„I-am bulversat pe toți.” Bia Khalifa, despre cel pe care îl iubește

„I-am bulversat pe toți.” Bia Khalifa, despre cel pe care îl iubește
„I-am bulversat pe toți.” Bia Khalifa, despre cel pe care îl iubește

Bia Khalifa este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea mondenă, deoarece reușește să fie în centrul atenției de foarte multe ori cu diverse lucruri pe care le face.

Oamenii care o urmăresc sunt curioși să afle cine e bărbatul din viața sa și care o face fericită, dar și cel cu care are de gând să facă următorii pași.

Citește și: “Suntem foarte fericiți.” Bia Khalifa își dorește un copil cu iubitul ei. Unde ar vrea tânăra să își facă nunta

Bia Khalifa, despre cel pe care îl iubește

După ce toate lucrurile au luat o întorsătură pozitivă în viața ei, și-a recuperat contul de Instagram, s-a operat la nas și a reluat relația cu tatăl său, vedeta are planuri foarte mari pentru viitor, deoarece se gândește deja la căsătorie.

Vedeta nu a spus cine este bărbatul care o face fericită, dar nimeni nu știe cu certitudine cum este viața ei sentimentală și cine este cel pe care îl iubește.

Ea a precizat că e singura perioadă din viața sa când a bulversat mulți oameni și mărturisește, că vor avea loc schimbări majore de acum înainte.

„Nimeni nu știe concret ce se întâmplă cu mine în momentul acesta.În momentul acesta nimeni nu știe concret cu cine sunt împreună, dacă sunt cu cineva împreună și ce se va întâmpla. E singura perioadă din viața mea în care i-am bulversat pe toți pentru că nimeni nu știe, până nu sunt 100% sigură cu ceva eu nu o să spun.

Se vor întâmpla niște schimbări foarte mari în viața mea în viitorul apropiat”, a spus Bia Khalifa, conform spynews.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bia Khalifa, despre cel pe care îl iubește
Bia Khalifa, despre cel pe care îl iubește[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bia Khalifa, mărturisiri despre nopțile ei fierbinți

Motivul pentru care își ține departe relația

Bia Khalifa a mai menționat că oamenii care sunt curioși despre bărbatul cu care are o relație, să își dea seama singuri și să tragă concluziile.

Ea a mai spus că relația în care este nu e cea mai serioasă, iar acesta este unul dintre motivele pentru care nu a făcut-o publică.

„Pe plan sentimental nu am nimic de spus, să-și tragă oamenii singur concluziile și să nu se gândească că dacă era ceva serios până acum nu era bine punctat și clarificat”,

a mai zis Bia Khalifa, care a vorbit și despre nuntă:

Citește și: Trei copii orfani de tată și părăsiți de mamă au o dorință: „Vreau să am o vacă și să beau lapte” Condițiile vitrege în care trăiesc micuții le fură zâmbetul de pe față- kanald.ro

Citește și: El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul- stirilekanald.ro

 

”Nu are cum să nu-mi facă surpriză (n.r. cererea în căsătorie). Nu poate, este sigur 100%. Dacă mă cere, vedem. Eu tot spun că este bine să vină un bărbat să te ceară în căsătorie, dar când îngenunchează și îți pune inelul trebuie să alegi da sau nu. Nu mai este cale de mijloc. Atunci o să fie un moment important. Ce știu eu sigur 100% este că el este îndrăgostit de mine(...).

Vă iau și bilete de avion că nu fac în România. În Fiji, Caraibe, probabil. Undeva unde este cald, unde să ne simțim bine”.

Bia Khalifa, despre cel pe care îl iubește
Bia Khalifa, despre cel pe care îl iubește[Sursa foto: Instagram]

Citește și: 4 iubiți celebri cu care a fost Bia Khalifa



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

“Suntem foarte fericiți.” Bia Khalifa își dorește un copil cu iubitul ei. Unde ar vrea tânăra să își facă nunta

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Temperaturi extreme în România! Meteorologii au emis cod galben și portocaliu pentru vineri și sâmbătă

Cine este Radu Vlăduț. “Să particip a fost pentru mine un vis devenit realitate. Mi-am dorit foarte mult această experiență!"

Ce fac credincioșii ca să afle dacă vor mai trăi până la sfârșitul anului? Obiceiul realizat în dimineața zilei în care e pomenită Schimbarea la Față a Domnului

ALERTĂ pe litoral! Pericolul e URIAȘ pentru românii care sunt la mare


Cookies