„I-a afectat centrii vorbirii, dexteritatea, are limba paralizată pe jumătate.” Cristina Șișcanu, mărturisiri emoționante despre boala cu care se confruntă fiul lui Mădălin Ionescu

„I-a afectat centrii vorbirii, dexteritatea, are limba paralizată pe jumătate.” Cristina Șișcanu, mărturisiri emoționante despre boala cu care se confruntă fiul lui Mădălin Ionescu
„I-a afectat centrii vorbirii, dexteritatea, are limba paralizată pe jumătate.” Cristina Șișcanu, mărturisiri emoționante despre boala cu care se confruntă fiul lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a vorbit deshis despre problemele de sănătate pe care Filip, fiul lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie, le are.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu și au împreună o familie frumoasă. Înainte să o cunoască pe Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu a fost căsătorit cu Mihaela Coșerariu alături de care are doi copii: Ștefania și Filip.

Din mariajul cu Cristina Șișcanu, prezentatorul mai are încă o fiică, pe micuța Petra.

Fanii jurnalistului au observat că în cazul lui Filip există o problemă de sănătate, dat fiind faptul că tânărul nu poate să vorbească normal și nici să realizeze anumite activități.

Astfel, sătulă să audă tot felul de comentarii în mediul online, Cristina Șișcanu s-a hotărât să vorbească deschis despre starea de sănătate a tânărului.

Copilul lui Mădălin Ionescu, diagnosticat cu hemipareză

Citește și: „Așa îi spunem noi copilului mereu!” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au pus la cale un plan pentru a petrece o noapte de neuitat singuri! Ce i-au spus fiicei lor, pentru a nu-i deranja

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cristina Șișcanu, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate a fiului lui Mădălin Ionescu
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu alături de Filip și Petra[Sursa foto: Facebook]

Potrivit informațiilor oferite de soția prezentatorului, Filip a fost diagnosticat cu hemipareză, boală pe care a dobândit-o în urma unei varicele atunci când avea doar două luni. Astfel, tânărul a rămas cu sechele toată viața, fiind afectați centrii vorbirii, dar și dexteritatea.

„Filip nu are autism. Filip are o hemipareză. Acesta este diagnosticul dat de mai mulți doctori, și români și nemți. El pe la două luni și ceva a suferit o varicelă, iar pe vremea aceea când era el mic vaccinul împotriva varicelei nici nu exista, nici acum nu se face la două luni, se

face mai târziu. El a suferit o varicelă care a fost o neșansă și a avut aceste urmări din păcate și o hemipareză pe partea stângă, i-a afectat centrii vorbirii, dexteritatea, are limba paralizată pe jumătate. De aceea nu poate să mestece mâncare solidă, deși foarte greu și, deși noi, din când în când, îi mai dăm mâncare solidă, tăiată bucățele, există riscul să se înece. Mai încercăm să facem asta ca să facă eforturi și să mestece.
Chiar recent s-a întâmplat, i-am dat bucățele mici de pizza, pentru că asta acceptă el să mănânce ca mâncare solidă, pizza tăiată, bucățele mici sau niște burgeri, tot așa tăiate, bucățele mici. Trebuie să stai foarte mult lângă el cu foarte mare atenție, până termină de mâncat. Mereu suntem cu ochii pe el și când mănâncă mâncare pasată, dar cu atât mai mult atunci când îi dăm mâncare solidă pentru că se îneacă.”,
a povestit Cristina Șișcanu în mediul online.

Cristina Șișcanu, mărturisiri emoționante despre băiatul lui Mădălin Ionescu

Citește și: “Oameni buni, femeilor, ce-i cu voi, ce vieți trăiți? Ce se întâmplă în viețile voastre?” Cristina Șișcanu, foc și pară pe rețelele de socializare!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate a fiului lui Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Filip[Sursa foto: Facebook]

Filip locuiește în prezent cu tatăl său și cu actuala lui soție. Astfel, Cristina Șișcanu este foarte implicată în creșterea băiatului pe care îl consideră copilul său. Vedeta a ținut să precizeze că indiferent de comentariile răutăcioase care apar în spațiul public, ea și soțul său îl iubesc foarte mult pe Filip exact așa cum este.

„Filip este copilul nostru și așa cum este el, nouă nu ne este rușine cu el. Au fost perioade în care, cumva am apărut cu el mai rar sau nu am apărut cu el deloc. Am fost atacați că vai, că ce ne e rușine și că nu vrem să-l arătăm sau că nu știu… o expunem doar pe Petra și pe Filip nu-l arătăm, că ce nu e și el copilul nostru? În momentele în care Filip apare alături de noi în video-uri și așa mai departe, vai iarăși suntem acuzați că de ce îl expunem că el e un copil care are probleme, un copil special. Există formulări mult mai dure .”, a mai spus Cristina Șișcanu în mediul online.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Puteți să vă dați cu capul de toți pereții și să comentați de mine în toate podcasturile penibile!” Oana Roman, mesaj dur în mediul online, sătulă fiind să se vorbească despre ea!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies