Iancu și Denisa de la Puterea dragostei s-au despărțit! Cine s-a băgat între ei

Iancu și Denisa de la Puterea dragostei s-au despărțit! Cine s-a băgat între ei
Iancu și Denisa de la Puterea dragostei s-au despărțit! Cine s-a băgat între ei

Dezvăluiri neașteptate în casa dragostei.

Deznodământ neașteptat la Puterea dragostei. După numai câteva săptămâni de relație, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri a pus punct relației.

Iancu a anunțat-o astăzi pe Denisa că simte că relația nu se îndreaptă în direcția dorită de el, așa că trebuie să discute serios ce se întâmplă între ei.

Denisa a înțeles exact ce se întâmplă, după ce a descoperit mai multe conversații de-ale lui Iancu și de-ale Andreei Pirui.

Eu ce sunt aici? Atunci gata, ne despărțim. Dacă nu te simți bine, ce vrei să îți fac, ce vrei să îți zic? Sunt dezamăgită de tine. Puteai să îmi faci chestia asta sâmbătă, să plec, să nu mă fac de râs aici. Simt că m-ai umilit în ultimul hal. Simt că ți-ai bătut joc de mine. Când ne-am întâlnit ultima dată ți-am zis. Plecam și nici nu aveam niciun resentiment față de tine.

Plecam și jur că nu mă mai interesa de tine. Mi-ai ascuns multe lucruri. Vedeam că mă minți în față. Dar eu am văzut conversația cu Pirui. Eu m-am ars cu el în club, el s-a sărutat cu Pirui”, a dezvăluit Denisa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Doamne, ce a putut să facă Jador! Dovada clară că artistul are un suflet mare!

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, bătută crunt de Livian? Zvonul revoltător care i-a speriat pe internauţi!

Citeste si: Adevărata faţă a lui Jador! "E un om deosebit care ajută pe toată lumea"

Iancu a încercat să se apere și a spus că, din punctul său de vedere, relația cu Denisa nu s-a încheiat și a încercat să o calmeze pe iubita sa, însă aceasta i-a zis că nu vrea să îl mai vadă.

„Voiam să fac o relație serioasă doar cu tine, de asta te-am chemat”, s-a scuzat Iancu.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Nelson Mondialu' și-a refăcut dantura! Imagini fabuloase cu tatăl lui Livian de la Puterea dragostei cu DINȚI

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies