“Suntem foarte fericiți.” Bia Khalifa își dorește un copil cu iubitul ei. Unde ar vrea tânăra să își facă nunta

“Suntem foarte fericiți.” Bia Khalifa își dorește un copil cu iubitul ei. Unde ar vrea tânăra să își facă nunta
“Suntem foarte fericiți.” Bia Khalifa își dorește un copil cu iubitul ei. Unde ar vrea tânăra să își facă nunta

Bia Khalifa este în al nouălea cer! Aceasta a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu iubitul ei.

Bia Khalifa a apărut în atenția publicului datorită relației pe care a avut-o cu Dani Mocanu. Totodată, tânăra are o carieră de succes în industria muzicală trap. Bia Khalifa, pe numele ei real, Bianca Niculai își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu cele mai explicite și controversate fotografii, în care îi pot admira corpul de invidiat, dar și tatuajele pe care le poartă cu mândrie.

Bia Khalifa, dezvăluiri despre cine este iubitul ei

Bia Khalifa a fost invitată în platoul emisiunii “Detectorul de minciuni”, unde a recunoscut lucruri incendiare. Aceasta a menționat cine este iubitul ei din prezent, cât de mult se bucură unul de celălalt și în ce stadiu al relației se află.

"Iubitul meu actual este Erps. Suntem împreună de mult timp.

Suntem foarte fericiți. Locuim împreună, singuri", a declarat Bia Khalifa.

Citește și: “Așa mă trezește pe mine.” Bia Khalifa, dezvăluiri despre cum îi place să își înceapă diminețile

Bia Khalifa își dorește un copil cu iubitul ei[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Bia Khalifa, mărturisiri despre nopțile ei fierbinți

Părerea familiei iubitului ei despre jobul pe care Bia Khalifa îl are

Bia a făcut cunoștința deja cu familia partenerului ei și se înțeleg de minune. Întrebată dacă familia lui are ceva împotriva meseriei pe care o prestează, vedeta nu a ezitat nicio secundă să ofere un răspuns.

"Nu. O iubesc pe Cici, e cumnata mea. O iubesc din toată inima. Eu nu înțeleg lumea care judecă.

Ea, de exemplu, e la medicină. Toată familia mea e la ceva. Unul e la drept...eu sunt singura care face OnlyFans. Oricum, nu contează ceea ce facem, ci să fim cei mai buni. Asta cred eu.", a mai mărturisit Bia Khalifa.

Citește și: ”Nu este o meserie.” Carmen de la Sălciua, replică acidă la adresa femeilor care fac bani cu ajutorul platformelor pentru adulți

Bia Khalifa își dorește un copil cu iubitul ei[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Bia Khalifa. „Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta."

Bia Khalifa, planuri despre nuntă și copil

Deși nimeni nu s-ar fi așteptat, Bia Khalifa își dorește să se așeze la casa ei. Mai mult decât atât, aceasta a luat în considerare și apariția pe lume a unui bebeluș.

Bia a discutat despre planurile de viitor cu partenerul ei de viață, unde vrea să facă nunta și cum ar vrea să arate copilul ei. Totodată, tânăra a dezvăluit și câteva informații incendiare despre diminețile petrecute în cuplu.

"Amândoi suntem nebuni. Cred că nunta noastră o să o facem în Amsterdam, o să fie iarbă peste tot și efectiv o să fie toată lumea high. Nu știu cum să îmi imaginez nunta noastră. Dar, bineînțeles că mi-aș dori. Cine nu și-ar dori? Mi-aș dori să am și un copil cu ochi albaștri cum îi are și el. Chiar înainte să vin aici am exersat pentru copil. Eu am nevoie de dimineață de doza mea de fericire. Așa mă trezește el pe mine.", a precizat Bia Khalifa, la Detectorul de minciuni.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bia Khalifa, mărturisiri despre nopțile ei fierbinți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies