Cum diferă semnul tău de Lună de semnul tău solar

Cum diferă semnul tău de Lună de semnul tău solar
Cum diferă semnul tău de Lună de semnul tău solar

Iată cum să descoperi acest aspect major al hărții tale natale și să-i interpretezi semnificația.

Atunci când cineva întreabă celebra replică "Care este zodia ta?", întreabă despre poziția Soarelui pe cer la momentul nașterii tale. Semnul solar din zodia ta simbolizează modurile în care radiezi în lume. Este esența luminoasă a personalității tale și premisa majorității horoscoapelor. Drept urmare, semnul solar este primul lucru pe care majoritatea oamenilor îl învață despre astrologie. Dar există și alte aspecte ale hărții tale natale de care trebuie să fii conștient, inclusiv semnul tău lunar, care dezvăluie lucruri importante despre personalitatea ta.

Semnul tău de lună poate fi descris ca fiind "centrul tău sensibil", sau copilul tău interior care are nevoie de îngrijire (și care este adesea neglijat).

Nu toată lumea se simte conectată la semnul său solar, motiv pentru care este important să te uiți la toate părțile hărții tale. De exemplu, ce se întâmplă dacă ești un Săgetător căruia nu-i plac călătoriile, un Rac care se concentrează mai mult pe fapte decât pe sentimente sau un Capricorn care disprețuiește bogăția? Conform învățăturilor astrologiei, complexitatea unică a unui individ este dezvăluită de harta sa natală completă.

Un instantaneu al cosmosului în momentul nașterii tale, această hartă servește drept amprenta ta astrologică. Ea conține o colecție cuprinzătoare de planete, asteroizi și puncte cerești care corespund diferitelor aspecte ale vieții. La revizuirea hărții tale natală, este clar că semnul solar este doar vârful icebergului: Există zeci de alte plasamente care trebuie explorate.

Semnul tău de lună este unul dintre cele mai semnificative aspecte ale profilului tău astrologic și este calculat pe baza poziției lunii la momentul nașterii tale și reprezintă lumea ta interioară emoțională.

Citește mai departe pentru a afla care este al tău și cum poți folosi semnul tău lunar pentru a avea grijă de tine.

Cum diferă semnul tău de Lună de semnul tău solar
Cum diferă semnul tău de Lună de semnul tău solar[Sursa foto: PixaBay]

Cum diferă semnul tău de Lună de semnul tău solar

Strălucirea puternică a Soarelui întreține și susține viața, dar steaua strălucitoare nu lucrează singură. Luna misterioasă și intuitivă este, de asemenea, o parte vitală a existenței.

Luna orbitează în jurul Pământului la fiecare 27,5 zile, alunecând de-a lungul zodiacului într-un nou semn astrologic la fiecare două zile și jumătate. În cadrul ciclului său în mișcare rapidă, aspectul lunii se transformă în mod constant: Forma și luminozitatea sa sunt dictate de apropierea sa de Soare și de Pământ. Pe parcursul unei luni, luna va lua mai multe forme diferite, apărând ca o sferă luminoasă în timpul fazei de lună plină; în diverse forme de semilună în timpul fazelor de creștere și descreștere; și apoi ca fiind complet invizibilă în timpul fazei de lună nouă.

De asemenea, în cadrul unei hărți natale, semnul tău lunar dezvăluie modurile în continuă schimbare în care ești influențat de experiențe. La fel cum luna reflectă soarele, semnul tău lunar dezvăluie reacțiile tale înnăscute la experiențele vieții. Este monologul tău intern, cheia pentru a-ți înțelege profilul emoțional.

Luna rămâne aproape de Pământ, îmbrățișând planeta cu ascensiunea sa consistentă și constantă. Uneori, chiar și la lumina zilei, putem vedea conturul lunii, un memento al fiabilității sale.

Luna are o asociere de lungă durată cu energia feminină, mai exact cu rolul de mamă. În astrologie și în tot ceea ce ține de vrăjitorie, oamenii vorbesc adesea despre masculinul divin și femininul divin. Cu toate acestea, este crucial să înțelegem că acestea nu sunt binare. Toată lumea conține atât trăsături divine masculine, cât și divine feminine, indiferent de genul tău.

Semnul tău lunar, în consecință, dezvăluie modul în care te "maternezi", reprezentând zona ta de confort și sentimentul de siguranță.

Spre deosebire de soare, care se bazează pe logică și pe energia divină masculină, luna creează un sentiment brut, psihic. Semnul lunii este una dintre cele mai private și protejate zone ale hărții: Deși nu este întotdeauna vizibilă, ea ne ghidează prin iluminarea nocturnă.

În timp ce semnele solare acționează, semnul lunii reacționează, dar răspunsurile lunii au un impact enorm. Luați în considerare modul în care incredibila forță gravitațională dintre Pământ și Lună influențează mareele oceanului: Când luna este mai aproape de pământ, mareea este mai mare.

Cum lucrează împreună semnele tale solare și lunare

Semnul Lunii lucrează în spatele scenei, dar are un impact substanțial asupra caracterului tău. Acesta guvernează fluxul și refluxul stărilor tale de spirit; pur și simplu, este "tu" interior. În cadrul astrologiei, sentimentul de "neînțeles" este adesea atribuit relației Lunii cu alte planete și corpuri luminoase. De exemplu, cineva cu un semn solar Leu poate emana o încredere robustă, dar să simtă profunzimea emoțională intensă și sensibilitățile care vin cu o Lună în Pești. Un alt individ cu un semn solar Fecioară poate conduce cu dispoziția analitică caracteristică semnului de pământ, dar se poate simți, de asemenea, impulsiv datorită unei Luni Berbec înflăcărate. În aceste cazuri, este important să găsești un ritm unic cu semnul tău lunar, onorând și respectând modul în care acesta diferă de semnul tău solar. Nu uitați, suntem ființe complexe. Esența noastră se bazează pe discordie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alternativ, dacă semnul tău de lună se află în aceeași triplicitate cu semnul tău solar, acest element poate fi potențat. De exemplu, un Soare Gemeni cu o Lună Balanță va prezenta atribute intensificate ale semnelor de aer, cum ar fi grija profundă față de relațiile interpersonale, deoarece atât Gemenii, cât și Balanța sunt semne de aer. Cei ale căror semne lunare sunt identice cu semnele lor solare s-au născut sub o lună nouă și sunt adesea hotărâți să își lase amprenta asupra lumii (la urma urmei, cerul este complet întunecat în timpul acestei lunatiuni). Persoanele ale căror semne lunare sunt direct opuse semnelor lor solare s-au născut sub o lună plină, iar misiunea lor de viață este să integreze forțele divergente.

Faza lunii și casa pe care o ocupă- într-o hartă natală, "casele" se referă la diferite domenii ale vieții- dezvăluie cum și unde ne exprimăm emoțiile. De exemplu, o persoană cu luna în Capricorn în casa a noua, zona care guvernează expansiunea, se simte satisfăcută din punct de vedere emoțional atunci când atinge măreția prin explorare. În consecință, această persoană poate iubi să călătorească în interes de serviciu. Cineva cu o Lună în Scorpion în casa a șaptea, zona care guvernează parteneriatul, se poate simți cel mai bine împlinit prin legături profunde și intense. (Această persoană trebuie să-și amintească să nu se piardă în relații și să-și mențină un simț solid al sinelui).

Semnul tău lunar îți oferă o perspectivă dinamică asupra psihicului tău, așa că este important să construiești o relație cu acest plasament. Nu ezitați să vă creați propriile interpretări pentru modul în care se îmbină diferitele energii planetare din harta dvs. natală. O analiză atentă a semnelor lunare necesită întotdeauna o scufundare profundă în suflet, iar semnul tău lunar va fi întotdeauna energizat atunci când îți arăți compasiune sinceră.

Și, bineînțeles, la fel ca în cazul tuturor lucrurilor din astrologie, înțelegerea semnului tău lunar este mai ales un mod vrăjitoresc de a te distra. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a stabiliza emoțiile sau pentru a procesa o traumă, te rugăm să apelezi la ajutorul unui terapeut certificat (dar, prin toate mijloacele, nu ezita să îi împărtășești semnul tău lunar).

Cum diferă semnul tău de Lună de semnul tău solar
Cum diferă semnul tău de Lună de semnul tău solar[Sursa foto: PixaBay]

Trăsăturile asociate cu cele 12 semne de Lună

Semnul tău de Lună își asumă calitățile reflexive ale fiecărui semn astrologic- găsește-l prin turnarea hărții tale natale sau prin utilizarea unui calculator specific semnului lunar. (Nu uitați că luna se schimbă la fiecare două zile și jumătate, așa că ora exactă a nașterii dumneavoastră este foarte importantă). Odată ce îl cunoașteți pe al vostru, folosiți aceste descrieri ale semnificațiilor semnelor lunare ca punct de plecare pentru o explorare ulterioară.

Luna Berbecului

Primul semn al zodiacului, Berbecul este cunoscut pentru o dispoziție impulsivă și înflăcărată. De asemenea, cei născuți cu o lună Berbec sunt adesea identificați prin caracteristica lor de capră fierbinte. Lunile Berbec știu ce vor (sau, cel puțin, dorințele lor se pot simți ca niște nevoi). Ei sunt satisfăcuți emoțional de emoție, spontaneitate și victorie, indiferent ce înseamnă asta pentru ei. A avea o Lună Berbec poate fi ca și cum ai avea un copil frumos, dar temperamental, care trăiește în interiorul tău și care trebuie să fie mereu primul și să obțină ceea ce vrea. Provocarea lor este de a îmbina această forță cu maturitatea celorlalte plasamente ale lor, adesea în semne de Pământ.

Luna Taur

Taurul este unul dintre cele mai senzuale semne ale zodiacului. Cei născuți cu Luna în Taur sunt sătui de medii confortabile, mese delicioase și expresii de lux. Luna Taur este o creatură a obișnuinței și va prefera întotdeauna stabilitatea în locul schimbării. O lună Taur poate oferi o împământare, mai ales în contrast cu un soare emoțional de semn de apă.

Luna Gemenilor

Gemenii sunt cunoscuți pentru mercurialitate (la urma urmei, acest semn de aer este guvernat de Mercur). Un Gemeni se întemeiază pe fapte și informații, așa că comunicarea este primordială pentru cei născuți sub o Lună Gemeni. Este esențial ca lunile Gemeni să aibă priză la exprimare: Ar trebui să își celebreze lozinca și să socializeze într-o varietate de comunități. Energia Gemenilor necesită multă atenție și întreținere, așa că cei cu Lună în Gemeni trebuie să se asigure că cineva îi lingușește mereu.

Luna Racului

Luna guvernează Racul, deci, ca semn lunar, Racul se află în domiciliul său planetar. Cei născuți sub această lunare sunt extrem de impactați de mediul înconjurător și pot citi instantaneu energia unei încăperi. Cum luna este în continuă schimbare, emoțiile lor sunt mereu în schimbare. Este important ca cei cu luna Rac să se simtă mereu în siguranță și susținuți, așa că cei cu luna Rac ar fi înțelept să păstreze un cerc interior de încredere format din familie și prieteni.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Luna Leului

Leul este guvernat de Soare, dar într-un plasament lunar, acest semn de foc trebuie să muncească de două ori mai mult pentru a se asigura că este vizibil. Luna Leu este un spirit creativ, alimentat de căldură, generozitate și (în mod natural) de un public. Luna Leu urăște să se simtă eclipsată, așa că cei născuți sub această lunare ar trebui să găsească scene pe care să își împărtășească darurile înnăscute. Dacă o Lună în Leu este neglijată, aceștia se pot comporta ca niște puști până când vor primi atenția la care tânjesc. Cei cu Lună în Leu au tendința de a ajunge faimoși pentru ceva sau altceva.

Luna Fecioarei

Fecioara este cel mai analitic semn al zodiacului. În consecință, cei cu un plasament al lunii Fecioară sunt satisfăcuți de logică, organizare și structură. Lunile Fecioară excelează în crearea unor sisteme cuprinzătoare și dinamice pentru ei înșiși și, poate chiar mai important, pentru ceilalți. Le place să fie de ajutor și sunt întotdeauna împliniți atunci când contribuie în moduri practice. Lunile Fecioară au nevoie de multă liniștire, deoarece mintea lor nu încetează niciodată să se îngrijoreze. Cei cu Lună Fecioară ar trebui să implementeze o practică de atenție, să încerce să mediteze și să lucreze cu un terapeut pentru a ține la distanță gândurile anxioase.

Luna Balanței

Balanța este simbolizată de balanță, o reprezentare vizuală a echilibrului, armoniei și unirii. Cei născuți sub această lunare sunt mediatori înnăscuți, iar lunile Balanță sunt cele mai fericite atunci când mențin pacea. De asemenea, ei prosperă în parteneriat, așa că este obișnuit să găsești luni Balanță trecând fără probleme de la o relație la alta. De fapt, uneori, lunile Balanță pot începe o nouă poveste de dragoste în timp ce se află în mijlocul alteia! Lunile Balanță vor beneficia de găsirea validării prin ele însele, mai degrabă decât prin alții.

Luna Scorpionului

Scorpionul este un semn de apă, cunoscut pentru intensitatea sa emoțională de mare impact. Lunile Scorpion tânjesc după conexiuni profunde și experiențe transformatoare și, de asemenea, iau în serios intimitatea. Cei cu acest plasament ar trebui să o onoreze prin crearea (și menținerea) limitelor. Pentru că sunt predispuși la emoții volatile, este important ca lunile Scorpion să prioritizeze sănătatea mentală. Oh, da, sunt, de asemenea, destul de excitate și pot fi duplicitare uneori, dar odată ce aleg pe cineva, sunt loiale pe viață.

Luna Săgetătorului

Săgetătorul este ultimul semn de foc, reprezentat de arcaș. Săgetătorul este cunoscut pentru curiozitatea nerușinată, iar lunile Săgetătorului sunt împlinite de filosofie, călătorii și expansiune intelectuală. Cei născuți sub acest plasament sunt mereu în căutare și este important pentru ei să aibă libertatea de a explora și de a îmbrățișa necunoscutul. Cei cu Lună Săgetător trebuie să fie atenți să nu vorbească peste oameni, să domine conversațiile și să se comporte mai inteligent decât toți cei din jur. Dar, sunt atât de amuzanți în preajma lor, încât pot scăpa de aproape orice.

Luna Capricornului

Muncitor și harnic, Capricornul este renumit pentru dedicarea fermă. În cadrul unui plasament lunar, Capricornul se împlinește prin succese și realizări. Cei născuți sub această lunare își iau responsabilitățile în serios, legându-și emoțiile de realizările lor. Luna Capricornului ar trebui să lucreze mereu în vederea atingerii unui scop. Dar Luna Capricorn nu este numai muncă și fără distracție. Au o latură destul de obraznică și impresionează pe toată lumea petrecând toată noaptea după ce au muncit toată ziua și cineva fiind uimitor la toate acestea. Lunile Capricorn vor beneficia de pe urma deschiderii și a împărtășirii emoțiilor lor, deoarece au tendința de a ridica ziduri de cărămidă.

Luna Vărsătorului

Vărsătorul este semnul cel mai umanitar al zodiacului, așa că cei născuți sub această lună își trăiesc emoțiile ca parte a experienței colective. Luna în Vărsător este alimentată de egalitarism, așa că aceste persoane emană adesea pe baza valorilor lor, mai degrabă decât a sensibilităților lor. Luna în Vărsător vrea să facă ceea ce este corect- chiar dacă asta înseamnă să pună binele general mai presus de propriile nevoi. În ciuda potențialelor lor interese umanitare, Lunile Vărsător pot fi, de asemenea, distante, nesigure și puțin mai sfinte decât tine. Ei trebuie să se asigure că îi prețuiesc de fapt pe ceilalți la fel de mult ca pe ei înșiși.

Luna în Pești

Ultimul semn al zodiacului este asociat cu o mare empatie și puteri psihice înnăscute. În consecință, lunile sensibile ale Peștilor absorb în mod constant energie. Simt profund și, fără o ancoră, se pot lăsa cu ușurință înghițite într-o mare de emoții. Cei cu acest plasament ar trebui să își onoreze semnul lunar prin celebrarea creativității lor din altă lume și a generozității binevoitoare. Cei cu Luna în Pești sunt, de asemenea, profund spirituali și filosofici și adoră să își împărtășească cunoștințele cu ceilalți. Lunile Pești tind să fie descrise ca fiind suflete vechi.

Citește și: Predicțiile horoscopului martie 2023 pentru zodia ta sunt aici

Citește și: Hărți de naștere: Înțelegerea planetelor și a semnificațiilor lor



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies