurt, planificarea ceva mare în ceea ce privește investițiile noi sau achiziționarea de proprietăți ar putea să nu fie recomandabilă în această lună. Oamenii de afaceri s-ar putea să nu obțină nici profit, nici pierdere în afacerile lor și, de asemenea, s-ar putea confrunta cu o concurență acerbă din partea concurenților.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscopul Peștilor mai 2023
Horoscopul Peștilor mai 2023[Sursa foto: PixaBay]

Sănătate

Nativii din Pești ar putea fi martorii unor probleme de sănătate din cauza lipsei de imunitate și cel mai important din cauza lipsei de încredere. Plasarea lui Marte în casa a cincea într-o poziție mai slabă ar putea crea stres și probleme de sănătate acestor nativi. Această poziție a planetei Marte ar putea provoca dureri de dinți și iritații oculare acestor nativi. De asemenea, în această lună nativii ar putea fi predispuși la o anumită tensiune pe care trebuie să o evite. Planetele- Saturn, Rahu/Ketu nu sunt bine plasate pentru acești nativi luna aceasta, acești nativi s-ar putea confrunta cu probleme legate de tuse, dureri la picioare și articulații. Acești nativi s-ar putea confrunta și cu sentimente nesigure din cauza stresului ridicat. Acești nativi trebuie să urmeze o dietă echilibrată. În general, acești nativi s-ar putea să nu se poată bucura de sănătate bună în această lună. Dar, tranzitul lui Jupiter în această lună către Berbec în casa a doua le va oferi acestor nativi un nivel de trai mai bun.

Dragoste/Căsătorie/Relații personale

Persoanele care se nasc sub acest semn zodiacal Pești ar putea avea o perioadă dificilă din cauza poziției lui Rahu și Ketu în casa a doua și, respectiv, a opta. Saturn este în prima casă. Venus este planeta iubirii și nu va fi plasată favorabil, deoarece Venus este a treia și a opta casă a casei plasate în casa a șasea. Din această cauză, s-ar putea să existe certuri între nativii care sunt îndrăgostiți și cei care încă nu se căsătoresc s-ar putea confrunta cu mai puțină fericire. Nativii care se află în viața de căsătorie s-ar putea confrunta cu mai puțină armonie. Cei care sunt îndrăgostiți și care doresc să se căsătorească ar putea fi nevoiți să amâne același lucru în această lună, deoarece logodnirea ar putea să nu fie recomandabilă luna aceasta. Ar putea fi mai bine ca acești nativi să opteze pentru adaptare, astfel încât să mențină fericirea în dragoste și viața de cuplu. Jupiter este plasat în casa a treia și din acest motiv ar putea exista șanse posibile pentru certuri în viața de cuplu din motive nedorite.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Prieteni de familie

În timpul lunii mai, nativii ar putea avea mai puțină fericire în familie. Cele de mai sus ar putea fi posibile datorită plasării planetelor- Saturn, Rahu/Ketu în poziții nefavorabile și ar putea exista șanse pentru conflicte nedorite cu care s-ar putea confrunta acești nativi. Armonia în familie ar putea lipsi din cauza plasării lui Saturn în prima casă, Rahu și Ketu în casa a doua și a opta. Ar putea exista probleme legate de ego în familie din cauza mai puțină înțelegere. Mai multe argumente ar putea fi posibile în familie, deoarece atitudinea de compromis ar putea lipsi. Jupiter în casa a treia din această lună ar putea reduce impactul problemelor din familie pentru acești nativi cu aspectul său asupra casei a șasea, a opta și a zecea. Dar ar putea exista probleme în familie pentru acești nativi și dacă se menține ajustarea reciprocă, lucrurile vor fi sub control.

Citește și: Horoscopul Balanței mai 2023- Horoscopul lunii viitoare

Citește și: Horoscopul Săgetătorului mai 2023- Horoscopul lunii următoare



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies