Horoscopul zilei - 6 APRILIE: Berbecii sunt respinsi in dragoste!

Horoscopul zilei - 6 APRILIE: Berbecii sunt respinsi in dragoste!
Horoscopul zilei - 6 APRILIE: Berbecii sunt respinsi in dragoste!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 6 aprilie 2017.

Berbec

Starea lucrurilor la capitolul amoros te pune pe ganduri. Pe de o parte este vorba de relatia cu persoana iuibta, iar pe de alta parte despre relatia cu copiii sau cu generatiile mai tinere decat tine. Exista atractie, farmec, mister, dorinta de a colabora, insa cand te apropii de aceste persoane parca intr-un anume fel te resping sau iti raspund cu totul altfel decat ai preconizat tu.

Cel mai bine ar fi sa iubesti de la distanta, neconditionat si sa zambesti la mofturile celorlalti.

Taur

Acasa in familie este nevoie sa fii un sprijin de nadejde. Ideile tale, felul in care vezi tu mersul lucrurilor in viata cotidiana ii poate ajuta foarte mult pe cei dragi in rezolvarea problemelor personale. Tentatia de a te afunda in sarcinile de lucru de la serviciu este paguboasa, de aceea fii prudent si echilibreaza activitatile zilei carora le acorzi efort.

Ai avea mare succes la curatenii generale, alcatuirea planurilor de reparatii sau in achizitionarea obiectelor patrimoniale.

Gemeni

Mentalul este confuz si de aici si felul in care te exprimi poate fi criticat de catre persoanele din preajma ta. Mai ales la serviciu sau daca trebuie sa rezolvi chestiuni cu ajutorul unor persoane oficiale este bine sa fii precaut si sa ceri ajutor suplimentar de la cei dragi.

Te-ar linisti mult si bine o lectura spirituala, un dialog cu o persoana erudita, o vizita intr-o expozitie de arta sau o plimbare usoara in aer liber.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscopul iubirii în aprilie 2017: Schimbari mari pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies