Horoscopul saptamanii 20 - 26 noiembrie de la Oana Hanganu: Se schimba lista cu zodii favorizate de astre

Horoscopul saptamanii 20 - 26 noiembrie de la Oana Hanganu: Se schimba lista cu zodii favorizate de astre
Horoscopul saptamanii 20 - 26 noiembrie de la Oana Hanganu: Se schimba lista cu zodii favorizate de astre

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2017. Soarele intră în Săgetător şi schimbă lista cu zodii favorizate de astre.

BERBEC

Berbecii nu au prejudecăţi în amor, dar nici tăria de a rezista tentaţiilor. În viaţa profesională,, au protectori şi noroc.

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Berbec anunţă posibile schimbări în plan relaţional, chef de aventură şi interes pentru călătorii.

Din 22 noiembrie, Berbecii îşi vor face planuri de vacanţă, iar mulţi nativi vor avea oportunităţi nesperate de a călători, fie în interes profesional, fie doar „de plăcere”.

Aceştia din urmă vor face rost de bani în mod surprinzător, pentru că vor beneficia de ajutorul şi generozitatea celor dragi.

În 22 noiembrie Soarele va intra în Săgetător şi le va aduce Berbecilor nu doar şansa de a călători, ci şi dorinţa de a studia, de a se perfecţiona profesional sau de a afla mai multe despre cultura sau istoria altor ţări.

De fapt, veşti bune în acest sens pot să apară chiar din primele zile ale săptămânii, când Berbecii pot primi o invitaţie-surpriză sau pot întâlni o persoană care le va deschide, ulterior,

multe uşi.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Adevarul gol-golut despre zodii. Ce defecte uriase ascund

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies