Horoscopul săptămânal 4 - 10 iulie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie începe o nouă relaţie de dragoste.

Horoscopul săptămânal 4 - 10 iulie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie începe o nouă relaţie de dragoste.
Horoscopul săptămânal 4 - 10 iulie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie începe o nouă relaţie de dragoste.

Consultă horoscopul săptămânal 4 - 10 iulie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unei zodii fac schimbări la locul de muncă!

Horoscopul zilei de săptămânal 4- 10 iulie 2022 oferă câteva descrieri generale.

Conjunctura astrală oferă pentru mulţi nativi, mai multe momente romantice. Multe persoane avea șansa de a face câteva călătorii pe care şi le doreau de mult timp.

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 4- 10 iulie 2022 – Berbec

O săptămână cu noi provocări pentru nativii zodiei Berbec. Multe persoane sunt preocupate de bani şi au o atenţie sporită la cheltuieli. Berbecii trebuie să înveţe să nu mă trăiască în trecut, pentru că sunt momente în care sunt bântuiți de ceea ce ar fi putut face mai bine. Au idei bune care pot produce resurse în bani.

horoscop saptamana viitoare

Horoscop săptămânal 4- 10 iulie 2022 -Zodia Taur

Nativii zodiei Taur nu vor să mai piardă timpul, mai ales cu locul de muncă. O dezamăgire recentă îi poate ajuta să vadă lucrurile diferit şi iau decizii optime pentru ei înşişi. Sunt dornici de muncă, dar într-un mod echilibrat cu viaţa personală. Multe persoane se axează pe bani şi câștiguri… şi au noroc dacă sunt perseverenți.

Citeste si: 3 zodii ale căror relații de iubire se vor îmbunătăți în luna iulie

Horoscop săptămânal 4- 10 iulie 2022 -Zodia Gemeni

Relațiile cu cei din jur pot fi dificile în această perioadă. Ar putea veni noi oportunități de investiții care nu trebuie ratate. Multe persoane au o dorinţă de a câştiga mai mulţi bani şi fac diferite încercări. Unii nativi ai zodiei Gemeni doresc să cunoască laturile mistice ale vieţii.

Horoscop săptămânal 4- 10 iulie 2022 -Zodia Rac

Pentru a intensifica relația de cuplu, trebuie să vă gândiţi la o vacanţă.  Împărtășiți experiențe împreună, chiar dacă sunt de la locul de muncă.

Încearcă să fii cât mai competent în ceea ce faci în cadrul companiei. Mulţi nativi vor cunoaşte oameni noi şi pot sunt interesaţi mai mult de socializare.

Planificarea vacanţei vă va face bine și vă va ajuta să vă luați rupeţi puţin de locul de muncă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscopul săptămânal 4- 10 iulie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

horoscop saptamanal 4 10 iulie 2022

Horoscop săptămânal 4- 10 iulie 2022 -Zodia Leu

Investește în comunicarea dintre tine și partenerul de viaţă. 

Călătoriile de afaceri sunt în plan şi nu ar trebui să le rataţi. Mulţi nativi sunt axaţi pe dezvoltare profesională şi progres profesional. Nativii zodiei Leu pot avea un alt statut financiar şi o nouă funcţie.

Horoscop săptămânal 4- 10 iulie 2022 -Zodia Fecioară

Cât timp îți tratezi partenerul de viaţă cu respect, vei avea linişte în relaţia de cuplu.

Profită de momentele de linişte de la locul de muncă. Nativii zodiei Fecioară pot pleca în străinătate, în călătorii neplanificate.

Multe persoane întreprind activități productive şi la sfârşitul lunii pot încasa bani.

Horoscop săptămânal 4- 10 iulie 2022 -Zodia Balanță

O vacanţă vă mai poate scoate din viața cotidiană şi rutina zilnică. Faceţi fata problemelor fără să vă plângeți familiei de cât munciţi. Nativii zodiei Balantă sunt interesați de noi parteneriate în viata personală sau profesională. Multe persoane simt nevoia de a face unele destăinuiri celor dragi.

Citeste si: Ritualul practicat de Baba Vanga pentru noroc și bani. Ce rugăciune poate atrage schimbări favorabile în viețile noastre

horoscop saptamanal kfetele

Horoscop săptămânal 4- 10 iulie 2022 -Zodia Scorpion

Vorbește mai mult cu partenerul tău de viaţă, pentru ca relaţia de cuplu nu mai este în armonie.

Fii mai conștient atunci când cheltuiești banii. Faceți economii pentru viitor pentru că pot apărea cheltuieli neprevăzute. Mulţi nativi cauta confirmări şi vor să se remarce în faţa celorlalţi.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Horoscop săptămânal 4- 10 iulie 2022 -Zodia Săgetător

Pasiunea este în aer și, în sfârșit, ești dornic să începi ceva nou. Bucurați-vă de această perioadă benefică pentru relațiile de dragoste.

Problemele care ți-au bântuit viața amoroasă pot fi în sfârșit rezolvate. Mulţi nativi ai zodiei Săgetător vor să facă mai mult sport şi sunt atenţi la alimentaţia lor.

Horoscop săptămânal 4- 10 iulie 2022 -Zodia Capricorn

Capricornii au o dorinţă de a experimenta şi alte domenii de activitate. Mulţi nativi se pot îndrăgosti iremediabil şi au şansa de a cunoaşte oameni noi.

Responsabilitățile suplimentare pot apărea la locul de muncă. Faceţi speculații financiare şi nu alocaţi mulţi bani din primul moment.

Citeste si: Cum să cucerești un bărbat din zodia Pești. Nativii care se retrag în lumea lor

Horoscop săptămânal 4- 10 iulie 2022 -Zodia Vărsător

Bucură-te de ceea ce îți oferă viața și încearcă să fii fericit chiar şi cu lucruri mărunte. Vărsătorii pot afla veşti nefericite despre oameni dragi sau cunoștințe.

La locul de munca nu te lasă copleșit în fața intrigilor și invidiei unor colegi.

Restabilirea legăturilor de familie vă va face bine. Acasă îşi vor dori să-şi reorganizeze lucrurile în casă.

Horoscop săptămânal 4- 10 iulie 2022 -Zodia Pești

Nativii zodiei Peşti trebuie să fie atenţi la bani. Nu abandona activitățile care ţi-au îmbunătățit sănătatea. Multe persoane vor face drumuri scurte şi îşi doresc să se întâlnească cu prietenii. Rezolvarea problemelor din cuplu, o să reprezinte o sarcină dificilă pentru mulţi nativi.

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop 4 iulie 2022. O zodie poate ajunge în pragul despărţirii!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies