Horoscopul saptamanii 11 - 17 decembrie de la Oana Hanganu - Luna in Balanta va favoriza colaborarea si comunicarea

Horoscopul saptamanii 11 - 17 decembrie de la Oana Hanganu - Luna in Balanta va favoriza colaborarea si comunicarea
Horoscopul saptamanii 11 - 17 decembrie de la Oana Hanganu - Luna in Balanta va favoriza colaborarea si comunicarea

Darurile devin mesageri ai iubirii, dar sunt greu de ales, armonia este dorită, dar nu cu orice preţ şi mai toată lumea are senzaţia că poate face mai multe lucruri în acelaşi timp, dar riscă să neglijeze detalii importate.

TAUR

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Taur. Taurii au bani pe care îi dau pe lucruri frumoase şi de calitate. Le place viaţa, nu îşi refuză nimic, dar şi muncesc mult pentru a-şi permite tot ce vor.

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie pentru zodia Taur pune accent pe viaţa profesională a nativilor şi anunţă câştiguri suplimentare, dar şi multe cheltuieli.



Taurilor le place să se bucure de viaţă şi iubesc lucrurile frumoase şi de calitate. Şi, pentru a nu-şi refuza nimic, sunt dispuşi să muncească foarte mult. Aşa vor face şi în această săptămână, în care munca lor va fi apreciată şi recompensată.

Prezenţa Lunii în zodia Balanţă chiar din prima zi a săptămânii şi până miercuri va îndrepta atenţia Taurilor spre carieră, iar armonia dintre aceasta şi planeta Venus se va regăsi în relaţiile nativilor cu şefii şi colegii.

Miercuri, 13 decembrie, conjuncţia dintre Soare şi Mercur retrograd în zodia Săgetător va dinamiza sectorul Avantajelor obţinute prin intermediul altora din astrograma Taurilor.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Rezolutiile fiecarei zodii pentru 2018 - Ce trebuie sa faci ca sa-ti schimbi viata radical

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies