I s-a spus că nu poate face copii și a fost devastată! Ce veste a primit în ziua de Crăciun: „A fost sfâșietor”

I s-a spus că nu poate face copii și a fost devastată! Ce veste a primit în ziua de Crăciun: „A fost sfâșietor”
I s-a spus că nu poate face copii și a fost devastată! Ce veste a primit în ziua de Crăciun: „A fost sfâșietor”

Ce a aflat în timpul unei vacanțe.

O femeie din Marea Britanie a fost diagnosticată la doar 16 ani cu sindromul ovarelor polichistice, iar medicul i-a spus că nu va putea rămâne însărcinată vreodată. Deoarece nu a avut menstruație vreodată, Kerry Proctor din Thurrock, Essex, nici măcar nu își făcea speranțe că va deveni mamă, dar ca un miracol de Crăciun, aceasta a aflat că este însărcinată!

La 5 luni după ce a renunțat la a mai lua contraceptivele, tânăra de 27 de ani a început să aibă grețuri în timpul unei vacanțe cu soțul său, în Amsterdam.

În urma unui test de sarcină, deși nu se aștepta, britanica a descoperit că e gravidă, iar fiul său „miracolul de Crăciun” a fost născut în August 2017.

„La început, pur și simplu nu mi-a venit să cred că rezultatul testului este unul pozitiv, motiv pentru care am mers să cumpărăm mai multe teste,” a declarat Kerry. „Mi s-a zis ca nu am nici o șansă să rămân însărcinată pe cale naturală și să fac un copil.

Citeste si: Cele mai importante persoane din viața lui Mihai Bendeac! Pentru cine își dă actorul masca jos

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dana Rogoz este ÎNSĂRCINATĂ! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului: „Cea mai spectaculoasă perioadă din viața mea”

Tânăra a explicat că a decis să plece în vacanța respectivă pentru că era foarte supărată din cauza veștilor negative.

„Pur și simplu aveam nevoie să scap și să fiu singură, doar cu prietenul meu” adăugând că îi era foarte greu să rămână acasă deoarece sora ei tocmai născuse. Până nu a început să discute cu partenerul ei despre a avea un copil împreună, aceasta nu și-a dat seama de gravitatea bolii de care suferă- „Este foarte greu să auzi asta ca femeie, m-am simțind ca și când mi s-a luat șansa

de a deveni mamă, a fost sfâșietor .”, însă două teste de sarcină au exprimat clar dorința fiului lor de a veni pe lume, dorință confirmată ulterior de un doctor.

Nașterea a fost o experiență înspăimântătoare, dar a meritat”, a declarat britanica, „Jackson (n.r.- fiul ei) ne-a excedat toate așteptările. Chiar e miracolul meu de Crăciun”. Ce frumos trebuie să fie să primești un cadou atât de frumos de la Univers: „Când am descoperit că sunt însărcinată, mai ales în cea mai magică zi din an, a fost atât de special!”.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies