Horoscopul romanesc stravechi. Ce spun stramosii despre "cei 12 fii ai Anului"

Horoscopul romanesc stravechi. Ce spun stramosii despre
Horoscopul romanesc stravechi. Ce spun stramosii despre "cei 12 fii ai Anului"

Superstitiile romanesti stravechi spun ca slabiciunile si punctele noastre forte ne sunt prezise inca de la nastere. Stramosii nostri aveau pentru lunile anului un anumit cult, considerandu-le a fi “cei 12 fii ai Anului”.

In traditia romaneasca, faptul ca ne-am nascut intr-o anumita luna a anului nu reprezinta o simpla coincidenta. Intelepciunea populara ne arata ca intre luna in care ne-am nascut si vremea de afara exista anumite legaturi. Daca o persoana este nascuta intr-o anumita luna a anului, in mod automat imprumuta anumite caracteristici ale acelei luni. Asa ne-a fost scris, asa ne-au harazit ursitoarele. Destinului, sub nicio forma, nu te poti impotrivi.

Zodia Tapului (cei nascuti in luna ianuarie, luna lui Gerar) – Despre cei nascuti in luna lui Gerar, inaintasii nostri spuneau ca sunt bolnaviciosi, incapatanati, schimbatori ca vantul de ianuarie, au privirea luminoasa, un fizic armonios si o statura medie. Sunt cand aprigi si neinduplecati, cand arata prea multa bunavointa fata de cei din jur. Nu-si incalca promisiunile si cuvantul dat, au un suflet mare si capacitatea de a o lua de la inceput chiar si atunci cand toate imprejurarile par a fi impotriva lor.

Sunt marinimosi si in stare sa-si dea si sufletul pentru cei care le-au stat alaturi in momentele vitrege ale vietii. Se intristeaza cu usurinta si uita greu intristarile lor.

Zodia Udatorului (cei nascuti in luna februarie, luna lui Faurar) – Cei nascuti in luna lui Faurar sunt firi domoale, cu un obraz placut, cu o vorba care stie sa mangaie si sa aline. Cred in bine, in mai bine, cred in venirea primaverii si a unui nou inceput, cred in semenii lor si cad lesne in deziluzie si minciuna.

Nu judeca intotdeauna limpede faptele si actiunile celorlalti si adesea sunt indusi in eroare datorita naivitatii lor. Sunt amatori de placeri senzuale si le-a fost harazit un destin artistic. Patima pentru invatatura le va aduce bogatie materiala si fericire.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Zodii de femei care cuceresc inimile tuturor! Toata lumea le iubeste, le urmeaza si le respecta

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Ce se întâmplă cu pisica care a mers singură la spital să nască? Apelul făcut de medicul veterinar: "A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni"

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies