Horoscopul zilei 9 octombrie 2018. Zodia de Foc pe care o aşteaptă fericirea

Horoscopul zilei 9 octombrie 2018. Zodia de Foc pe care o aşteaptă fericirea
Horoscopul zilei 9 octombrie 2018. Zodia de Foc pe care o aşteaptă fericirea

Vărsătorii continuă săptămâna cu un succes financiar. Toate şansele să pună astăzi mâna pe o sumă de bani importantă. Iată ce-ţi rezervă horoscopul zilei de marţi, 9 octombrie 2018, pentru zodia ta!

Balanţele vor avea astăzi parte de un eveniment care le va spori ncrederea în sine. Deşi de multe ori îşi lasă problemele în voia sorţii, de data asta îşi iau inima în dinţi şi vor face un pas de care s-au temut până acum.

Scorpionii se dedică trup şi suflet unui proiect la care ţin foarte mult şi de la care au aşteptări uriaşe.

Orgoliul îi împiedică să ceară ajutor. Atenţie, însă, un efort peste măsură ar putea provoca ceva probleme de sănătate.

Săgetătorii tind să fie foarte. sentimentali astăzi. E posibil să treacă printr-o perioadă mai tensionată, iar ajutorul celor din jur îi emoţionează. Trebuie să îşi controleze trăirile, asta pentru că cineva ar putea profita de vulnerabilitatea lor.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Astrologul Ioan Burculeţ a fost in moarte clinică. Întâmplarea care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna: "Mi-am văzut trupul pe masă si pe doctori aplecaţi asupra mea. Eu eram in picioare, în spatele lor". Povestea reală care te va pune pe gânduri GALERIE

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies