Iancu Sterp, despre lupta în ring cu Ricardo. Fratele lui Culiță a răzbunat-o pe Bianca Comănici: „Ar fi vrut să fie ea în pielea mea acolo, cu Ricardo!”"

Iancu Sterp și Bianca Comănici
Iancu Sterp și Bianca Comănici

Iancu Sterp a dezvăluit, în exclusivitate în platoul Wowbiz.ro, că Bianca Comănici s-a bucurat enorm de înfrângerea lui Ricardo!

Iancu Sterp l-a învins pe fostul său coleg de competiție, Ricardo. Cei doi s-au luptat în ring, iar fratele lui Culiță l-a pus la pământ pe adversarul său în mai puțin de 10 minute.

Iancu Sterp a vrut dintotdeauna să practice un sport de contact și s-a concentrat foarte mult pe MMA, fiind mai mereu prezent la antrenamentele intense cu scopul de a deveni din ce în ce mai bun în ringul de luptă.

Citeste si: Codruț de la Puterea dragostei, noi dezvăluiri despre despărțirea de Alexandra: „Ea a cautat motiv de ceartă”

După o bună perioadă de antrenamente, tânărul a început chiar să participe la competiții, având bineînțeles și câteva victorii, dar cea care a atras interesul multora a fost lupta impotriva fostului său coleg de la Puterea dragostei, Ricardo Filip. În urma competiției, Iancu l-a nimicit în adevăratul sens al cuvântului pe adversarul său, iar acum a dezvăluit câteva detalii foarte importante din spatele victoriei.

Se pare că tânărul a primit sute de felicitări și numeroase mesaje de încurajare de la prieteni și familie, iar printre aceștia s-a numărat și Bianca Comănici.

Fratele lui Culiță spune că tânăra s-a bucurat enorm când a văzut că Ricardo este la pământ: „I-am scris, i-am dat mesaj. I-am zis: 'Bravo, bine ai făcut!", a declarat Bianca Comănici, în exclusivitate pentru Wowbiz.ro.

„Mi-a lăsat comentariu acolo: 'Bă, m-ai răcorit, i-ai dat, i-ai făcut!'. Bianca, cred că dacă ar fi putut, ar fi vrut să fie ea în pielea mea acolo, ea avea certurile ei cu Ricardo.  A luat odată scaunul la el, nebuna!", a completat-o Iancu.  

Citeste si: Cristian Comănici și Seya de la Puterea dragostei formează un cuplu?: „Sunt indisponibil sentimental”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Iancu Sterp și Ricardo Filip
Iancu Sterp și Ricardo Filip[Sursa foto: Captură YouTube]

Culiță Sterp, despre Ricardo Filip: „Câinele care latră, nu mușcă!”

Ricardo Filip, una dintre cele mai controversate personalități din cadrul emisiunii fenomen de la Kanal D, a fost implicat în nenumărate conflicte cu diferiți colegi din concurs, printre care s-a numărat și Bianca Comănici. Cei doi s-au certat de multe ori și nici până astăzi nu au reușit să își clarifice neînțelegerile.

Citeste si: Cristian Marinescu și Alexandra revin la Puterea dragostei? Ce dezvăluiri a făcut câștigătorul sezonului trei: „Vor să ne revadă acolo!”

Pe de cealaltă parte, Iancu a avut și el dicuții aprinse cu Ricardo, dar după cum spune acesta, a încercat să rezolve problemele prin alte mijloace, nu prin violență: „Eu și Culiță ne enervăm foarte greu. Mai bine rezolvăm așa, maleabil."

, a declarat fratele lui Culiță Sterp, în exclusivitate pentru Wowbiz.ro. 

În final, a venit și rândul acestuia să își ia revanșa, așa că l-a făcut KO în ring în mai puțin de 10 minute: „Vezi cum e viața, câinele care latră, nu mușcă!", a subliniat Culiță Sterp, făcând referire la adversarul lui Iancu. 

Culiță Sterp, propunere uluitoare pentru Bianca Comănici

În plus, Culiță i-a propus Biancăi să îi fie cumnată:

"Culiță: -Bianca, eu tot m-am gândit, vrei să fii cumnata mea, ce zici?

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Bianca: -Acum să zică și Iancu...nu mai zic eu..Mama Geta m-a întrebat, mi-a pus o întrebare pe Instagram.

Culiță:- Eu vin de naș, Iancule, dacă voi doi faceți nunta!

Bianca:- Culiță ne-a susținut mereu.

Culiță:- Eu cred în iubirea voastră! Tot timpul îmi spunea: 'Bianca, Bianca Comănici'. I-am zis, cred că ți-e dor de Bianca.

Iancu:- Cred că rămân la București în seara asta. Numai dacă mă cazează Bianca.", a fost discuția celor trei, în platoul Wowbiz.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ioana Filimon, cu burtica de gravida, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Marisa Paloma, momente dificile în primele luni de sarcină: „A fost o perioadă foarte tristă”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies