Horoscopul Capricornului mai 2023 - Horoscopul lunii următoare

Horoscop Capricorn 2023 mai 2023
Horoscop Capricorn 2023 mai 2023

Capricornul este un semn pământesc și mișcător și este stăpânit de Saturn. Nativii născuți sub acest semn sunt mai dedicați și mai disciplinați

Capricornul este un semn pământesc și mișcător și este stăpânit de Saturn. Nativii născuți sub acest semn sunt mai dedicați și mai disciplinați în abordarea lor. Acești nativi sunt dedicați muncii lor și sunt întotdeauna dispuși să finalizeze sarcinile la timp. Nativii născuți sub acest semn vor fi mai creativi în abordarea lor și vor avea mai mult interes pentru călătorii etc. Acești nativi ar putea să strălucească bine în străinătate.


Din cauza pozițiilor planetare- a lui Saturn- ar putea exista o contracție a fluxului de bani și, de asemenea, planeta de expansiune- Jupiter din această lună este plasată în casa a patra ca lord al casei a treia și astfel, posibilitatea de a face mai multe economii ar putea să nu fie posibilă cu ușurință și, în schimb, cheltuielile într-o manieră nedorită trebuie să fie cheltuite pentru casă.

Prezența lui Rahu în casa a patra le-ar putea crește cheltuielile în ceea ce privește familia și pierderea confortului. Cheltuieli de sănătate în sume din ce în ce mai mari acești nativi trebuie să cheltuiască pentru mama lor și acest lucru le-ar putea cauza îngrijorări.
Saturn prezent în a doua casă ar putea să vă permită să fiți mai conștienți în ceea ce privește câștigarea banilor și, în același timp, ar putea pune unele restricții în ceea ce privește câștigarea de mai mulți bani.
Doar planificarea la o scară bună v-ar putea ajuta să fiți pe un flux lin.
Prezența lui Rahu' în casa a patra indică tulburări de stomac și faptul că nu luați mâncarea la timp. Prezența lui Ketu în casa a zecea ar putea să-i determine pe acești nativi să plece în călătorii legate de activități spirituale și s-ar putea să se dezvolte un interes mai mare față de acestea.

Marte, ca lord al casei a patra, prezent în casa a opta, ar putea să-i determine pe acești nativi să cheltuiască bani pentru sănătatea mamei lor și pentru cheltuielile casnice.
Citește horoscopul în detaliu pentru a afla cum va fi această lună mai pentru viața ta și cum vei obține rezultate în domeniile familiei, carierei, sănătății, dragostei etc.

Horoscop Capricorn 2023 mai 2023
Horoscop Capricorn 2023 mai 2023[Sursa foto: PixaBay]

Carieră

Pentru oamenii care sunt născuți sub acest semn zodiacal Capricorn, nativii ar putea obține rezultate mixte, care sunt atât bune, cât și rele. Saturn va fi în casa a doua, iar Ketu va fi în casa a zecea. Saturn va fi în casa a doua și asta denotă ultimii doi ani și jumătate din Sade sati. Prezența lui Ketu în casa a zecea vă poate permite să fiți mai logic în a lucra.

Nativii pot obține oportunități și în străinătate în ceea ce privește cariera ta, iar acest lucru ar putea fi posibil datorită prezenței lui Jupiter ca planetă a casei a treia în casa a patra. Prezența lui Venus ca domn al casei a zecea poziționat favorabil ar putea permite acestor nativi să-și asigure satisfacția în cariera lor, deoarece plasarea lui Venus în această lună va fi favorabilă. Nativii care fac afaceri ar putea obține profituri moderate în această lună, deoarece ar putea exista o concurență dură din partea concurenților.
Oamenii de afaceri vor putea obține profituri mai bune la sfârșitul acestei luni.

Finanţe

Pentru persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal Capricorn, nativii s-ar putea confrunta atât cu cheltuieli, cât și cu câștiguri. Planeta Saturn se află în casa a doua și, din cauza asta, câștigarea de bani mari ar putea să nu fie ușor posibilă pentru acești nativi. Din această lună, Jupiter în casa a patra pentru acești nativi ar putea da cheltuieli nedorite și astfel de cheltuieli ar putea să nu fie gestionate. Ar putea avea nevoie să cheltuiască bani pentru familia lor într-un mod nedorit. De asemenea, Rahu va fi prezent cu Jupiter în casa a patra și acest lucru denotă cheltuieli de necontrolat pe care acești nativi ar putea fi forțați să le suporte. S-ar putea să nu fie ușor posibil pentru acești nativi să economisească bani cu banii pe care îi câștigă. Nativii care urmăresc afaceri au șanse mici de pierdere și dispute cu partenerii lor de afaceri. Acești nativi în această lună ar putea să nu fie în măsură să atingă marjele de profit așteptate și ar putea exista și șanse de pierdere. Ar putea exista mai multă concurență cu care acești nativi s-ar putea confrunta din partea concurenților lor în afaceri și din cauza acestei întâlniri cu profituri mari ar putea să nu fie ușor posibilă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop Capricorn 2023 mai 2023
Horoscop Capricorn 2023 mai 2023[Sursa foto: PixaBay]

Sănătate

Nativii nu vor avea probleme majore de sănătate luna aceasta, deoarece Saturn este plasat în casa a doua din semnul lunii. Jupiter în casa a patra din această lună ar putea da cheltuieli nedorite pentru familia acestor nativi și în continuare prezența lui Rahu în casa a patra ar putea declanșa probleme de sănătate pentru nativi sub formă de dureri de cap etc. Din cauza lui Rahu prezent în casa a patra, acești nativi s-ar putea confrunta cu probleme legate de digestie.

Dragoste/Căsătorie/Relații personale

Cuplurile ar putea avea dispute cu iubitul lor și din acest motiv ar putea fi posibile șanse de separare. Cei care sunt îndrăgostiți ar putea considera că această lună este puțin greoaie, iar procesul iubirii ar putea să nu reușească luna aceasta cu iubitul lor. Nativii s-ar putea confrunta cu certuri cu iubitul lor în această lună și relația cu înțelegerea reciprocă ar putea să nu fie ușor posibilă. Marte este plasat în casa a șaptea luna aceasta pentru acești nativi și din această cauză ar putea exista probleme în relațiile nativilor aparținând acestui semn cu partenerul lor de viață. Probleme legate de ego ar putea să apară în această lună pentru acești nativi cu partenerul lor de viață din cauza lipsei de comunicare și a neînțelegerii fără motiv.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Prieteni de familie

Nativii s-ar putea confrunta cu suișuri și coborâșuri în viața de familie. Cele mai multe dintre pozițiile planetei nu sunt favorabile luna aceasta, deoarece Rahu se află în casa a patra cu Jupiter. Jupiter, ca domn al casei a treia și a douăsprezecea, ocupă casa a patra și ar putea crea unele perturbări majore în familie și astfel de probleme ar putea în ceea ce privește problemele legate de proprietate. Jupiter în casa a patra cu Rahu ar putea spori problemele din familie și ar putea exista probleme de comunicare cu membrii familiei cu care s-ar putea confrunta acești nativi. Deci, va fi esențial ca acești nativi să se adapteze în familie pentru a asigura un raport mai bun. Prezența lui Rahu în casa a patra ar putea crea tensiuni nedorite în rândul nativilor aparținând acestui semn. De asemenea, combinația Jupiter-Rahu în casa a patra pentru acești nativi ar putea cauza probleme legate de proprietate, care ar putea fi un fundal.

Citește și: Horoscopul Leului mai 2023- Horoscopul lunii viitoare

Citește și: Horoscop mai 2023 Fecioară- Horoscopul lunii următoare



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Secretul pentru o maioneză pufoasă și delicioasă. Gospodinele pricepute prepară cea mai bună salată de boeuf

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies