Horoscopul saptamanii 2 - 8 aprilie de la Oana Hanganu: Urmează o perioadă de provocări

Horoscopul saptamanii 2 - 8 aprilie de la Oana Hanganu: Urmează o perioadă de provocări
Horoscopul saptamanii 2 - 8 aprilie de la Oana Hanganu: Urmează o perioadă de provocări

Berbecii muncesc şi pentru colegii care trag chiulul, Racii se retrag din relaţii în care nu sunt apreciaţi cu adevărat. Ce se întâmplă cu restul zodiilor.

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 anunţă o perioadă provocatoare pentru toate zodiile, din cauza ”conjuncţiei” dintre Marte şi Saturn şi a aspectelor tensionate de ”careu” dintre Mercur retrograd, pe de o parte şi Marte şi Saturn pe de alta.

Planetele Marte şi Saturn se află în zodia Capricorn şi în data de 2 aprilie vor acţiona în tandem: Marte aduce acţiune, îndrăzneală, spirit de iniţiativă, dar Saturn cere prudenţă, răbdare şi responsabilitate, iar mulţi nativi vor avea senzaţia că bat pasul pe loc.

BERBEC

Berbecii refac acte sau proiecte sau trebuie să muncească şi pentru colegi care trag chiulul dar apar la momentul de bilanţ pentru a  primi laude nemeritate.

În plan financiar, apar restricţii şi, de aici, tensiuni în cuplu.

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Berbec anunţă tensiuni la locul de muncă sau complicaţii financiare chiar de luni, când Marte, planeta care îi patronează, va forma un aspect tensionat cu Saturn, aducătorul de restricţii şi de provocări.

În plus, Luna, aflată în ”casa Banilor altora” va fi în  aspect tensionat cu Micul Benefic Venus, aflat în sectorul Resurselor personale din astrograma lor.

Astfel, răspunsul la o cerere de credit va întârzia sau nativilor li se vor cere acte suplimentare, onorariul pentru o activitate va fi mai mic decât cel sperat sau stabilit sau, la serviciu, nativilor li se vor încredinţa sarcini suplimentare, fără să se discute nimic despre partea financiară.

Toate acestea vor provoca supărări şi frustrări şi mulţi Berbeci vor dori să îşi facă dreptate, chiar cu riscul de a se certa cu cineva important sau cu riscul de a pierde o colaborare.

Mercur retrograd în zodia Berbec va complica şi mai mult situaţia şi mulţi nativi vor fi nevoiţi să îşi restabilească priorităţile, să refacă acte sau proiecte şi să muncească şi pentru colegi care vor trage chiulul dar vor apărea la momentul de bilanţ pentru a primi laude nemeritate.

Ziua de miercuri va fi dominată de aspectul tensionat de ”careu” dintre Mercur retrograd, aflat în zodia Berbec şi planeta Marte, aflată în casa Carierei din astrograma Berbecilor.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop complet AstroCafe pentru 29 martie: Neintelegeri intre doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies