Horoscopul saptamanii 2 - 8 aprilie de la Oana Hanganu: Urmează o perioadă de provocări

Horoscopul saptamanii 2 - 8 aprilie de la Oana Hanganu: Urmează o perioadă de provocări
Horoscopul saptamanii 2 - 8 aprilie de la Oana Hanganu: Urmează o perioadă de provocări

Berbecii muncesc şi pentru colegii care trag chiulul, Racii se retrag din relaţii în care nu sunt apreciaţi cu adevărat. Ce se întâmplă cu restul zodiilor.

TAUR

Taurii au senzaţia că nu se mai pot baza pe nimeni şi pe nimic.

Informaţii furnizate de ”oameni de bine” pot zdruncina încrederea în partener sau pot provoca probleme în relaţia cu şefii şi colegii. Ar trebui să nu dea crezare nimănui şi să verifice tot ce li se spune.

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Taur anunţă posibile tensiuni în cuplu chiar de luni, când Luna şi Venus vor fi ”în opoziţie”, iar nativii vor fi greu de mulţumit, încăpăţânaţi şi foarte critici la adresa partenerului

de viaţă.

În plan profesional, însă, nativii vor avea surprize plăcute, mai ales dacă sunt interesaţi de un job în străinătate sau într-o companie străină sau dacă au de susţinut un examen.

Dar, în seara zilei de luni, Marte şi Saturn vor forma un aspect tensionat de ”careu”, care îşi va pune amprenta asupra întregii săptămâni şi va aduce tot felul de obstacole şi întârzieri, punând la încercare răbdarea nativilor.

Marte şi Saturn vor acţiona în sectorul Străinătăţii din astrograma Taurilor şi vor diminua optimismul acestora.

Unii Tauri vor afla că, pentru a obţine un job trebuie să urmeze nişte cursuri, iar acestea vor cere bani, timp şi modificarea agendei personale din următoarele săptămâni.

Alţii vor fi desemnaţi de şefi să plece într-o călătorie sau să se ocupe de un eveniment, în zilele care îşi programaseră un eveniment de familie sau  o minivacanţă.

Miercuri, 4 aprilie, Mercur retrograd va forma un aspect tensionat cu Marte, iar acesta va afecta nu doar relaţiile de muncă sau afaceri, ci şi relaţia de cuplu.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop complet AstroCafe pentru 29 martie: Neintelegeri intre doua zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies