Horoscopul Taurului pentru luna februarie 2023

Horoscopul Taurului pentru luna februarie 2023
Horoscopul Taurului pentru luna februarie 2023

În ciuda unui început de lună dramatic, în februarie vă vedeți aprofundând prieteniile și transformându-vă casa într-un sanctuar.

Predicțiile din horoscopul lunii februarie 2023 sunt aici: În ciuda unui început de lună dramatic, în februarie vă vedeți aprofundând prieteniile și transformându-vă casa într-un sanctuar. Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă anul acesta sau consultă profilul de personalitate al Taurului. Pentru a citi previziunile lunare pentru un alt semn zodiacal, vezi horoscopul complet al lunii februarie 2023.

Horoscopul Taurului pentru luna februarie

Februarie fericită, Taur. Ai reușit să treci cu bine de luna ianuarie și de întoarcerea dură la muncă după noul an. În această lună, astrele se aliniază pentru a-ți oferi o stabilitate mult apreciată în cadrul vieții de familie și al prieteniilor tale. Dar, pentru că astrologia rareori ne oferă doar o navigație ușoară, există o dată la începutul lunii de care trebuie să fii atent. Vineri, 3 februarie, Soarele, care se află în prezent în copilul sălbatic Vărsător, îl pune în cuadratură (un aspect stresant) pe Uranus, care se află acum în semnul tău, Taur.

Aceasta este o zi predispusă la anxietate, nu fiți surprins dacă vă simțiți ca un adolescent furios, gata să vă răzbunați pe toată lumea, de la prieteni până la colegii de serviciu. Este în regulă să te simți supărat pe lume, chiar dacă nu ai un motiv concret. Există, fără îndoială, o mulțime de inegalități în jur. Încearcă doar să îți canalizezi energia spre obiective productive, cum ar fi activismul, conectarea cu familia pe care ți-ai ales-o sau chiar să faci un pas înapoi și să recuperezi somnul, în loc să te descarci pe prietenii sau iubiții tăi și să spui
ceva ce vei regreta mai târziu.

Horoscopul Taurului pentru luna februarie 2023
Horoscopul Taurului pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Nu vă faceți prea multe griji în legătură cu această pătrățică stresantă. De fapt, a te simți ca un copil anxios poate fi terapeutic uneori, deoarece îți permite să te eliberezi de furie. În momentul în care cerul se luminează cu o lună plină în Leu și în Casa a 4-a a Casei tale, a Casei Casei și a Familiei, duminică, 5 februarie, orice emoții dificile te vor duce direct la cei mai de încredere și iubiți prieteni și familie pentru sprijin.

În timp ce lunile pline au uneori o reputație proastă pentru că stârnesc drame, asta se datorează doar faptului că sunt momente puternice și puternice. Această luna te vede canalizând acea intensitate în dragoste, ceea ce face ca acesta să fie un weekend ideal pentru o mică petrecere la cină. Și, având în vedere că în weekendul următor Mercur cel vorbăreț intră în Vărsător și în a 11-a ta Casă a Prieteniei, sâmbătă, 11 februarie, te poți aștepta ca prima jumătate a lunii februarie să se concentreze pe creștere, hrănire și pe a-ți aminti să-ți apreciezi cei mai dragi prieteni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Soarele intra in Pesti

Soarele intră în dulcele Pești sâmbătă, 18 februarie. Peștii reprezinta un semn de apă intuitiv, ceea ce înseamnă că sezonul său este asociat cu aprofundarea relațiilor personale. Pentru că este ultimul semn de pe roata zodiacală, astrologii consideră, de asemenea, Peștii unul dintre cele mai înțelepte semne.

În următoarele câteva săptămâni, tema prieteniei continuă. Dacă te afli într-o relație romantică, sezonul Peștilor îți oferă un memento foarte necesar pentru a continua să îți hrănești relațiile platonice. Chiar dacă ești monogamă, a avea prietenii sănătoase este crucial pentru bunăstarea relației tale, deoarece este iresponsabil să te aștepți ca o singură persoană să fie totul pentru tine. Folosește Luna Nouă în Pești de duminică, 19 februarie, pentru a stabili intenții pentru anul care urmează.
De exemplu, ați putea conveni să organizați o seară doar pentru prieteni o dată pe lună, să începeți un club de cină sau să faceți alți pași pentru a dedica mai mult timp celor dragi platonic.

Horoscopul Taurului pentru luna februarie 2023
Horoscopul Taurului pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

De asemenea, duminică, 19 februarie, planeta ta guvernatoare, Venus, planeta romantismului, intră în îndrăznețul Berbec. Berbecul este un semn de foc puternic, cu capul înfierbântat, căruia îi place să obțină ceea ce vrea (și știe cum să obțină). Pentru că această dată este, de asemenea, o lună nouă, care marchează un nou început, pe lângă planurile cu prietenii, stabilește-ți intenții pentru viața ta amoroasă. Ia-ți un moment pentru a medita sau a reflecta în timp ce scrii în jurnal despre ceea ce îți dorești și dacă îl obții sau nu. Și, dacă crezi că este loc de îmbunătățiri în cadrul relațiilor tale amoroase, dă-i drumul și acționează ca un Berbec încăpățânat și cere ceea ce îți dorești. Astrele sugerează că îl vei obține. Ne vedem luna viitoare, Taur.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citește și: Zodiac 2 februarie 2023. Află ce zodie se află într-o stare de adrenalină

Citește și: Horoscopul Capricornului pentru luna februarie 2023

Citește și: Horoscopul Berbecului pentru luna februarie 2023



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies