Horoscopul Racului 2023: ce îți prezic astrele pentru acest an

Horoscopul Racului 2023: ce îți prezic astrele pentru acest an
Horoscopul Racului 2023: ce îți prezic astrele pentru acest an

Citește horoscopul lunar al zodiei tale pentru a vedea ce ți-a rezervat universul sau consultă profilul personalității Racului.

Bine ai venit în 2023, Rac. Te așteaptă un an de râs, retrogradări, dragoste și eclipse haotice. Dar, ca întotdeauna, indiferent dacă astrele îți oferă o zi grozavă sau una stresantă, ești în continuare unul dintre cele mai puternice și mai inteligente emoțional semne zodiacale. Te poți descurca cu orice îți iese în cale.

Anul 2023 este practic rezervat cu luni pline în semnul tău, Rac. Există una vineri, 6 ianuarie, și alta marți, 26 decembrie.

Amintiți-vă că lunile pline semnalează manifestarea și finalizarea unui ciclu, mai ales atunci când cad în semnul dvs. Pentru că Luna este corpul tău planetar care te guvernează, ești, de asemenea, afectat de aceste luni mai mult decât altele. Același lucru este valabil și pentru eclipse. Joi, 20 aprilie, are loc o eclipsă de Lună nouă și de Soare în Berbec, la care trebuie să fii atent și care este discutată mai detaliat în secțiunea de prietenie de mai jos.
Există, de asemenea, o lună plină și o eclipsă de Lună în Scorpion vineri, 5 mai, în Casa a 5-a a plăcerii, iar sâmbătă, 14 octombrie, aduce o lună nouă și o eclipsă de Soare în Balanță și în Casa a 4-a a casei și familiei. În cele din urmă, sâmbătă, 28 octombrie, are loc o lună plină și o eclipsă de lună în Taur. Marchează aceste zile ca fiind momente în care să practici o auto-calmare suplimentară, deoarece pot fi provocatoare de anxietate, dar, încă o dată, nu te teme, Rac.
Eclipsele au loc în fiecare an, iar 2023 pare să fie magic pentru tine.

Sezonul începe miercuri, 21 iunie, și se încheie duminică, 22 iulie. Fiind un semn intuitiv, știi în adâncul sufletului tău că viața merită sărbătorită în fiecare zi, mai ales în timpul sezonului tău. Ești încurajat să tratezi tot sezonul Racului ca pe ziua ta de naștere și să te bucuri de cât mai multă distracție.

Am acoperit lunile pline în semnul tău, dar nu uita că în mijlocul sezonului Racului, luni, 17 iulie, aduce o lună nouă în semnul tău. În timp ce lunile pline marchează culminații, lunile noi marchează noi începuturi, așa că așteaptă-te la o surpriză sau două de ziua ta. Continuă să citești pentru a afla ce înseamnă 2023 pentru viața ta amoroasă, prieteniile, cariera și sănătatea ta.

Horoscopul Racului 2023: ce îți prezic astrele pentru acest an
Horoscopul Racului 2023: ce îți prezic astrele pentru acest an[Sursa foto: PixaBay]

Evenimente astrologice importante din 2023 pentru Rac

  • Vineri, 6 ianuarie Lună plină în Rac
  • Sâmbătă, 25 martie Marte intră în semnul tău
  • Joi, 20 aprilie Lună nouă și eclipsă de soare în Berbec
  • Vineri, 5 mai Lună plină și eclipsă de lună în Scorpion
  • Duminică, 7 mai Venus intră în Rac
  • Miercuri, 21 iunie Începe sezonul Racului
  • Joi, 22 iunie Juno intră în semnul tău
  • Luni, 26 iunie Mercur intră în Rac
  • Luni, 17 iulie Lună nouă în Rac
  • Miercuri, 13 septembrie Vesta intră în semnul tău
  • Sâmbătă, 14 octombrie Lună nouă și eclipsă de soare în Balanță
  • Marți, 26 decembrie Lună plină în Rac

Dragoste și relații

Uneori, lunile pline pot fi stresante și cel mai bine petrecute singure, dar sunt, de asemenea, momente primare și puternice care ne pot lăsa excitați.  Stelele strălucesc în mod excepțional pentru viața ta sexuală atunci când Marte, planeta afirmării, intră în semnul tău sâmbătă, 25 martie. Acest tranzit te vede dormind cu cineva nou sau schimbându-ți rutina obișnuită. Te bucuri de o navigație liniștită în viața ta amoroasă pentru cea mai mare parte a anului 2023, dar ai grijă la o zi, Rac.

Ia-o ușor în timpul lunii pline și a eclipsei lunare în Scorpion de vineri, 5 mai, care cade în Casa ta a 5-a a plăcerii. În timp ce eclipsele și lunile pline sunt evenimente cosmice uimitoare, ele pot fi, de asemenea, haotice, pot duce la drame și pot provoca sfârșituri și începuturi bruște. Așadar, dacă ești fericit în viața ta amoroasă și relațiile tale sunt pașnice, evită certurile bucurându-te de o noapte în casă. În schimb, dacă ai tot amânat o despărțire, acest tranzit ar putea să o facă pentru tine.

Cu toate acestea, ar trebui să vă reveniți cu bine din orice dramă legată de eclipsă, dacă se va întâmpla. Dragostea curge când romantica Venus intră în semnul tău, Rac, doar două zile mai târziu, duminică, 7 mai. În luna următoare, pregătiți-vă pentru o transformare pozitivă a relațiilor când Pluton retrograd intră în Capricornul harnic și în Casa a 7-a a parteneriatului dvs. duminică, 11 iunie. Pentru majoritatea oamenilor, acest tranzit ne vede rezolvând probleme legate de neînțelegeri minore în cadrul relațiilor noastre. Cu toate acestea, la fel ca eclipsa, Pluton retrograd vă cere să vă luați la revedere de la tot ceea ce vă reține. Cuvântul "despărțire" este înfricoșător de citit într-un horoscop, dar a rămâne într-o relație nesănătoasă după data de expirare este și mai înfricoșător. În cazul în care o relație se încheie în această perioadă, amintește-ți că este spre binele tău și bazează-te foarte mult pe sistemul tău de sprijin platonic.

Juno, "asteroidul angajamentului", intră în semnul tău joi, 22 iunie, la o zi după ce începe sezonul tău, Rac. Sprijinind și mai mult faptul că orice schimbare în timpul unei eclipse sau a lui Pluton retrograd a fost necesară, acest tranzit te vede aprofundând o relație existentă sau întâlnind pe cineva care merită angajamentul tău. Un ciclu se completează luni, 3 iulie, în timpul Lunii pline în Capricorn și a 7-a ta Casă a parteneriatului. Cea mai mare parte a mișcării astrelor și a vieții tale amoroase are loc în prima jumătate a anului, ceea ce, departe de a fi plictisitor, indică faptul că vei scoate la capăt orice provocare romantică. Apoi, cu munca grea deja făcută, petreceți a doua jumătate a anului 2023 bucurându-vă pur și simplu de dragostea și plăcerea care vă apar în cale.

Prietenii

În timp ce există multă distracție în primele trei luni ale anului 2023, sezonul Taurului, în special, care începe joi, 20 aprilie, vă vedeți petrecând mult timp cu prietenii. Cu toate acestea, această dată marchează, de asemenea, o lună nouă și o eclipsă de soare în Berbecul autoritar. Deoarece luna este corpul tău planetar conducător, acest lucru te afectează mai mult decât alte semne, Rac. Așa că ia-o ușor la această dată, optând pentru timp singur sau pentru o ieșire foarte discretă cu cei mai de încredere prieteni. După ce trece anxietatea eclipsei, poți petrece restul sezonului Taurului petrecând sau stând până târziu cu toată echipa ta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În luna mai, luna următoare, au loc nopți sălbatice în care se creează legături pe ringul de dans. Marți, 16 mai, norocoasa planetă Jupiter îți luminează a 11-a Casă a Prieteniei. Acest tranzit este urmat de o Lună nouă în reconfortantul Taur, vineri, 19 mai. Această combinație aduce binecuvântări de noroc în prietenie și noi începuturi, semnalând că ai putea cunoaște persoane noi care devin importante pentru tine, pe lângă faptul că sărbătorești viața cu prietenii consacrați.

Familia aleasă este în mintea ta când Vesta, un asteroid și zeița casei, intră în semnul tău miercuri, 13 septembrie. Ești un semn asociat cu casa și familia, Rac. Deși asta nu înseamnă că aderi la valorile tradiționale, înseamnă că te dezvolți cel mai bine cu o viață de familie fericită. Tu și prietenii tăi aveți parte de un val de atenție în timpul Lunii pline în Berbec și a Casei a 10-a a statutului social, vineri, 29 septembrie. Există un motiv să sărbătorești, fie că tu ești cel cu veștile bune sau cel mai bun prieten al tău. Poate că amândoi aveți motive să deschideți niște șampanie; acest tranzit este de bun augur și pentru crearea de rețele. Dacă întâlnești prieteni care se transformă în conexiuni profesionale, nu te simți vinovat, este în regulă ca prietenii să se ajute unii pe alții (mai ales în această economie).

În timp ce, în general, 2023 te vede distrându-te de minune cu prietenii, Luna plină și eclipsa de Lună în Taur și a 11-a ta Casă a Prieteniei aduc o prognoză de dramă sâmbătă, 28 octombrie. Urmează aceleași reguli ca și eclipsa anterioară și fă tot posibilul să rămâi în relații bune cu toată lumea, depășind singură eclipsa, evitând prea mult alcool și, în general, păstrând pacea.

Horoscopul Racului 2023: ce îți prezic astrele pentru acest an
Horoscopul Racului 2023: ce îți prezic astrele pentru acest an[Sursa foto: PixaBay]

Cariera

2023 îți dă motive să te entuziasmezi destul de devreme în legătură cu viața ta profesională. Duminică, 5 februarie, sugerează binecuvântări profesionale în timpul Lunii pline în Leu și a 2-a ta Casă a posesiunilor. Niciun astrolog nu poate promite bani în această economie, dar pentru că luna plină înseamnă culminații, acesta este un moment bun pentru a urmări facturile, a verifica acea mărire de salariu sau pur și simplu pentru a face un buget.

Potențialele certuri în cadrul grupului tău de prieteni nu este singurul motiv pentru a sta ascuns în timpul lunii noi și a eclipsei de soare în Berbec și a 10-a ta Casă a statutului social de joi, 20 aprilie. Ca să fiu sincer, această eclipsă te lasă neliniștit și evitant în toate interacțiunile sociale și, ca urmare, nu este cea mai bună zi pentru crearea de rețele. Mai degrabă, stai în casă, lenevește și ia-o ușor. Pentru că toată lumea va resimți efectele acestei eclipse, dacă primești un e-mail meschin de la un coleg de serviciu, ignoră-l și mergi pe calea calmă. Veți fi recunoscător că nu ați răspuns impulsiv după ce nervii induse de eclipsă vor trece.

Amintindu-ți avertismentul că astrologia nu este suficientă pentru a ne repara economia sau pentru a promite bani, fii cu ochii în patru pentru câștiguri materiale când Venus intră în Leu și în a 2-a ta Casă a posesiunilor, luni, 5 iunie. Indiferent de realitățile dure, unele zile sunt mai benefice din punct de vedere astrologic pentru bani, iar aceasta este una dintre ele. Casa a 2-a a posesiunilor include și emoțiile tale, așa că acest tranzit te vede, de asemenea, mai încrezător în abilitățile tale la locul de muncă. În plus, apărarea nevoilor tale (și o compensație mai bună) devine mai ușoară atunci când planeta mesager Mercur intră în semnul tău luni, 26 iunie.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

În tot anul 2023, așteptați-vă la cele mai multe schimbări profesionale, la recunoaștere și, sperăm, la bani, în timpul sezonului de lux al Leilor, care începe marți, 11 iulie, și durează până miercuri, 23 august. Amintiți-vă doar că, luând o pagină din cartea Leului, pisicile au nevoie de multă odihnă. Integrează timpul de odihnă în programul tău profesional acum, până la sfârșitul anului, sau riști să te epuizezi pe măsură ce ritmul se accelerează. 

Sănătate și bunăstare

Stai în fruntea sănătății tale tot anul, mai ales în preajma eclipselor, Rac, odihnindu-te suficient. În general, 2023 este de bun augur pentru sănătatea ta. În astrologie, datele care corespund Casei a 6-a a sănătății tale nu înseamnă că trebuie să te îngrijorezi în legătură cu leziuni fizice sau boli. În schimb, ele îți reamintesc mai ales că starea ta de spirit și mediul înconjurător sunt cruciale pentru starea de bine. Prima dată care îți pune în mod semnificativ sănătatea în centrul atenției este Luna plină în Săgetător și în Casa a 6-a a sănătății tale, sâmbătă, 3 iunie. Nu-ți face griji, Rac. Acest lucru nu înseamnă nimic înfricoșător, dar dacă ai tot amânat starea de bine, fie că dormi suficient, fie că mergi la dentist pentru acea durere de dinți, urmează sfaturile strălucitoarei Luni pline și termină cu asta. Casa a 6-a a Sănătății guvernează, de asemenea, organizarea și ne amintește să ne respectăm programul (nu uitați, odihna este esențială).

 Ascultă-ți corpul și odihnește-te, Rac.

O altă lunare legată de sănătate îți iese în cale marți, 12 decembrie, în timpul Lunii noi în Săgetător, care este excelentă pentru un nou început. Rezoluțiile de Anul Nou, care apar pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului (așa este, Rac, ai supraviețuit unei alte călătorii în jurul soarelui), pot fi toxice. Cu toate acestea, nu este nimic greșit în a-ți propune obiective sănătoase, cum ar fi să dormi mai mult, să-ți permiți să te dai cu o tunsoare nouă sau să reduci consumul de alcool, care poate fi servit în exces în preajma sărbătorilor. Și, apropo de indulgență și viciu, când Mercur va intra în mers retrograd în Săgetător, sâmbătă, 23 decembrie, s-ar putea să te simți leneș. Asta este în regulă. Ascultă-ți corpul și odihnește-te, Rac. Când anul se va încheia, datorită abundenței lui Venus care intră în Săgetător și în Casa a 6-a a sănătății tale, vineri, 29 decembrie, te vei simți pregătită să ai o aventură de Anul Nou. Așadar, pe cine vei săruta în această rundă la miezul nopții? Distracție plăcută și ne vedem în 2024.

Citește și: Predicțiile horoscopului 2023 pentru zodia ta sunt aici

Citește și: 12 semne zodiacale: trăsăturile de personalitate ale fiecărui semn zodiacal



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Ce a picat la subiectul al treilea profilul uman, Bacalaureat 2024

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies