Horoscopul săptămânii 14-20 iunie

Horoscopul săptămânii 14-20 iunie
Horoscopul săptămânii 14-20 iunie

Afla de la noi care sunt previziunile astrale pentru zodia ta in aceasta saptamana si cum vei sta cu banii, sanatatea sau dragostea.

Horoscopul săptămânii 14-20 iunie. Afla de la noi care sunt previziunile astrale pentru zodia ta in aceasta saptamana si cum vei sta cu banii, sanatatea sau dragostea.

Berbec

Nu te mai gandi cu frica la invadarea spatiului tau personal pentru ca nu se va intampla asta, decat daca iti doresti tu. Nu mai tine in tine si scoate pe gura cuvintele pe care ti le reprimi.

Totul va fi bine in cele din urma. Cat despre sfera ta profesionala, nu strica din cand in cand sa ceri putin ajutor.

Taur

Tu esti o persoana foarte puternica din fire si ai foarte multa incredere in tine asa ca, opiniile celor din jur nu te afecteaza foarte mult. Totusi, nu esti nici tu facuta din fier si sunt cuvinte care ar putea sa te rascoleasca sau sa te raneasca.

Cand ajungi in asemenea situatii, adu-ti aminte cine esti. Cat despre situatia ta financiara, esti la limita si nu prea reusesti sa iti indeplinesti mofturile, dar va trece si aceasta perioada.

Gemeni

E timpul sa dai drumul la poverile tale si sa iti deschizi inima. Esti mult mai puternica si mai fericita atunci cand te accepti asa cum esti. Problemele tale amoroase se vor rezolva, nu iti face griji.

Saptamana aceasta nuvei avea probleme cu banii, insa ar trebui sa faci niste economii. Nu se stie cand apare ceva imprevizibil.

Rac

Asculta-ti intuitia si adu-ti aminte ca este cea mai buna resursa a ta. Bazeaza-te pe prima impresie pentru ca te pricepi foarte bine la oameni si nu iti trebuie mult timp sa ii descoperi. Si nu uita sa te faci remarcata, fara sa te mai gandesti lace cred cei din jur.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Leu

Desi nu iti este greu sa te decizi cand vine vorba de ceva important si critic, poate ca ar trebui sa iti reduci putin din intensitate si sa te gandesti un pic mai atent la optiuni. Nu ar trebui sa respingi asa de repede ideile oamenilor care te iubesc.

Forta interioara iti va fi dintotdeauna caracteristica insa cei dragi iti sunt alaturi. Financiar vorbind, nu ar trebui sa iti irosesti banii pe mofturi ori obiecte luxoase, ci sa tte rezumi doar la strictul necesar.

Fecioara

Rabdarea ta este testata din plin, astfel ca ar trebui sa meditezi un pic la situatie. Ar trebui sa iesi mai multa legatura cu eu-ul tau interior. Astfel vei avea instrumentele necesare sa rezolvi situatii diverse.

Financiar vorbind, vei avea parte de foarte multe oportunitati. Acorda-ti timp si rabdare si analizeaza bine inainte de a lua o decizie.

Balanta

Esti plina de neincredere in aceasta perioada, insa tu trebuie sa te bazezi pe ceea ce iti spune inima si sa nu te temi. Investeste timp in tine, astfel vei gasi solutiile pe care le cauti.

Scorpion

Sa nu iti mai fie frica de propria ta vulnerabilitate, exista si e normala. Tu decizi daca sa o arati sau nu celor din jurul tau indiferent insa, ei trebuie sa te accepte asa cum esti. Daca nu se intampla asta, poti sa le zici frumos la revedere.

Sagetator

E timpul sa te eliberezi de tot ce simti in interior si sa te concentrezi pea invata lucruri noi, benefice tie. Daca ai trecut printr-o despartire, e timpul sa lasi trecutul in urma si sa te maturizezi. Nu mai privi inapoi. Si nu uita ca, desi iti place sa ai lucrurile sub control, nu poti rezolva totul cu propriile maini.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Zodiile care vor fi înșelate în luna iulie

Capricorn

Din fericire, viata ta sentimentala este una foarte sanatoasa si fericita. Partenerul tau iti da forta sa depasesti toate obstacolele vietii. Este important sa ai pe cineva langa tine atunci cand iti este greu. In plus, nu uita sa gasesti bucurie si in lucrurile mici.

Varsator

In aceasta saptamana nu vei simti schimbari mari in viata ta sentimentala. S-ar putea chiar sa te simti plictisita si sa iti doresti ceva nou. In plus, cand gresesti, nu prea iti place sa recunosti si cauti sa iti ascunzi infrangerile si problemele financiare. Nu te mai ascunde, inspira adanc si ia-o de la capat.

Pesti

Saptamana aceasta nu vei avea probleme in dragoste. Iti poti urma planurile personale si visele fara probleme si vei avea parte de sustinere. E timpul sa iti urmezi propria cale si sa nu te lasi influentata de cei din jurul tau.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce va face Gabriela Cristea cu jumătate din garderoba sa. Prezentatoarea TV a început să sorteze o parte din haine. „Nu mai am loc în dulap sub nicio formă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies