Bianca de la Puterea Dragostei, bătută crunt de Livian? Zvonul revoltător care i-a speriat pe internauţi!

Bianca de la Puterea Dragostei, bătută crunt de Livian? Zvonul revoltător care i-a speriat pe internauţi!
Bianca de la Puterea Dragostei, bătută crunt de Livian? Zvonul revoltător care i-a speriat pe internauţi!

Bianca de la Puterea Dragostei, bătută crunt de Livian! Imaginile controversate care i-au speriat pe internauţi!

Bianca şi Livian formează cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei. Frumoasa brunetă şi fiul lui Nelson Mondialul au o relaţie frumoasă, intensă şi chiar dacă este, pe alocuri, "asezonată" cu năbădăi, se vede clar că tinerii se iubesc foarte mult.

Ei bine, după cum am spus mai sus, între ei sunt şi certuri, ca în orice legătură amoroasă, de altfel. Câteodată însă, internauţii care nu-i simpatizează pe Bianca şi pe Livian şi susţin alte perechi din casă, au tendinţa să exagereze, ba chiar să inventeze tot felul de subiecte despre cei doi.

Citeste si: Bianca Comănici are un semn incredibil pe piept! Uite cum arată!

Ultimul zvon care circulă pe grupuri i-a îngrozit pe fanii Biancăi. Pe unele conturi de instagram a apărut o informaţie, însoţită de poze editate şi neclare, conform căreia câştigătoarea primului sezon al emisiunii matrimoniale ar fi fost bătută de iubitul ei. Cum era de aşteptat, susţinătorii cuplului au desfiinţat imediat bârfele şi şi-au dat seama că este doar o tentativă a "haterilor" de a zdruncina popularitatea lui Livian.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

" Livian se poartă foarte urât cu Bianca în spatele camerelor de luat vedero. O împinge, o înjură, ba chiar a şi bătut-o. Nu mai este băiatul de la începutul competiţiei. Şi-a dat arama pe faţă, iar pe Bianca o chinuieşte", este mesajul unui telespectator al emisiunii Puterea Dragostei.

Reporterii publicaţiei WOWbiz.ro au fost însă, de curând, la Istanbul, în casa Puterea Dragostei şi ne-au spus că protagoniştii noştri se înţeleg excelent şi că Livian este protector, iubitor şi foarte atent cu Bianca. În concluzie, de data aceasta a ieşit fum fără, foc, tinerii fiind mai îndrăgostiţi ca niciodată. Mai mult decât atât, ei plănuiesc să-şi cumpere un apartament şi să se mute împreună imediat după ce se întorc în România.

Citeste si: Bianca şi Roxana de la Puterea Dragostei, un nou război crunt! "Eu sunt mai frumoasă" S-au demachiat, şi-au scos genele false şi extensiile şi au apărut AŞA în faţa telespectatorilor!

Bianca Comănici are un semn incredibil pe piept! Se potriveşte perfect cu emisiunea care a făcut-o vedetă!

Câştigătoarea primului sezon al producţiei de succes Puterea Dragostei le-a arătat fanilor, de curând, o aluniţă specială pe care o are pe piept.

Tânăra a făcut un vlog, cu lucruri neştiute despre ea, în care le-a dezvăluit susţinătorilor ei semnul cu formă deosebită de care este extrem de mândră şi care îi aduce noroc.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Aluniţa are formă de inimă, protagonista noastră povestind că e dovada că i-a fost predestinat să ajungă la Puterea Dragostei şi să şi câştige concursul. În acelaşi vlog, Bianca le-a arătat admiratorilor ei şi alte aluniţe şi totodată le-a împărtăşit câteva secrete ştiute doar de apropiaţii ei.

Bianca Comănici are sute de mii de urmăritori pe reţelele de socializare şi este un influencer bine cotat. Tânăra are o sumedenie de contracte de imagine care-i aduc sume considerabile în conturi.

Visul tinerei este să-şi deschidă o afacere cu banii pe care i-a câştigat, pe parcursul anului, la Puterea Dragostei.

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Bombă la Puterea dragostei! Motivul pentru care Livian stă cu Bianca! ”Vrea să îi ia banii”! Cine este concurentul care a vorbit despre cei doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies