„I-au pus două tije, acum a început recuperarea. I-a fost foarte greu și lui și nouă. ” Monica Anghel a fost nevoită să își anuleze concertele din această vară, după ce a întâmpinat o problemă

„I-au pus două tije, acum a început recuperarea. I-a fost foarte greu și lui și nouă. ” Monica Anghel a fost nevoită să își anuleze concertele din această vară, după ce a întâmpinat o problemă
„I-au pus două tije, acum a început recuperarea. I-a fost foarte greu și lui și nouă. ” Monica Anghel a fost nevoită să își anuleze concertele din această vară, după ce a întâmpinat o problemă

Monica Anghel este una dintre cele mai appreciate artiste de la noi, iar de-a lungul timpului a trecut prin multe transformări, atât la nivel profesional, cât și personal. În momentul actual, multe persoane o critică pentru că a slăbit destul de mult, după ce ani de zile s-a luptat cu kilogramele în plus.

Se pare că nu o deranjează atât de tare acest lucru. Monica Anghel are altă problemă, deoarece după ce fiul său a avut parte de un accident, acesta a fost nevoit să fie supus unor intervenții chirurgicale.

Citește și: „Eu nu mă apuc să judec pe nimeni.” Monica Anghel, declarații despre finala Eurovision

Monica Anghel, secată de puteri după accidentul fiului

În cadrul unei emisiuni TV, Monica Anghel a vorbit despre problemele pe care le are în prezent. Fiul său, în vârstă de 12 ani, se confruntă cu o perioadă dificilă, deoarece și-a fracturat piciorul.

Artista a renunțat la orice eveniment la care trebuia să fie prezentă în această vară pentru a putea avea grijă de fiul său. Din păcate, nici pentru tânăr nu este o perioadă bună, deoarece viața lui era foarte activă înainte, iar acum diverse mișcări sunt dificil de suportat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Da, cu Aviv a fost un accident banal, era iarba udă și a alunecat nu știu cum, a avut fractură de peroneu, maleolă și tibie. A avut piciorul în gips o lună și ceva. I-au pus două tije, acum a început recuperarea, o să mergem la bazin.

I-a fost foarte greu și lui și nouă. Am renunțat la concerte, la tot, ca să am grijă de el. El e cel mai important, eu sunt mâna de fier, soțul meu îi face toate poftele, dacă ne certăm de la ceva, de la asta ne certăm. Și eu am fost afectată perioada asta de presiune cu copilul, acum simt așa fizic”, a declarat Monica Anghel.

Artista este judecată din cauza kilogramelor în minus

Artista nu își dorește nimic mai mult în momentul actual decât să îl vadă pe fiul său bine. Urmăritorii săi, în tot acest timp, o judecă foarte tare, deoarece sunt de părere că aceasta a dat jos foarte multe kilograme.

Monica Anghel primește foarte multe comentarii de acest tip, dar nu pune la suflet, deoarece are lucruri mai importante pe care trebuie să le rezolve.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„Capitolul ăsta cu slăbitul a început în urmă cu 6 ani.

Acum nici nu mă mai îngraș și după slăbesc, cum s-a întâmplat în viața asta, acum sunt câțiva ani la mijloc, asta nu poți să o faci de o zi pe alta, înainte mai slăbeam și după iar mă îngrășam. Lumea mereu are de comentat, când ești gras, nu e bine, când ești slab, nu ești bine. Mă confrunt cu păreri dar nu le răspund, vin oamenii și îmi zic, dar nu îmi pasă, important e sa mă simt eu bine cu mine, fiecare să zică ce vrea, e părerea lor, nu a mea”, a mai explicat artista.

Citește și: „Nu o fac pentru bani.” Monica Anghel s-a reprofilat. Actrița a devenit antrenor de fitness, după ce a slăbit vizibil

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„Stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile.” Ce se întâmplă cu fiul Luminiței Anghel. Tânărul este într-o stare deplorabilă

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies