Horoscopul Scorpionului pentru luna februarie 2023

Horoscopul Scorpionului pentru luna februarie 2023
Horoscopul Scorpionului pentru luna februarie 2023

Pregătește-te: Este acea perioadă a anului în care Scorpionii sunt de obicei concepuți!

Predicțiile horoscopului tău din februarie 2023 pentru Scorpion sunt aici: Pregătește-te: Este acea perioadă a anului în care Scorpionii sunt de obicei concepuți! Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă anul acesta sau consultă profilul de personalitate al Scorpionului. Pentru a citi previziunile lunare pentru un alt semn zodiacal, vezi horoscopul nostru complet pentru februarie 2023.

Horoscopul Scorpionului

Bine ai venit în februarie 2023, Scorpionule.

Dacă cineva este conceput în această perioadă a anului, în jurul Zilei Îndrăgostiților, se naște Scorpion, așa că practic este din nou sezonul tău. Și, ca urmare, ar trebui să vă distrați la fel de mult cu Ziua Îndrăgostiților ca și cu Halloween, chiar dacă sărbătoriți într-un mod netradițional (la care Scorpionii excelează). S-ar putea să sărbătoriți deja. Sfârșitul lunii ianuarie a adus scântei în viața ta amoroasă, fie că a provocat noi oportunități romantice, fie că a injectat pasiune într-o relație de lungă durată care începe să se simtă stagnantă.

Horoscopul Scorpionului pentru luna februarie 2023
Horoscopul Scorpionului pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Puterea ta de seducție Scorpion va fi în plină forță

Cu toate acestea, obiectivul tău principal în prima jumătate a lunii februarie este cariera. Duminică, 5 februarie, aduce o lună plină în carismaticul Leu și în Casa a 10-a a statutului tău social. Nu uitați, niciun astrolog nu poate promite bani în această economie, dar cum lunile pline marchează punctele culminante, nu fiți surprinsă dacă veți primi vești binevenite despre carieră în jurul acestei date.

Încearcă să păstrezi un calendar deschis, astfel încât să poți accepta invitații la evenimente de networking, deoarece puterea ta de seducție din Scorpion va fi în plină forță. În timp ce începutul lunii februarie te vede ocupat, nu-ți face griji, vei recupera odihna odată ce mesagerul Mercur intră în Vărsător și în Casa a 4-a a Casei tale, a Casei Casei și a Familiei, sâmbătă, 11 februarie. Acest tranzit te vede bucurându-te de odihna mult meritată și de timp liniștit după un început de lună productiv.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Felicitări pentru orice succes profesional obținut în prima jumătate a lunii februarie, Scorpionule. Continuați să vă cultivați pasiunile și prieteniile, pentru că odată ce soarele intră în Pești, sâmbătă, 18 februarie, riscați să fiți consumat de viața amoroasă. Nu vă faceți griji; acesta este un lucru bun.

În următoarele câteva săptămâni, astrele binecuvântează orice parteneriat romantic sau îndrăgostire, aducându-ți multe oportunități de iubire, dar și proiecte creative. În special, Luna nouă în visătorii Pești de duminică, 19 februarie, este o zi prosperă, așa că noteaz-o în calendar, deoarece este de bun augur pentru un nou început în dragoste sau pentru începerea unui nou hobby.

Horoscopul Scorpionului pentru luna februarie 2023
Horoscopul Scorpionului pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Singurul motiv pentru care sezonul Peștilor vine însoțit de un avertisment de a continua să-ți hrănești viața în afara iubirii este că ești un semn foarte intens, Scorpionule.

Și, uneori, atunci când viața ta amoroasă este în flăcări, poți, fără să vrei, să pui pe plan secundar prieteniile și interesele personale pentru că ești atât de captivat de dragoste. Cu toate acestea, viața ta amoroasă va fi și mai sănătoasă dacă vei continua să îți îngrijești o viață în afara dormitorului. La aceeași dată cu Luna Nouă din Pești, duminică, 19 februarie, dulcele Venus intră în Berbec și în Casa a 6-a a sănătății tale.
Nu-ți face griji; la fel ca în cazul banilor, astrologii nu-ți pot pune un diagnostic; când vorbim despre sănătate, vrem doar să ne asigurăm că practici auto-îngrijirea. Așadar, Scorpionule, încearcă să ieși la aer în timpul întâlnirilor de weekend, maratoanelor de sex sau sesiunilor epice de Zoom care ar putea deveni viața ta atunci când astrele te binecuvântează cu romantismul. Bucură-te și ne vedem luna viitoare.

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citește și: Horoscopul Pestilor pentru luna februarie 2023

Citește și: Horoscopul Taurului pentru luna februarie 2023



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies