HOROSCOPUL VERII 2018: Cu ce surprize vine sezonul estival pentru fiecare zodie

HOROSCOPUL VERII 2018: Cu ce surprize vine sezonul estival pentru fiecare zodie
HOROSCOPUL VERII 2018: Cu ce surprize vine sezonul estival pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2018. Cum va fi anul 2018 pentru fiecare zodie, află ce v-au pregătit astrele.

HOROSCOP 2018 BERBEC

BANI ŞI CARIERĂ
2018 va fi un an financiar excelent pentru nativul berbec care va avea succes in toate colaborarile financiare astfel ca nici banii nu le va lipsi. Cu toate acestea, este recomandat ca berbecii să îşi cheltuiască cu înţelepciune banii si să pună deoparte si pentru alte investitii. Pentru anul 2018, berbecii vor avea nenumarate sanse de a evolua pe plan profesional, însă este nevoie de putin efort depus si angajament.

DRAGOSTE
Pe plan amoros, Venus în retrograd îi înzestrează pe nativii berbeci cu abilităţi de comunicare excelente, care îi vor face o companie plăcută atât pentru prieteni, cât şi pentru noi cuceriri. Primăvara lui 2018 vine cu poftă de iubire şi dorinţă de oficializare a relaţiei, iar cei singuri şi-ar putea întâlni sufletul pereche, încă din primele luni ale noului an.

SĂNĂTATE
În ceea ce priveşte sănătatea, berbecii nu au de ce se plânge în 2018.

Se recomandă prudenţă în perioadele de retrogradare a planetei Mercur, care este guvernatorul casei sănătăţii Berbecului: prima săptămână din ianuarie 2017, 10 aprilie- 3 mai, 13 august- 6 septembrie, 3- 23 decembrie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce va face Gabriela Cristea cu jumătate din garderoba sa. Prezentatoarea TV a început să sorteze o parte din haine. „Nu mai am loc în dulap sub nicio formă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies