Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020. Berbecii vor fi puternic influențați de intrarea lui Marte în Capricorn

Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020
Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020

Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020 livrează previziuni pentru zodiile Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn.

Se întâmplă evenimente astrologice importante, care vizează mai multe semne astrologie. Astăzi, Marte intră în zodia Capricornului, pe care o va tranzita o lună și jumătate, până pe 30 Martie. Marte este planeta acțiunii, iar Capricornul este semnul autorității, fapt ce creează o sinergie între cele două, favorabilă pentru energii pozitive, noutate și manifestarea calităților pe plan general.

Citeste si: Ele sunt cele mai norocoase zodii! În următoarele luni vor avea parte de bani și de iubire!

Mai mult decât atât, sunt zodii care vor prospera pe plan profesional, deoarece Marte ne va aduce imboldul necesar pentru a obține toate lucrurile de care ne-am temut până acum, fie că este vorba despre o promovare sau un nou început. Astfel, ne vom afirma ca indivizi și vom simți că este mult mai ușor să ajungem într-o zonă ierarhică după care tânjeam de foarte mult timp.

 

Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020
Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020
Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020. Horoscop Berbec

Marte este guvernatorul zodiei Berbec, motiv pentru care acețti nativi vor simți din plim mișcările planetei. Impactul, însă, va fi unul pozitiv, mai ales în plan profesional unde vor primi energia și resursele necesare pentru a-și atinge obiectivele. Este ideal ca în această perioadă plină de inspirație să vă creați o strategie de care să vă folosiți pe viitor.

Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020. Horoscop Taur

Nativii zodiei Taur vor simți nevoia de schimbare: fie că este vorba despre începerea unor noi cursuri, mutarea la o altă facultate sau studierea unui alt domeniu, aceștia sunt determinați să obțină ascensiunea profesională cu orice preț. Ideile filosofice se vor manifesta cu o mai mare ușurință în cursul acestor 44 de zile în care Marte va fi în Capricorn, iar scriitorii, artiștii, filosofii, vor avea mai multă inspirație.

De asemenea, urmează o perioadă a călătoriilor, fie în interes personal sau de serviciu, tocmai pentru a satisface nevoia de schimbare și de activități noi.

Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020. Horoscop Gemeni

Marte este planeta pasiunii, iar Gemenii vor simți acest lucru din plin. Fie că vor reaprinde flacăra dintre ei și partener sau că sunt în căutarea unui posibil pretendent, nativii Gemeni vor avea apetitul sexual crescut considerabil în următoarea perioadă.

Aceștia își vor îmbunătăți câștigurile ș ieste posibil chiar să primească o moștenire.

Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020. Horoscop Rac

Energia celor născuți în zodia Rac va fi canalizată către sectorul personal, al căsătoriei și al parteneriatelor, motiv pentru care este posibil ca Racii singuri să-și găsească perechea, sau ca cei aflați deja într-o relație să ducă parteneriatul la un nou nivel- cel al căsătoriei.

Dacă relația nu era una fericită, atunci Racii ăși vor găsi puterea necesară pentru a o încheia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020. Horoscop Leu

Și Leii sunt determinați să obțină schimbări pe plan profesional și material. Vor să își potențeze veniturile, așa că vor apela la un nou loc de muncă sau la activități extra care să le permită să economisească mai mult.

Aceștia vor simți nevoia să își schimbe stilul de viață și să elimine tot ce nu este benefic în viața lor.

Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020. Horoscop Fecioară

Fecioarele vor fi mai creative și vor simți nevoia de mai multă distracție și iubire. Fie că este vorba despre iubirea sinelui, sau a altor persoane, Fecioarele o vor experimenta din plin. Acestea vor lua decizii îndrăznețe care le vor ajuta inclusiv în plan profesional și vor simți nevoia de exprimare în plan artistic.

Citeste si: Horoscop. Zodiile care sunt în stare să ucidă atunci când sunt înşelate

Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020. Horoscop Balanță

Familia și locuința vor fi afectate în cazul Balanțelor, dar în sens pozitiv. Își vor rezolva problemele cu copii sau cu familia și vor dori să își consolideze relațiile cu apropiații. Se vor ajuta de familie și de sfaturile membrilor acestora pentru a ascede în carieră și, cine știe, poate că Balanțele aflate în relații stabile vor primi vestea cea mare și vor deveni părinți.

Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020. Horoscop Scorpion

Marte este guvernatorul secundar al Scorpionilor, iar nativii vor experimenta o perioadă în care dialogul este factorul decisiv pe toate planurile, fie că vorbim despre social, familial sau al carierei. Sunt entuziasmați de învățarea de lucruri și metode noi și, mai presus de orice, își doresc să se afirme în cercul lor de prieteni. De asemenea, Scorpionoii sunt pregătiți pentru deplasări pe termen scurt, pentru a se elibera de tensiunea acumulată în ultima perioadă.

Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020. Horoscop Săgetător

Nativii zodiei Săgetător ăși vor îmbunătăți situația financiară și vor deveni vocali în privința dorințelor lor. Fie că vor cere măriri de salariu sau promovări, Săgetătorii caută să își potențeze veniturile, chiar dacă asta înseamnă să își ia un al doilea loc de muncă. Este important să aibă mai multă încredere în propriile forțe și să accepte orice schimbare cu brațele deschise, pentru că le va aduce numai lucuri bune.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit? "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020. Horoscop Capricorn

Capricornii sunt cei mai afectați, în sens pozitiv, evident, de intrarea lui Marte sub semnul lor. Aceștia vor să se afirme și să se facă remarcați, vor găsi mijloacele necesare și vor munci cu trudă pentru atingerea acestor obiective. Vor fi foarte ambițioși și nu vor accepta compromisuri, nu se vor abate de la regulile pe care și le-au impus. Această afirmare își face loc inclusiv pe celelalte planuri și își vor întări toate relațiile, indiferent dacă sunt romantice sau de prietenie.

Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020. Horoscop Vărsător

Vărsătorii sunt singurul semn care fa experimentă această tranzitare a lui Marte în sens negativ, deoarece ea se petrece în casa subconștientului. Deși se vor vindeca de răni pe care le au de foarte mult timp, vor întțmpina multe frămțntări și procese de conștiință, se vor desprinde de trecut după multe lupte interioare și este posibil ca, dacă nu sunt atenți, să dezvolte probleme de sănătate din această cauză.

Horoscopul zilei de 16 Februarie 2020. Horoscop Pești

Nativii zodiei Pești vor fi afectați în sectorul relațiilor de prietenie, unde vor determina care prieteni sunt adevprați și ce persoane din anturajul lor au interese meschine, ascunse. Vor fi mânați să intre în grupuri noi, ce le vor satisface nevoia de afirmare și recunoaștere, dar  pot fi afectați mental de toată această luptă.

Citeste si: Horoscop săptămânal Cassandra 17- 23 februarie 2020. Trei zodii primesc o sumă uriașă de bani

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop săptămânal Cassandra 17 - 23 februarie 2020. Trei zodii primesc o sumă uriașă de bani

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies