Horoscopul Vărsătorului mai 2023 - Horoscopul lunii viitoare

 Horoscopul Vărsătorului mai 2023
Horoscopul Vărsătorului mai 2023

Vărsătorul este un semn aerisit și este deținut de Saturn. Nativii născuți sub acest semn vor avea mai mult interes pentru a face cercetări.

Vărsătorul este un semn aerisit și este deținut de Saturn. Nativii născuți sub acest semn vor avea mai mult interes pentru a face cercetări. S-ar putea să aibă prieteni limitati. În comparație cu nativii Capricorn- aceștia sunt puțin lenți în abordarea lor. Dar posedă inteligență și gândire creativă. Acești nativi posedă interes în cercetarea și, prin urmare, se angajează în același lucru. Nativii în această lună s-ar putea confrunta cu rezultate mixte în ceea ce privește carieră, bani, familie și sănătate.

Nativii care aparțin acestei zodii ar putea avea nevoie să se concentreze mai mult asupra sănătății și carierei, deoarece ar putea exista unele eșecuri. Plasarea planetelor majore ar putea să nu fie bună în această lună, Saturn fiind plasat în propriul său semn lunar. Jupiter ocupă a treia casă din această lună și acest lucru ar putea declanșa niveluri ridicate de cheltuieli care ar putea fi lăsate de negestionat pentru acești nativi.
Nodurile Rahu-Ketu vor fi plasate în casa a treia și a noua și ar putea ajuta acești nativi să călătorească în străinătate și să câștige prin activități spirituale. Plasarea lui Saturn în propriul semn în prima casă ar putea face ca acești nativi să se confrunte cu rezultate extrem de provocatoare în carieră, provocări grele în carieră, mai multe responsabilități în cariera lor etc. Îngrijirea sănătății este esențială pentru acești nativi în această lună.
S-ar putea să existe șanse pentru sentimente nesigure în această lună. 

 Horoscopul Vărsătorului mai 2023
Horoscopul Vărsătorului mai 2023[Sursa foto: PixaBay]

Carieră

Pentru persoanele născute sub zodia Vărsător, de data aceasta va fi o provocare din punct de vedere al carierei. Saturn, planeta carieră, va fi în prima casă în semnul său propriu și, astfel, va face viața o provocare pentru acești nativi. Jupiter va fi plasat în casa a treia din această lună și acest lucru s-ar putea să nu fie favorabil.

Datorită faptului că Saturn a fost plasat în prima casă în propriul său semn, acești nativi s-ar putea angaja să suporte mai multe provocări cu mai puțină satisfacție de muncă. S-ar putea să nu existe suficientă recunoaștere pentru acești nativi în ceea ce privește munca pe care o fac. S-ar putea să existe provocări grele în muncă cu care acești nativi s-ar putea confrunta și, ulterior, ar putea fi prezentă presiunea muncii.
S-ar putea să nu fie posibilă obținerea aprecierii necesare în această lună pentru munca grea pe care o fac acești nativi. Cei care fac afaceri s-ar putea să nu-și asigure profituri mari și așteptările lor cu privire la același lucru ar putea să nu fie ușor posibile. De asemenea, a face afaceri în parteneriat ar putea să nu fie bine pentru acești nativi în această lună, deoarece ar putea exista șanse de pierdere și dispute în parteneriat.

Finanţe

Pentru persoanele născute sub semnul zodiacal Vărsător, de data aceasta va fi dură în ceea ce privește viața financiară. Averile în bani ar putea părea a fi un semn de întrebare și ar putea să nu fie bune ca planetele- Saturn, Ketu nu sunt într-o poziție favorabilă. Luna aceasta, Jupiter se va muta în casa a treia și ar putea face viața puțin plictisitoare pentru acești nativi, iar câștigul de bani buni ar putea să nu fie o realitate.

Nativii trebuie să fie mai concentrați în gestionarea banilor cu grijă, deoarece ar putea exista șanse de pierdere. O planificare atentă și concisă în gestionarea banilor ar putea fi esențială pentru a evita noi accidente. Nativii care fac afaceri ar putea găsi în această lună să se lupte pentru a păstra profiturile și ar putea exista mai multă concurență pentru acești nativi cu concurenții lor, așa că nativii trebuie să-și schimbe strategia pentru a reduce beneficiile în ceea ce privește afacerile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 Horoscopul Vărsătorului mai 2023
Horoscopul Vărsătorului mai 2023[Sursa foto: PixaBay]

Sănătate

Pentru persoanele născute sub semnul zodiacal Vărsător, această dată s-ar putea să nu fie lin în ceea ce privește sănătatea. Saturn în prima casă în prima jumătate a lunii ar putea declanșa unele probleme legate de stres și dureri de spate. Un fel de neliniște și anxietate ar putea fi prezent pentru acești nativi. Nativii care aparțin acestui semn ar putea trebui să evite călătoriile pe distanțe lungi, deoarece acest lucru le-ar putea afecta sănătatea, cum ar fi, ar putea provoca rigiditate la picioare. Nativii ar putea avea nevoie să ia mâncarea la timp, deoarece ar putea exista șanse de probleme de digestie. De asemenea, prezența lui Jupiter în casa a treia din această lună ar putea face ca nativii să se confrunte cu scurgeri nedorite de bani.

Dragoste/Căsătorie/Relații personale

Pentru persoanele născute sub semnul zodiacal Vărsător, de data aceasta s-ar putea să nu fie norocoasă în ceea ce privește dragostea și viața de căsătorie, Din moment ce, planetele majore- Saturn se află în prima casă, ar putea exista tulburări în dragoste cu iubitul pentru acești nativi. De asemenea, nativii care încă nu s-au căsătorit ar putea întârzie în căsătorie. Cei care sunt căsătoriți s-ar putea confrunta cu lipsa de armonie în viața de căsătorie în această lună, deoarece Jupiter este plasat în casa a treia cu Rahu. Venus din casa a șasea în această lună s-ar putea să nu fie atât de bună pentru acești nativi pentru a fi martorii netedă în dragoste și, de asemenea, farmecul ar putea lipsi în ceea ce privește dragostea. Nativii din această lună s-ar putea să nu poată menține o dragoste bună cu iubitul lor și s-ar putea să nu fie în măsură să mențină mai multă unitate. Nativii care doresc să se căsătorească în această lună ar putea să nu poată vedea rezultate bune și ar putea fi mai bine să amâne planurile majore cu privire la căsătorie. Atunci nativii care sunt căsătoriți s-ar putea să nu poată fi martori în viața de cuplu în această lună.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Prieteni de familie

Această perioadă va fi o provocare din punct de vedere al vieții de familie. În ceea ce privește viața de familie, prezența lui Saturn în propriul semn, ar putea crea mai puțin farmec în familie. Prezența lui Jupiter în casa a treia în această lună ar putea cauza mai puțină armonie în familie din cauza lipsei de comunicare și a neînțelegerii. Ar putea fi esențial pentru acești nativi să posede o adaptare reciprocă în familie pentru a menține fericirea. Comunicarea nedorită ar putea fi prezentă cu acești nativi în rândul membrilor familiei. Ar putea fi esențial pentru acești nativi să aibă o adaptare în familie pentru acești nativi cu membrii familiei lor pentru a asigura armonia între membrii familiei.

Citește și: Horoscopul Capricornului mai 2023- Horoscopul lunii următoare

Citește și: Horoscopul Săgetătorului mai 2023- Horoscopul lunii următoare



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies