Predicțiile horoscopului martie 2023 pentru zodia ta sunt aici

Predicțiile horoscopului martie 2023 pentru zodia ta sunt aici
Predicțiile horoscopului martie 2023 pentru zodia ta sunt aici

Citește previziunile horoscopului 2023 al semnului tău pentru a vedea ce te așteaptă în acest an sau consultă profilul de personalitate al fiecărui semn

Ești pregătit pentru unul dintre cele mai mari tranzite ale anului? Pluton, planeta gotică cunoscută ca fiind stăpânul lumii interlope, care guvernează și transformarea, își schimbă semnele luna aceasta. De ce este atât de important, vă întrebați? Ei bine, se întâmplă doar aproximativ o dată pe generație. Colectiv vorbind, pe măsură ce Pluto se mută în Vărsător, astrologii văd că ne îndreptăm spre o societate mai umanitară, dar tranzitul înseamnă ceva diferit pentru fiecare semn zodiacal.

Dar asta nu este aproape tot ce se întâmplă în această lună. Luna martie aduce, de asemenea, o lună plină în zbuciumata Fecioară și începutul sezonului Berbecului, ceea ce înseamnă echinocțiul generos de primăvară și noul an astrologic. Astrele sunt ocupate în martie, așa că grăbește-te la horoscopul tău pentru a afla cum să te pregătești pentru luna care urmează.

Prezentare generală a lunii martie 2023

Bine ați venit în martie, semne stelare. Cerul se aprinde ca o minge de discotecă strălucitoare marți, 7 martie, datorită unei Luni pline în Fecioară, orientată spre detalii. În timp ce această lunare aduce oportunități fastuoase pentru un romantism neașteptat, unii dintre voi ar fi mai bine să stați în casă pentru a evita dramele, așa că asigurați-vă că citiți horoscopul semnului dvs. Dar, indiferent de zodia ta, încercuiește ziua de marți, 7 martie, în calendar, deoarece este o dată importantă.

Saturn, planeta regulilor și a restricțiilor, intră în visătorii Pești. Acest tranzit ne amintește tuturor că este în regulă să fim ciudați și ne poate ajuta, de asemenea, să combatem blocajele creative.

Luna martie ia o turnură romantică atunci când iubita Venus intră în semnul său natal, senzualul Taur, joi, 16 martie. S-ar putea să te trezești că îți dorești mai multă intimitate în relația ta romantică sau că tânjești după ritualuri de relaxare și de bine-dispoziție, cum ar fi băile lungi și rutinele elaborate de îngrijire a pielii.

Indiferent de ceea ce îți dorești, nu vei avea probleme în a cere ceea ce vrei odată ce planeta comunicării Mercur va intra în autoritarul Berbec sâmbătă, 18 martie.

Și toată lumea primește un impuls de încredere odată ce începe sezonul Berbecului, luni, 20 martie. Berbecul este primul semn al zodiacului, ceea ce explică influența sa îndrăzneață, și marchează, de asemenea, începutul noului an astrologic. Este, de asemenea, data echinocțiului de primăvară, care, în stil foarte Berbec, este o sărbătoare a vieții, a creșterii, a bucuriei și a abundenței.

Când cerul se întunecă marți, 21 martie, cu o lună nouă în Berbec, este noaptea perfectă pentru a stabili intenții cu privire la ceea ce doriți să manifestați.

Nimeni nu are chef să se certe. Asta necesită mult prea multă energie.

Pluton, stăpânul lumii subterane și planeta transformării, este ceea ce numim o planetă exterioară, așa că își schimbă semnul doar o dată pe generație (în comparație cu frecvența cu care se deplasează planete precum Mercur). 

Deși va reveni în Capricorn de câteva ori, va intra în Vărsător joi, 23 martie, unde va rămâne în cele din urmă până în 2044. Astrologii consideră că acest lucru va inaugura o nouă eră a umanitarismului și a grijii colective, dar verificați-vă horoscopul pentru a afla ce înseamnă pentru semnul vostru. În cele din urmă, planeta luptătoare Marte intră în dulcele Rac sâmbătă, 25 martie, și, ca urmare, nimeni nu are chef de luptă.
Asta necesită mult prea multă energie. Sfârșitul lunii este pentru filme și giugiuleli.

Predicțiile horoscopului martie 2023 pentru zodia ta sunt aici
Predicțiile horoscopului martie 2023 pentru zodia ta sunt aici[Sursa foto: PixaBay]

Date astrologice importante în luna martie 2023

Pentru a recapitula, iată care sunt datele importante pe care vei dori să le urmărești în această lună, indiferent de semnul tău astrologic:

Joi, 2 martie: Mercur intră în Pești

Marți, 7 martie: Luna plină în Fecioară

Marți, 7 martie: Saturn intră în Pești

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Joi, 16 martie: Venus intră în Taur

Sâmbătă, 18 martie: Mercur intră în Berbec

Luni, 20 martie: începe sezonul Berbecului

Marți, 21 martie: Lună nouă în Berbec

Joi, 23 martie: Pluto intră în Vărsător

Sâmbătă, 25 martie: Marte intră în Rac

Horoscopul lunii martie 2023 în funcție de semnul zodiacal

Berbec (21 martie- 19 aprilie)

În prima jumătate a lunii martie, astrele împart o comandă timpurie de ziua ta de naștere, Berbec: Relaxează-te, dormi și fă-ți plăcerea. Vei fi recunoscător pentru restul, pentru că, odată ce soarele intră în semnul tău, dând startul noului an astrologic, toată lumea vrea să petreacă ca un Berbec (dar asigură-te că prietenii tăi îți acordă suficientă atenție). Fiind primul semn zodiacal, când vine vorba de ziua ta de naștere, ești un copil care merită niște tort, Berbec. Și nu-ți face griji cu privire la epuizare. Martie se termină așa cum începe, cu darul odihnei.

Taur (20 aprilie- 20 mai)

În prima jumătate a lunii martie se produc schimbări semnificative în cercul tău social, Taur. Fie că te apropii mai mult de noi prieteni, fie că te folosești de conexiuni pentru a-ți crea o rețea de relații, luna aceasta experimentezi bucurie și creștere în relațiile tale platonice. Și, în timp ce astrele indică plăcere în viața ta amoroasă, poate cea mai mare schimbare vine de la Pluton, planeta morții și a renașterii, atunci când tranzitează în Casa a 10-a a statutului tău social și pregătește terenul pentru cariera ta pentru următoarele două decenii. 

Predicțiile horoscopului martie 2023 pentru zodia ta sunt aici
Predicțiile horoscopului martie 2023 pentru zodia ta sunt aici[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni (21 mai- 20 iunie)

Construirea unor relații platonice este o temă centrală pentru tine în această lună, Gemeni. Nu numai că prietenii îți oferă fundația stabilă care îți permite să te bucuri de iubiri epice, dar există chiar și oportunități de relaționare în această lună. În timp ce luna martie se referă în primul rând la construirea de prietenii și la acceptarea oportunităților sociale (și nu-ți face griji, există momente sexy), luna se încheie într-o notă spirituală, datorită unor mișcări mari din partea lui Pluton, stăpânul lumii subterane.

Rac (21 iunie- 22 iulie)

Luna plină de la începutul lunii martie creează o oportunitate pentru neînțelegeri, așa că permiteți-vă să fiți fabulos și leneș și să leneviți acasă. Când Saturn cel strict intră în poeticul Pești, latura ta creativă dă roade, Rac. În timp ce horoscopul nu poate face promisiuni monetare în această economie, poate spune că această combinație de energii este excelentă pentru orice eforturi artistice pe care le ai în desfășurare în acest moment. Te trezești recunoscător pentru odihna din preajma Lunii pline pentru că, până la sfârșitul lunii martie, calendarul tău este plin de invitații sociale din partea prietenilor și de oportunități de networking. Ești gata să ieși din carapacea de crab și să intri în lumina reflectoarelor? 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Leu (23 iulie- 22 august)

Luna martie este ocupată, Leu, așa că asigură-te că tragi destule pui de somn pentru pisici. Tema principală care merită menționată este că viața ta romantică, și sexualitatea, ar putea trece printr-o transformare chiar acum. Treaba ta nu este să judeci, ci să urmărești ce se desfășoară și să te iubești pentru creatura fluidă care ești. Dacă te simți neliniștit sau nefericit în situația ta romantică, fă-ți timp să te verifici pe tine însuți și apoi manifestă pașii necesari care trebuie făcuți. Dar dragostea arată bine. Când Pluton face un tranzit o dată la o generație, orice alt semn zodiacal este gelos că al tău îți luminează Casa a 7-a a parteneriatului.  

Fecioară (23 august- 22 septembrie)

Nu poți controla totul, Fecioară, dar poți lucra pentru a-ți controla perspectiva. O atitudine pozitivă va merge foarte departe în această lună, mai ales în timpul Lunii pline în semnul tău, marți, 7 martie. Saturn intră, de asemenea, în Casa a 7-a a parteneriatului tău în această noapte, așa că această lunare este una pentru romantism, iar tu o vei aprecia cel mai mult dacă poți rămâne ancorată în prezent. Când începe sezonul Berbecului, te vezi distrându-te mult, fie că descoperi diferite look-uri de machiaj sau explorezi diferite căi de plăcere. 

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Balanță, te simți un pic letargică atunci când începe luna, dar este în regulă. Oricum, îți place prea mult bârfa pentru a avea voie să ieși afară în timpul Lunii pline în Fecioară, așa că stai confortabil acasă. Viața ta sexuală intră în centrul atenției, iar tu tânjești după ceva transformator și spiritual, chiar și în aventurile ocazionale. Singura întrebare este: îți vei coborî zidurile emoționale, vei înceta să te comporți ca un semn de aer clișeic și vei lăsa pe oricine să intre?

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Martie este o lună plină pentru tine, Scorpionule. Te vezi dansând (și poate sărutându-te) cu prietenii și cu un impuls în viața ta de familie. Astrele au atât de multe de oferit în materie de relații, dar există una care are cu adevărat nevoie de muncă înainte de a te bucura de plăcerea celorlalți, iar aceasta este relația ta cu tine însuți. Această lună te însărcinează să-ți îmbrățișezi intensitatea și să te apleci asupra grijii de sine pentru a-ți coborî înțepătura Scorpionului înainte de a face rău. 

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)

O lună plină la începutul lunii îți cere să înveți o lecție la care ai mai lucrat (scuze, nu-mi pare rău), și anume să renunți la dramă, Săgetătorule. Se întâmplă schimbări mari în viața ta, iar tu le vei face față cu mai multă grație dacă există calm pe frontul de acasă. Și, în ceea ce privește viața personală, tema lunii martie este comunicarea. Mulți Săgetători vor avea discuții oneste despre sex în această lună, fie că te întrebi despre o fantezie diabolică, fie că îți ridici limitele și iei o pauză de la întâlniri. În cele din urmă, Pluton, planeta morții și a renașterii, începe un tranzit care are loc doar o dată pe generație și, ca urmare, metodele tale de comunicare nu vor mai fi niciodată la fel. 

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie)

Încă o dată, Capricorn, astrele îți cer să depui eforturi pentru a găsi un echilibru între viața profesională și cea personală. S-ar putea să fii stresată luna aceasta, dar nu te vei plictisi. Mai multă muncă vine spre tine și vei avea nevoie de o bază solidă de sprijin din partea prietenilor și a familiei pentru a face față. Deși sunt multe de citit în această lună despre relațiile tale, ești un semn de pământ care iubește succesul tangibil, Capricorn, așa că trebuie să dai click pentru a afla ce ți-a pregătit Pluton. Din păcate, astrologii nu pot promite bani, dar hai să ne distrăm și să vorbim despre motivul pentru care stelele indică abundența pentru următoarele câteva (decenii!) din viața ta. 

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Deși ai reputația de a fi o fantomă, Vărsătorule, luna martie îți amintește de puterea unei comunicări eficiente. Te poți simți vinovat că îți faci timp pentru tine sau că te bucuri de plăcerile pământești; poate că este vorba de umanitarul din tine. Cu toate acestea, luna aceasta, Saturn, care este practic dominatoarea zodiacului, spune că trebuie să te răsfeți. În cele din urmă, Pluton, stăpânul lumii subterane, care își schimbă planeta doar o dată pe generație, intră în a ta, Vărsător. Citește pentru a afla ce înseamnă asta pentru tine. 

Pești (19 februarie- 20 martie)

Nu plânge pentru că soarele părăsește semnul tău, Pești. Zâmbește pentru că intră în flămândul Berbec, iar severul Saturn este aici pentru a-ți biciui viața. În martie te conectezi cu prietenii și îți amintești cât de distractivă poate fi viața ca urmare. Și, deși niciun astrolog responsabil nu poate promite în această economie, stelele indică binecuvântări pe plan profesional, în parte datorită unei Luni noi întunecate și misterioase. În plus, trebuie să auziți ce pune la cale Pluton, stăpânul lumii interlope, în această lună. 

Citește și: Cum ne ajută planetele să interpretăm hărțile natale?

Citește și: Pozitia lui Venus in harta ta natala: cum te afecteaza



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies