Horoscopul schimbarilor: Un fenomen va afecta TOATE zodiile! Urmeaza o perioada plina de cumpene

Horoscopul schimbarilor: Un fenomen va afecta TOATE zodiile! Urmeaza o perioada plina de cumpene
Horoscopul schimbarilor: Un fenomen va afecta TOATE zodiile! Urmeaza o perioada plina de cumpene

Vinerea aceasta, pe 13 iulie, va avea loc un fenomen extrem de important pentru zodii si lucrurile se vor schimba radical pentru unii nativi! La ce ar trebui sa te astepti?

Berbec

Este bine sa fii cat mai discret. Nu prea ai chef de nimeni si de nimic, pentru ca sufletul tau are nevoie de detasare de forfota vietii cotidiene. Evita eforturile prea mari si provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor si secundar pe sistemul digestiv. La serviciu este o perioada delicata, insa cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Odihneste-te mult!

Taur

Prietenii iti sunt alaturi.

Intalniri, dialoguri, sfaturi de taina, toate apar in jurul tau ca intr-un carusel minunat. Vin catre tine multe informatii pretioase pe care ar trebui sa le retii sau sa le notezi. Totusi, unele persoane din anturajul tau nu sunt ceea ce par si ar trebui sa fii prudent. Vorbeste mai putin, asculta mai mult si nu iti divulga punctele slabe. Spre seara, aduna-i pe cei dragi la o reuniune amuzanta.

Gemeni

Ar trebui sa-ti indrepti atentia spre relatiile cu sefii. Sunt posibile discutii contradictorii, reprosuri, dar fii prudent si asculta pe indelete ce ti se spune. Dreptatea este deocamdata de partea celorlalti. Manifestarea personalitatii tale lasa mult de dorit, asa incat ar fi binevenite unele corectii in relationarea cu ceilalti. In dupa-amiaza zilei, ocupa-te de treburile gospodaresti si de problemele membrilor familiei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

3 zodii extrem de incapatanate. La un moment dat te scot din minti

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies