Predicțiile horoscopului 2023 pentru zodia ta sunt aici

Predicțiile horoscopului 2023 pentru zodia ta sunt aici
Predicțiile horoscopului 2023 pentru zodia ta sunt aici

Anul 2023 aduce câteva eclipse haotice și obișnuitele retrogradări, dar prezintă, de asemenea, fiecărui semn zodiacal oportunități unice

Anul 2023 aduce câteva eclipse haotice și obișnuitele retrogradări, dar prezintă, de asemenea, fiecărui semn zodiacal oportunități unice de a vă manifesta visele în realitate. Așadar, ce vă așteaptă?

Bine ați venit în anul 2023 și felicitări pentru că ați supraviețuit unei alte călătorii în jurul soarelui. Acest an aduce o multitudine de retrogradări și o împrăștiere de eclipse care pot perturba viața. Și, bineînțeles, toate tranzitele planetare care vă afectează în mod unic semnul dvs.

zodiacal. Deși există multe date cruciale de care trebuie să fii conștient, încearcă să te bucuri de actul de a-ți citi propriul horoscop. La urma urmei, scopul este să te distrezi și, indiferent cât de înfricoșător sună orice retrogradare sau eclipsă, poți fi sigur că ai mai supraviețuit unor astfel de evenimente cosmice și, fără îndoială, vei reuși să treci cu bine peste ele încă o dată. Devii mai puternic în fiecare an, așa că 2023 este doar o oportunitate de a continua să îți manifești visele în realitate.

Dacă ești interesat să afli mai multe despre zodiac, consultă ghidul nostru despre trăsăturile de personalitate și tendințele unice ale fiecărui semn. Acum, continuați să citiți pentru a afla detalii despre retrogradările și eclipsele anului și despre modul în care astrele vor avea impact asupra semnului dumneavoastră.

Calendarul evenimentelor astrologice din 2023

De-a lungul fiecărui an, există câteva date majore care au o semnificație astrologică.

Adesea, acestea includ retrogradări, eclipse solare și lunare, planete care devin directe, luni pline și luni noi. Marchează următoarele date în calendar, apoi citește ce anume vor însemna pentru zodia ta.

Date retrograde:

  • Joi, 12 ianuarie Marte devine direct
  • Miercuri, 18 ianuarie Mercur devine direct
  • Duminică, 22 ianuarie Uranus intră direct
  • Vineri, 21 aprilie Mercur retrogradează
  • Luni, 1 mai Pluton intră în retrogradare
  • Duminică, 14 mai Mercur devine direct
  • Sâmbătă, 17 iunie Saturn intră în retrograd
  • Vineri, 30 iunie Neptun intră în retrogradare
  • Sâmbătă, 22 iulie Începe retrogradarea lui Venus
  • Miercuri, 23 august Mercur intră în retrogradare
  • Luni, 28 august Uranus intră în retrograd
  • Duminică, 3 septembrie Venus devine direct
  • Luni, 4 septembrie Jupiter intră în retrograd
  • Vineri, 15 septembrie Mercur devine direct
  • Marți, 10 octombrie Pluton devine direct
  • Sâmbătă, 4 noiembrie Saturn devine direct
  • Miercuri, 6 decembrie Neptun devine direct
  • Miercuri, 13 decembrie Mercur retrogradează
  • Sâmbătă, 30 decembrie Jupiter intră în mers direct

Semnificația planetelor retrograde și directe

Când începe anul 2023, Marte, războinicul zeilor, este retrograd. Marte este asociat cu energia "masculină divină", pe care o conținem cu toții, indiferent de sex. (În schimb, Venus este asociată cu energia "divină feminină".) Deoarece Marte guvernează asertivitatea și agresivitatea, nu fiți surprins dacă vă simțiți, în mod normal, letargic în primele zile ale anului 2023. Când va staționa direct joi, 12 ianuarie, vei fi prins cu e-mailurile și, sperăm, cu somnul și vei fi gata să abordezi noul an.

Predicțiile horoscopului 2023 pentru zodia ta sunt aici
Predicțiile horoscopului 2023 pentru zodia ta sunt aici[Sursa foto: PixaBay]

Mercur, planeta comunicării, infamată pentru dansul său retrograd, este, de asemenea, încă retrograd când ceasul bate miezul nopții. El devine direct miercuri, 18 ianuarie. Mercur este retrograd și de vineri, 21 aprilie, până duminică, 18 mai, de miercuri, 23 august, până vineri, 15 septembrie, și de miercuri, 13 decembrie, până luni, 1 ianuarie 2024. În timpul acestor date, acordați timp suplimentar pentru călătorii, corectați e-mailurile și textele pentru greșeli de scriere și feriți-vă de foștii care se strecoară în DM-urile voastre.

Dar nu vă faceți prea multe griji. Ai supraviețuit multor retrogradări ale lui Mercur și te vei descurca foarte bine.

Excentrica planetă Uranus este, de asemenea, retrogradă când începe anul 2023 și staționează direct duminică, 22 ianuarie. Ea devine din nou retrogradă luni, 28 august, unde va rămâne pentru tot restul anului. Uranus înseamnă să te rupi de normele sociale, să lupți pentru dreptate și să îți fluturi steagul de ciudat.

În timpul dansului său retrograd, sarcina ta este să nu-ți faci griji cu privire la ceea ce gândesc ceilalți și să trăiești în conformitate cu valorile tale. Uranus este, de asemenea, o planetă asociată cu problemele umanitare, așa că, în timp ce este retrograd, dacă nu ești deja implicat în activism, ia în considerare posibilitatea de a lua un rol activ într-o problemă apropiată inimii tale.

Pluto, zeul lumii subterane, este retrograd de luni, 1 mai, până marți, 10 octombrie. În timp ce această planetă are o reputație înfricoșătoare, ea este doar planeta transformării, deoarece este vorba despre transformare. În timpul retrogradării sale, astrele îți cer să identifici obiceiurile proaste și să le lași să plece. De asemenea, orice obiceiuri nesănătoase vă pot ajunge din urmă atunci când strictul Saturn va retrograda de sâmbătă, 17 iunie până sâmbătă, 4 noiembrie. Nu vă faceți griji, acest lucru nu este periculos. Saturn este retrograd timp de aproape jumătate de an. Dar dacă nu dormi suficient, Saturn retrograd îți amintește că epuizarea este reală și că ai nevoie de odihnă. Prindeți acele z.

În timp ce visătorul Neptun este retrograd de vineri, 30 iunie, până miercuri, 6 decembrie, ai sarcina de a te îngriji spiritual de tine însuți. Chiar dacă nu ești religios, acest lucru îți cere pur și simplu să te asiguri că nevoile tale emoționale sunt satisfăcute. Apoi, hrănește-te prin meditație, prin conectarea cu strămoșii, prin folosirea cărților de tarot, prin rugăciune sau prin toate cele de mai sus. Doar nu faceți schimbări majore în ceea ce privește aspectul dvs. sau ritualurile de frumusețe în timp ce Venus este retrogradă de sâmbătă, 22 iulie până duminică, 3 septembrie. Deoarece Venus guvernează dragostea, frumusețea și banii, acest tranzit te poate lăsa să te simți stagnant în chestiuni romantice sau financiare, dar nu te teme, va trece. În cele din urmă, atunci când planeta norocoasă Jupiter este retrogradă de luni, 4 septembrie până sâmbătă, 30 decembrie, vă simțiți mai filozofic decât de obicei și este posibil să adoptați o nouă abordare în rezolvarea problemelor sau să vă lansați în aventuri. Nu uitați, retrogradările nu sunt toate rele și chiar și cele care pot aduce frustrări nu sunt de temut. Le-ai supraviețuit tuturor înainte și o poți face și în 2023.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Datele eclipselor în 2023:

  • Joi, 20 aprilie Lună nouă și eclipsă de soare în Berbec.
  • Vineri, 5 mai Lună plină și eclipsă solară în Scorpion
  • Sâmbătă, 14 octombrie Lună nouă și eclipsă solară în Balanță
  • Sâmbătă, 28 octombrie Lună plină și eclipsă de lună în Taur

Indiferent de semnul tău zodiacal, notează-ți cele patru eclipse care au loc în 2023. Deseori numite "jokeri cosmici" în astrologie, eclipsele sunt mai mult decât acele evenimente cosmice frumoase pe care mulți dintre noi le priveam la ora de științe când eram copii. Eclipsele vă pot lăsa un sentiment de anxietate și paranoia și pot provoca certuri mărunte. De asemenea, ele aduc acțiuni rapide, de obicei în jurul a ceva ce ai evitat. De exemplu, dacă știi că vrei să te desparți de partenerul tău, dar amâni acest lucru, nu fi surprins dacă eclipsa o face pentru tine.

Predicțiile horoscopului 2023 pentru zodia ta sunt aici
Predicțiile horoscopului 2023 pentru zodia ta sunt aici[Sursa foto: PixaBay]

Eclipsele solare au loc în timpul lunilor noi, când soarele și luna sunt poziționate exact la același grad în cadrul aceluiași semn zodiacal. În 2023, au loc două eclipse solare, una în îndrăznețul Berbec, joi, 20 aprilie, și alta în Balanță, orientată spre dreptate, sâmbătă, 14 octombrie. Eclipsele solare sunt asociate cu noi începuturi și, în ciuda stresului pe care îl pot induce, ele aduc adesea oportunități neașteptate în calea ta.

În schimb, eclipsele lunare au loc în timpul fazei de lună plină, când luna emană din umbra Pământului. Anul acesta, există o eclipsă de Lună în Scorpionul intens (atenție la gelozie) vineri, 5 mai, și o alta în Taur senzual sâmbătă, 28 octombrie. Eclipsele lunare sunt asociate cu finalurile și cu încheierea ciclului. Așadar, practicați un plus de auto-calmare în această perioadă. Dacă cedezi în fața certurilor sau acționezi impulsiv, ai putea risca să induci o despărțire sau un sfârșit pentru care nu ești pregătit. Eclipsele nu sunt periculoase, dar sunt scuza perfectă pentru a refuza invitațiile sociale și a o lua mai ușor. Ele provoacă suficiente drame și singure. Treaba ta nu este să agiți lucrurile.

Predicții 2023 pentru fiecare semn zodiacal

Berbec (21 martie- 19 aprilie)

Când începe anul 2023, planeta ta guvernatoare, Marte, va fi retrogradă. Sprijină-te de acest lucru ca o scuză pentru a te odihni la începutul noului an. Lucrurile se aglomerează rapid. În curând, Marte injectează pasiune în relațiile stagnante, în timp ce Venus ajută la menținerea romantismului care curge. Noul an vă vedeți devenind sincer și asertiv în ceea ce privește nevoile dvs. în dragoste și în alte domenii ale vieții dvs. Prietenii tăi îți vor oferi o bază crucială care te ajută în dragoste și te stabilizează în carieră. Și, apropo de viața profesională, mai multe zile indică faptul că abundența vine spre tine. Pregătește-te doar să te eliberezi de un obicei prost (sau de o relație proastă) atunci când Pluton intră în retrogradare. 

Taur (20 aprilie- 20 mai)

Atunci când planeta care te guvernează, Venus, este retrogradă, nu numai că ar trebui să eviți să faci schimbări semnificative în ceea ce privește aspectul tău, dar și viața ta amoroasă și profesională ar putea fi afectată. Cu toate acestea, principala lecție pe care Venus vrea să o transmită în 2023 este importanța de a te sărbători pe tine însuți, Taurule, așa că ziua de naștere din acest an ar putea fi foarte specială. În ceea ce privește dragostea, încearcă să fii cât se poate de sincer și autentic. Nu numai că acest lucru evită comunicarea greșită și face ca cele câteva retrogradări ale lui Mercur care se petrec în acest an să fie mai ușoare, dar te menține și în control. Dacă nu ești tu cea care pune capăt relațiilor neîmplinite, eclipsa de Lună din semnul tău o va face cu siguranță. 

Gemeni (21 mai- 20 iunie)

Când începe anul, planeta ta guvernatoare Mercur este retrogradă, Gemeni. De acolo, 2023 aduce alte trei retrogradări ale lui Mercur. În loc să te îngrijorezi de aceste perioade, care aduc înapoi foști și declanșează lipsa de comunicare, învață cum să le navighezi fără stres. În ceea ce privește chestiunile legate de dragoste, acest an îți reamintește că intimitatea și sexul fierbinte pot coexista chiar și în cadrul unor aranjamente ocazionale, precum și importanța conexiunii umane. În special, 2023 te vede cum îți stabilești un sistem de sprijin prin intermediul prieteniilor. Dar pentru a le menține, vrei să citești cum să navighezi prin eclipsa haotică ce cade în Berbec și în a 11-a ta Casă a Prieteniei. În plus, există un motiv pentru a-ți sărbători cariera la începutul noului an. 

Rac (21 iunie- 22 iulie)

Pentru că ești guvernată de Lună, trebuie să acorzi o atenție sporită eclipselor lunare din acest an, Rac. În special, există, de asemenea, o lună plină și o eclipsă lunară în Scorpion vineri, 5 mai, în Casa ta a 5-a a plăcerii, ceea ce ar putea aduce schimbări majore în viața ta sexuală și amoroasă. Dar nu-ți face griji, astrele vor ce e mai bun pentru tine și nu doar în dragoste. În noul an nu numai că îți extinzi cercul social, dar descoperi că noii tăi prieteni îți iubesc vechii prieteni. Și, deși niciun astrolog nu poate promite bani în această economie, citește mai departe pentru a afla care sunt datele cele mai promițătoare pentru cariera ta. 

Leu (23 iulie- 22 august)

Noul an are potențialul de a aduce o pasiune majoră în viața ta amoroasă, Leu. Cu toate acestea, pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să canalizezi influența lui Marte războinic în moduri sănătoase, cum ar fi prin sex pervers sau bătăi cu pernele, mai degrabă decât prin certuri reale. Dar nu te lăsa atât de prins în maratoane de sex încât să uiți să-ți hrănești prieteniile. Nu numai că cercul tău social este pilonul sistemului tău de sprijin, dar în 2023 vei găsi oportunități de relaționare prin intermediul prietenilor. Și, da, este în regulă să accepți un pic de ajutor chiar dacă ești un leu mândru. Doar nu uitați să vă programați timp pentru somnul de pisică, deoarece acest an încărcat necesită multă odihnă. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit? "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Fecioară (23 august- 22 septembrie)

În timp ce economia țării noastre este mult prea încurcată pentru ca un astrolog să promită bani, există totuși zile pe care astrele le indică ca fiind benefice pentru cariera și abundența ta. După o vară de succes, vezi un impuls profesional în toamnă, mai ales în jurul anotimpului tău, Fecioară. Dar cariera nu este singurul lucru la care te gândești. Acesta este un an pentru cartea recordurilor în ceea ce privește dragostea, mai ales că anotimpurile se schimbă în jurul momentului în care soarele intră în Fecioară. Poate o aventură de vară să arate un potențial pe termen lung și poți supraviețui eclipselor fără a-ți pune în pericol prieteniile? Va trebui să îți citești întregul horoscop pentru a afla. 

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Ține minte, Balanță, încearcă să eviți să faci schimbări majore în aspectul tău cât timp planeta ta guvernatoare, frumoasa Venus, este retrogradă în 2023 (sâmbătă, 22 iulie- duminică, 3 septembrie). Orice alt moment este excelent pentru a-ți schimba părul sau întregul look. Rutina ta de wellness este unul dintre multele domenii ale vieții tale care vor suferi schimbări în 2023. În acest an se observă mișcare în cercul tău social. Îți faci prieteni noi, dar nu-ți face griji, te bucuri să vezi că aceștia se înțeleg fabulos cu cei deja stabiliți. Și, deși fiecare lună conține momente romantice, în momentul în care Marte intră în semnul tău, la sfârșitul lunii august, te vei regăsi fericită în dragoste și sex, chiar dacă nu seamănă cu ceea ce te așteptai. 

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Când începe anul 2023, Scorpion, una dintre planetele tale guvernatoare, Marte, este retrogradă. Ca urmare, te simți calm și gata să te îmbrățișezi. Ești un semn cunoscut pentru sexualitatea ta feroce, dar acest an îți cere să îți extinzi experiența senzualității. Una dintre temele tale din acest an este să încetezi să mai echivalezi pasiunea cu haosul și să înveți să găsești bucurie în relațiile calme și stabile, fie ele romantice, platonice sau profesionale. Atunci când Pluton, cealaltă planetă care te guvernează, intră în retrogradare, ai sarcina de a renunța la un obicei prost, cum ar fi hărțuirea în social media ('fess up, Scorpion). Din fericire, 2023 te vede apropiindu-te mai mult de noi prieteni și, în general, dezvoltându-ți și hrănindu-ți sistemul de sprijin. Prin urmare, trebuie să vă folosiți infamul dvs. înțepător mai puțin decât de obicei în acest an, atâta timp cât vă păstrați calmul în timpul eclipsei care cade în semnul dvs. 

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)

Noul an aduce colaborare în viața ta amoroasă. Drept urmare, tu și un partener ați putea intra împreună în afaceri, ați putea înființa o trupă sau v-ați putea uni forțele pentru a vă bucura de un scenariu de joc de rol de vis. Cu toate acestea, oricât de fierbinți ar fi iubirile tale, nu-ți neglija prieteniile. La fel ca toți anii, 2023 aduce suișuri și coborâșuri, iar familia pe care ți-ai ales-o este fundația ta. Cu ajutorul unui sistem de sprijin sănătos, ești capabil să profiți de zilele care sunt avantajoase pentru abundență. Și, deși niciun astrolog nu poate promite bani în această economie, există multe date benefice de care trebuie să ții cont. 

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie)

Când planeta ta guvernatoare, strictul Saturn, va retrograda în 2023, trebuie să faci un sacrificiu, Capricorn. Nu vă faceți griji. Tot ceea ce înseamnă că, dacă nu renunți la un obicei prost, planetele o vor face pentru tine. Când primești binecuvântări atât de la Marte asertiv, cât și de la Venus dulce în viața ta amoroasă, te bucuri de sex fierbinte și intimitate, fie că ești într-un parteneriat pe termen lung sau ceva ocazional. Și, în ciuda stării economiei noastre, există câteva date care merită încercuite în calendar și care sunt benefice pentru viața ta profesională și pentru a face bani. Puține semne sunt la fel de ambițioase ca tine, Capricorn. 

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Ești un star rock, Vărsătorule. Noul an te învață că îi poți încuraja pe ceilalți să fie cei mai buni prin întărire pozitivă. Ai reputația de a-ți neglija viața personală în timp ce ești ocupat să salvezi lumea. Una dintre lecțiile tale din acest an este că schimbarea începe adesea la nivel personal. Acest lucru este valabil mai ales în timp ce planeta ta guvernatoare, rebelul Uranus, merge retrograd. Din fericire, astrele indică faptul că reușești să-ți hrănești relațiile în acest an și, ca urmare, vezi o creștere în cercul tău social, în viața amoroasă și în carieră.  

Pești (19 februarie- 20 martie)

Când vine vorba de dragoste, 2023 îți cere să mergi mai departe și să ai conversațiile dificile, Pești. Fiind ultimul semn al zodiacului, ești adesea numit cel mai înțelept semn zodiacal. Așadar, ar trebui să știi până acum că discuțiile pentru definirea relației devin cu atât mai stresante cu cât tergiversezi mai mult. În ceea ce privește prieteniile tale, nu te lăsa atât de prinsă în treburile vieții tale amoroase în acest an încât să le neglijezi. Anul acesta te încurajează, de asemenea, să accepți laudele profesionale (pentru că unele pot veni în calea ta) și să recunoști că îți place faima și recunoașterea, chiar dacă ești ultimul și cel mai înțelept semn zodiacal. 

Citește și: 12 semne zodiacale: trăsăturile de personalitate ale fiecărui semn zodiacal

Citește și: Cum influențează poziția Soarelui în harta ta natală semnul tău zodiacal



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies