“Oameni buni, femeilor, ce-i cu voi, ce vieți trăiți? Ce se întâmplă în viețile voastre?” Cristina Șișcanu, foc și pară pe rețelele de socializare!

“Oameni buni, femeilor, ce-i cu voi, ce vieți trăiți? Ce se întâmplă în viețile voastre?” Cristina Șișcanu, foc și pară pe rețelele de socializare!
“Oameni buni, femeilor, ce-i cu voi, ce vieți trăiți? Ce se întâmplă în viețile voastre?” Cristina Șișcanu, foc și pară pe rețelele de socializare!

Cunoscuta prezentatoare TV a făcut un live în care și-a exprimat indignarea fata de cei care comentează urat pe internet.

Totul a pornit de la un video cu o ședință foto, în care, jurnalista poza într-un pat înconjurat de baloane roșii. Evenimentul era unul decent, iar Cristina a ținut să specifice că sub acele așternuturi, ea era îmbrăcată. Supărarea șatenei a venit în urma valului de comentarii pe care le-a primit la postare. 

Conform reacțiilor, vedeta a specificat că ia în calcul și mutarea într-o altă țară, săturându-se de mentalitatea din România.

De la ce a pornit supărarea Cristinei Șișcanu

Citește și: „Nu este nicio rușine ca un bărbat să spele vase sau să dea cu mătura, să facă curățenie în casă, să se implice în creșterea copiilor.” Cristina Șișcanu, sfaturi prețioase în mediul online

“Oameni buni, femeilor, ce-i cu voi, ce vieți trăiți? Ce se întâmplă în viețile voastre?” Cristina Șișcanu, foc și pară pe rețelele de socializare![Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Pentru copii nu gătesc, dar gătesc pentru căței. Asta facem noi în fiecare noapte înainte de culcare în timpul săptămânii.” Cristina Șișcanu, declarații controversate în mediul online

Cristina Șișcanu a răbufnit pe internet

“Nu intenționam să fac acest live acum că trebuie să mergem undeva cu întreaga familie. Efectiv sunt siderată, având în vedere video-ul pe care l-am postat mai devreme, sunt siderată de comentariile care au apărut acest video. O să-l scot. Vă anunț de pe acum! Mai uitați-vă la el, cât vă mai puteți uita. Video-ul de dinaintea acestui Live și o să-l scot! Nu-mi mai bat capul.

Sunt siderată de oamenii care au lăsat asemenea comentarii.

Deci, oameni buni. Întrebarea mea este, ce este în acel video?

O femeie care face o ședință foto. Pentru Instagram, pentru socializare și este un making of. Adică e o filmare despre cum s-a efectuat ședința foto. Mare lucru, se făceau niște poze. Într-un pat frumos acolo amenajat cu baloane, acolo unde mi-a făcut Mădălin surpriza și dacă tot am avut tot cadrul acela frumos, am făcut și niște poze din acestea artistice frumoase.

Cum?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

O femeie, adică eu sub plapumă cu picioarele întinse de sub plapuma respectivă, se văd doar picioarele și brațele. Nu știu, nici nu găsesc cuvântul, că dacă spun că mă șochează, este puțin spus. Cum să fii atât de indignat de nimic? Păi dumneavoastră cele care ați comentat și dați ochii peste cap, când mergeți la plajă, sunteți mult mai dezgolite decât mine! Ce s-a întâmplat acolo? Nimic.

Vreți să vă spun de ce sub plapuma? Eu oricum sunt practic îmbrăcată.

Am avut numai niște pantaloni pe care i-am scos la ședința foto. Depinde de ședința foto, câteodată rămâi cu niște chestii, dacă nu se văd în poze, nici nu le scoți sau invers.

Nu, nu este absolut nimic, oameni buni!

Nu vă supărați, dar pe mine mă întristează primitivismul. Și cum puteți să fiți manipulate! De ce?

Că nu e nimic în imagine. E o femeie sub o plapumă și cu niște baloane, e clar că este o chestie festivă, o chestie  organizată pentru ceva anume. Nu e nimic vulgar, deci mi se văd brațele și picioarele atât. Repet, voi cele care sunteți atât de indignate la plajă, vă dezgoliți mult mai mult.

Pentru că e logic, am pus filmări de la plajă în care eram în costum de baie și nimeni nu era indignat. Aici, unde sunt pe plapumă până la gât, au apărut atâtea comentarii. Îmi vine să mă mut de aici pentru că avem discuții pe tema asta foarte des. Pentru că oamenii sunt ciudați, nici nu mai știu ce cuvânt să găsesc. Nu vreau să jignesc, dar este ceva rău. Un video care nu exprimă nimic. Ar fi trebuit să treacă neobservat.

Un video…. Am zis să-l pun și eu aici. Sâmbăta, știți cum e sâmbătă. Am zis să pun așa un video de relaxare. Am mai pus o rețetă, am mai pus acel video relaxant, despre cum se face o ședință foto.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fac o ședință foto în care nu se vede nimic, nici măcar nu se sugerează nimic și pozele respective. Practic, era surprinderea unui moment din zi și anume dimineața. Când o femeie se trezește. Exprima sentimentul unei femei care se simte frumoasă, împlinită sexy și așa mai departe. Care este problema? Oameni buni? Cu ocazia asta chiar mi-am dat seama până acum, am zis că poate mai sunt unele persoane, dar la acest filmuleț… să sară... de era să zic... de fund în sus, dar nici nu mai știu cum să se aprindă în halul ăsta.

Acele femei care să comenteze cu atâta răutate, în condițiile în care nu exprimă nimic. Nu e nimic de blamat. Iți faci o poză cu picioarele aranjate, frumos, sexy, unul peste altul… Oameni buni, femeilor, ce-i cu voi, ce vieți trăiți, ce se întâmplă în viețile voastre?

Mă speriați, îmi dau seama că este ceva foarte grav! Foarte grav, mi-e milă! Sincer, mi-e milă de voi! Cum să săriți să comentați în halul ăsta. Nu este nimic, sunt cu o fată fotograf și cu o echipă care filmează. Ieșiți din grotă! Ce aveți pe bune? Deci, mă întristează atât de tare felul în care reacționați și mentalitățile voastre mă întristează rău de tot.” a spus Cristina Șișcanu într-un live pe contul sau de Facebook.

“Oameni buni, femeilor, ce-i cu voi, ce vieți trăiți? Ce se întâmplă în viețile voastre?” Cristina Șișcanu, foc și pară pe rețelele de socializare![Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„S-a declanșat alarma. I-am terorizat pe vecini! Suntem zob.” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, probleme în toiul nopții. Ce s-a întâmplat în casa celor doi soți?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies