Horoscopul saptamanii 11 - 17 decembrie de la Oana Hanganu - Luna in Balanta va favoriza colaborarea si comunicarea

Horoscopul saptamanii 11 - 17 decembrie de la Oana Hanganu - Luna in Balanta va favoriza colaborarea si comunicarea
Horoscopul saptamanii 11 - 17 decembrie de la Oana Hanganu - Luna in Balanta va favoriza colaborarea si comunicarea

Darurile devin mesageri ai iubirii, dar sunt greu de ales, armonia este dorită, dar nu cu orice preţ şi mai toată lumea are senzaţia că poate face mai multe lucruri în acelaşi timp, dar riscă să neglijeze detalii importate.

RAC

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Rac. Racii fac inspirate „schimbări de decor” în locuinţă, dar trebuie să aplaneze tensiunile care pot apărea între partenerul de viaţă şi o rudă apropiată.

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie pentru zodia Rac pune accent pe relaţiile nativilor cu familia şi pe schimbările pozitive care pot avea loc în viaţa profesională a acestora.

Familia va fi prioritatea Racilor, în special în prima parte a săptămânii, când Luna se va afla chiar în sectorul Casei şi familiei din astrograma lor.

Racii pot face, acum, schimbări „de decor” în locuinţă, iar alegerile lor vor fi inspirate, Racii fiind, de altfel, cunoscuţi pentru talentul lor special de a-şi transforma casa într-un adevărat cămin, unde toată lumea se simte bine, din prima clipă.

Totuşi, în cursul zilei de marţi, 12 decembrie, există şi riscul unor tensiuni între o rudă şi partenerul de viaţă, nativii trebuind să dea dovadă de mult tact pentru a aplana situaţia.

Miercuri, 13 decembrie, atenţia Racilor se va îndrepta spre viaţa profesională, pentru că Soarele şi Mercur vor acţiona în echipă, în favoarea nativilor, aducându-le oportunităţi în carieră sau ajutându-i să reformuleze un proiect pentru a avea mai mult succes.

Citeste horoscopul COMPLET pe HUFF.RO



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Rezolutiile fiecarei zodii pentru 2018 - Ce trebuie sa faci ca sa-ti schimbi viata radical

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies