Cum influențează poziția Soarelui în harta ta natală semnul tău zodiacal

Cum influențează poziția Soarelui în harta ta natală semnul tău zodiacal

Cum influențează poziția Soarelui în harta ta natală semnul tău zodiacal

Conform învățăturilor astrologiei, harta ta natală - adică o fotografie a cerului la momentul exact al nașterii tale - este amprenta ta celestă.

Conform învățăturilor astrologiei, harta ta natală- adică o fotografie a cerului la momentul exact al nașterii tale- este amprenta ta celestă. Studierea planetelor oferă o perspectivă neprețuită asupra unor domenii nuanțate ale vieții: Luna dezvăluie lumea ta interioară emoțională, în timp ce Venus simbolizează modul în care abordezi curtarea. Desigur, deși unele lucruri sunt simple, o mare parte din astrologie poate părea, de asemenea, mistificatoare, așa că este ușor să te pierzi în complexitatea hărții tale natale.

Există atât de multe combinații cosmice, cum ai putea să le urmărești pe toate? Ei bine, războinici cosmici, ancora hărții tale natale este de fapt destul de lipsită de ambiguitate- este semnul tău solar.

Semnul tău solar este calculat pe baza poziției soarelui la momentul exact al nașterii tale. Această stea vie și radiantă este centrul sistemului nostru solar și, la fel, este epicentrul hărții noastre astrologice.

Semnul solar dezvăluie gusturile, preferințele și înclinațiile tale- este, de asemenea, folosit pentru a evalua totul, de la compatibilitatea ta romantică, curiozitățile sexuale și chiar cele mai proaste obiceiuri în materie de relații. Dar, cu atât de multe planete în amestec, de ce acordăm încă atât de multă atenție semnului solar?

În astrologie, fiecare planetă are un rol foarte specific: Mercur comunică, Saturn constrânge, iar Uranus inovează.

În consecință, responsabilitatea Soarelui este de a expune adevărul. Nu există nimic mai important decât autenticitatea, așa că, ori de câte ori ne simțim pierduți sau confuzi, concentrarea asupra semnului tău solar te va ajuta să iei contact cu nucleul tău spiritual.

Soarele servește ca o lanternă cerească, luminând totul. De fapt, în astrologia medievală, se credea că planetele care se aflau foarte aproape de soare (formând o "conjuncție") erau mai slabe; se credea că funcțiile lor erau copleșite de lumina soarelui.

Pur și simplu, în cadrul astrologiei, nu există un corp ceresc mai puternic decât soarele- acesta simbolizează viața, onestitatea și vitalitatea. Știți voi, cele mai importante rahaturi.

Cum influențează poziția Soarelui în harta ta natală semnul tău zodiacal
Cum influențează poziția Soarelui în harta ta natală semnul tău zodiacal[Sursa foto: PixaBay]

Utilizându-ți semnul solar pentru a-ți ilumina esența, poți să te folosești de cea mai înaltă vibrație a ta. În mod fundamental, cred că astrologia este o practică a empatiei: Atunci când privim stelele și planetele dintr-o hartă natală, dezvăluim cât de incredibil de complex suntem ca indivizi.

Soarele ne inspiră să trăim cea mai bună viață a noastră, iar noi prosperăm atunci când ne onorăm soarele. În cartea mea recent publicată, Mixologia astrologiei: Rețete de cocktailuri cosmice pentru fiecare zodie, asociez semnele solare cu libațiile care se potrivesc cu spiritul lor intrinsec (joc de cuvinte). Dar, fie că sorbim sau nu martini, astrologia ne poate ajuta să fim noi înșine. Iar în lumea de astăzi, atât de plină de necinste, asta chiar înseamnă ceva.
În continuare, dezvăluiți secretele semnului dvs. solar. Este timpul să strălucești.

Berbec (21 martie- 19 aprilie)

Acest semn de foc strălucește puternic atunci când face alegeri curajoase și îndrăznețe.

Imaginează-ți întunericul. Un nimic profund, dens, infinit. Vidul pare nesfârșit, dar apoi, brusc, apare o flacără, ca un far de speranță. O scânteie de viață. Berbecul, primul semn al zodiacului, aprinde chibritul care aprinde întregul ciclu astrologic.

Ca atare, Berbecul simbolizează curajul, determinarea și acțiunea. Desigur, Berbecii nu știu întotdeauna de ce fac anumite lucruri, dar, în cele din urmă, asta nu este treaba Berbecului (hiper-analiza este rezervată altor semne, precum Fecioara).

Berbecii știu că, pentru ca schimbarea să aibă loc, trebuie să se întâmple ceva- și nu se tem să facă acel salt inițial. Pentru ca un Berbec să își trăiască viața cea mai adevărată, cea mai autentică, aceste semne de foc impulsive trebuie să fie capabile să își asume riscuri. Berbecii sunt temerari care se aruncă cu capul înainte în orice provocare (și, în mod destul de potrivit, în astrologia medicală acest semn guvernează craniul). Berbecii ar trebui să își celebreze flacăra prin culori îndrăznețe, muzică tare, aventuri spontane și, bineînțeles, prin a fi numărul unu.

Taur (20 aprilie- 20 mai)

Taurul prosperă prin indulgență senzorială nerușinată.

După ce Berbecul aprinde chibritul, viziunea noastră începe să se concentreze. Acum, putem vedea clar lumea din jurul nostru- putem atinge, gusta, mirosi și asculta sunetele din mediul nou iluminat. Sub cerul Taurului, lumea este un loc proaspăt, frumos, și totul este în floare. Fiind primul semn de pământ al zodiacului, Taurii sunt încântați de tot ceea ce le ispitește simțurile. Taurul este inspirat de ceea ce îl înconjoară și, la rândul său, îi place să acumuleze manifestări fizice ale realității lor.

Pentru ca Taurii să își trăiască viața cea mai adevărată, aceste semne de pământ trebuie să își umple lumea cu lucruri care le aduc bucurie. Dar nu este vorba de a fi materialist, ci de a îmbrățișa aici și acum. Soarele în Taur este fermecat de magia terestră și, la fel, acești tauri cerești ar trebui să găsească mereu modalități noi și inovatoare de a-și celebra experiențele senzoriale.

Gemeni (21 mai- 20 iunie)

Gemenii sunt cel mai autentic sinele lor atunci când împărtășesc cunoștințe.

Pe măsură ce continuăm să ne deplasăm prin zodiac, am învățat acum să ne calificăm- și să ne cuantificăm- posesiunile pământești. În timp ce Soarele se afla în Taur, am descoperit valoarea bunurilor materiale; poate că am colecționat chiar și câteva obiecte prețioase ale noastre. Așadar, acum trebuie să învățăm cum să împărțim. Intră în Gemeni.

Reprezentați de gemeni, Gemenii sunt primul semn de aer din zodiac. Energia Gemenilor este curioasă, sociabilă și jucăușă. Guvernat de Mercur (planeta mesager), rolul principal al Gemenilor este de a disemina cunoștințe. Dar pentru ca Gemenii să se dezvolte, trebuie să primească informații pe care să le împărtășească. Comunicarea este primordială pentru acest semn de aer, deoarece este alimentat de exprimare. Pentru ca Gemenii să prospere, are nevoie de căi de transmitere deschise, cu fluxuri libere: Glumele inteligente, versurile captivante și povestirile creative vor lumina întotdeauna sufletul plin de viață al acestui semn de aer.

Rac (21 iunie- 22 iulie)

O lume interioară sigură ajută acest semn de apă să prospere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gemenii ne-au învățat cum să ne facem prieteni, dar, după o zi plină de șotii, avem nevoie să ne întoarcem acasă. Racul, primul semn de apă din zodiac, este asociat cu domeniul domestic, în special cu energia maternă. Dar acest lucru nu trebuie să fie luat la propriu- de fapt, nu toți Racii sunt casnici. Racul (icoana celestă a Racului) își poartă casa pe spate, iar sanctuarul principal al unui Rac este intern. Lumea emoțională a unui Rac este sacră, așa că acest semn este foarte atent cu inima sa.

Pentru ca Racul să prospere, aceste creaturi sensibile trebuie să-și construiască siguranța și securitatea din interior spre exterior. Atunci când infrastructura emoțională a Racului este stabilă, acești crabi sunt încântați să iasă din carapace și să se distreze la soare. La sfârșitul zilei, Racul nu iubește nimic mai mult decât să se lase liber și să se distreze.

Leu (23 iulie- 22 august)

Leii funcționează la cea mai înaltă vibrație a lor atunci când emană căldură.

După ce ne-am stabilit fundația domestică, soarele se mută în Leu- al doilea semn de foc al zodiacului. În timp ce treaba Berbecului este să aprindă chibritul care declanșează acțiunea, rolul Leului este de a întreține flacăra. Și pentru ca Leul să mențină flacăra aprinsă, Leul are nevoie de un public.

Mentorul și muza mea, Annabel Gat, se referă la flacăra Leului ca la un foc de tabără. În cele din urmă, Leii vor să creeze căldură, să construiască o comunitate și să pregătească scena pentru un divertisment fabulos. Energia Leului este creativă, bombastică și teatrală, iar pentru ca acești lei cerești să strălucească, trebuie să joace. Vibrația cea mai înaltă a Leului este atinsă atunci când acest semn solar îi poate inspira pe alții prin eforturi artistice. Sigur, poate exista puțină dramă- dar hei, așa e în show business.

Fecioară (23 august- 22 septembrie)

Rezolvarea problemelor este superputerea Fecioarei.

Atunci când soarele alunecă în Fecioară, steaua radiantă este inspirată să își sistematizeze căutările creative. Fecioara este cel mai analitic semn al zodiacului- poate construi fluxuri de lucru dinamice chiar și în cele mai haotice medii. La sfârșitul zilei, scopul Fecioarei este simplu: Ei vor să ajute.

Fecioarele sunt niște rezolvatori de probleme incredibili, iar pentru ca Fecioara să își acceseze sinele cel mai autentic, trebuie să fie capabilă să colecteze date, să proceseze informații și să îmbunătățească situațiile. Dar să fie clar: Fecioarele sunt altruiste, dar nu sunt martiri. În timp ce aceste semne de pământ se bucură profund de actele de serviciu, ele doresc, de asemenea, ca munca lor grea să fie recunoscută. Din punct de vedere ocupațional, semnele de Soare Fecioare sunt scriitori, editori și critici excelenți. De fapt, cu Mercur ca guvernator planetar al Fecioarei, exprimarea fluidă este esențială pentru acest semn.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Prin celebrarea armoniei, Balanța își deblochează darurile înnăscute.

Balanța este un semn foarte important în astrologie: El marchează jumătatea zodiacului. De asemenea, rolul Balanței este să recunoască, să abordeze și să exploreze perspective alternative.

Balanța (simbolizată prin balanța de judecată) cântărește mereu opțiunile. Balanțele sunt diplomați înnăscuți, iar pentru ca Soarele din acest semn să prospere, are nevoie de echilibru. Balanțele sunt estetici- sunt obsedate de simetrie și echilibru, iar frumusețea și designul sunt extrem de importante pentru aceste semne de aer. În consecință, Balanța își activează cea mai înaltă vibrație prin îmbrățișarea armoniei în artă, modă și, poate cel mai important, în relațiile interpersonale.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Scorpionul își accesează sinele autentic prin celebrarea întregii sale game emoționale.

Balanța ne învață despre parteneriat și armonie, dar, în cele din urmă, ne dăm seama că viața- chiar și atunci când suntem cuplați- nu este întotdeauna pitorească. De fapt, odată ce formăm legături semnificative cu alții, avem apoi responsabilitatea de a gestiona nu doar propriul bagaj, ci și rahaturile celorlalți. Dă-i drumul Scorpionului.

Scorpionul, al doilea semn de apă din zodiac, se activează prin intensitate emoțională. Scorpionul își dă seama că totul se petrece în două dimensiuni: Realitățile noastre fizice sunt întotdeauna influențate de ceea ce se pregătește sub suprafață. De asemenea, Scorpionii își accesează cele mai înalte vibrații atunci când reușesc să se împletească fără probleme între întuneric și lumină. La sfârșitul zilei, Scorpionul știe că, uneori, pentru a reconstrui, lucrurile trebuie să fie distruse. Energia Scorpionică este puternică; ea reprezintă transformarea și renașterea. În mod fundamental, Scorpionul prosperă atunci când își poate celebra în siguranță întreaga gamă emoțională, încurajându-i pe ceilalți să îmbrățișeze complexitatea incredibilă a vieții.

Cum influențează poziția Soarelui în harta ta natală semnul tău zodiacal
Cum influențează poziția Soarelui în harta ta natală semnul tău zodiacal[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)

Acești arcași își trăiesc cea mai bună viață atunci când au libertatea de a hoinări.

Săgetătorul este ultimul semn de foc din zodiac. Semnele de foc precedente- Berbec și Leu- au conținut focul, dar în domeniul Săgetătorului, flacăra este un foc sălbatic. Energia sprintenă a Săgetătorilor le alimentează pasiunile și curiozitățile. Ei sunt în căutarea cunoașterii și nimic nu le va sta în cale.

Pentru ca Săgetătorii să trăiască cea mai bună viață a lor, au nevoie de libertate și spațiu pentru a hoinări. Săgetătorii învață prin experiență, așa că, odată ce ceva le stârnește interesul, acești arcași cerești sunt gata să galopeze (în mod corespunzător, centaurul este corespondentul mitologic al Săgetătorului). Bineînțeles, după atâtea aventuri, Săgetătorii au întotdeauna cele mai bune povești. Acest semn de foc trăiește pentru a spune povești, așa că, la sfârșitul zilei, arcașii cultivă comunitatea prin povestiri pline de spirit.

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie)

Capricornii prosperă atunci când își ating în mod activ obiectivele.

După ce am călătorit și am studiat, suntem gata să trecem la treabă. Capricornul- ultimul semn de pământ- este șeful zodiacului. Aceste capre de mare se axează pe realizări profesionale pe termen lung. Uitați de slujbele ciudate și de schemele de făcut bani; Capricornii se concentrează pe construirea unor moșteniri permanente, de durată.

Pentru ca Capricornii să trăiască cea mai bună viață a lor, ei trebuie să lucreze mereu pentru un scop. Capricornii sunt incredibili la manifestare- dacă pot visa, este posibil. Dar, poate și mai important, aceste semne de pământ nu se tem să depună eforturi pentru a-și actualiza aspirațiile. Atunci când aceste capre de mare își îmbrățișează potențialul investind în (și angajându-se în) măreția lor, succesul este cu adevărat nelimitat.

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Sinele autentic al Vărsătorului strălucește adevărul asupra binelui mai mare.

Vărsătorul- ultimul semn de aer din zodiac- ne amintește că, deși munca grea este importantă, fără un public, eforturile noastre sunt total irelevante. Soarele în Vărsător crede că scopul nostru nu este pur și simplu să ne satisfacem ego-ul; Vărsătorul crede că suntem aici pentru a-i ajuta de fapt pe alții.

Vărsătorul reprezintă poporul (semnul său opus, Leul, simboliza monarhia) și, la fel, acest semn de aer se preocupă profund de umanitate. Când soarele se află în Vărsător, el strălucește adevărul asupra binelui mai mare, luminând modurile în care ambițiile noastre individuale alimentează schimbările pozitive pentru experiența colectivă. Pentru ca un soare din Vărsător să radieze, trebuie să fie inovator. Progresul este esențial pentru acești filantropi, așa că Vărsătorii își trăiesc cea mai bună viață atunci când sunt vârful de lance al schimbării.

Pești (19 februarie- 20 martie)

Peștii prosperă atunci când își îmbrățișează abilitățile psihice.

Călătoria noastră astrologică se încheie cu Peștii. Ultimul semn al zodiacului, acest semn de apă este asociat cu marea infinită. Vă sună familiar? Peștii marchează ultima fază a ciclului astrologic: Este abisul nesfârșit care există chiar înainte ca Berbecul să dea lovitura. Așadar, ce se întâmplă atunci când soarele- steaua strălucitoare și radiantă- strălucește în cel mai adânc și întunecat ocean? Se dezvăluie cunoștințe incredibile, înțelepciune și intuiție psihică.

Peștii sunt clarvăzătorii zodiacului. Sunt empatici incredibili și știu că, în mod fundamental, suntem cu toții conectați într-o mișcare eliptică colectivă, mereu învârtită. Pentru ca Peștii să-și atingă potențialul maxim, trebuie să-și îmbrățișeze sensibilitatea incredibilă și abilitățile psihice. Nu este întotdeauna ușor să ai abilități extrasenzoriale, dar atunci când acești pești cerești se scufundă în clarviziunea lor, lumina lor luminează adevărata magie a sufletului.

Citește și: Cum diferă semnul tău de Lună de semnul tău solar

Citește și: Hărți de naștere: Înțelegerea planetelor și a semnificațiilor lor



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies